Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Algemeen / Re: Adviezen & Aanbevelingen voor Ticketing
« Laatste bericht door Ontour49 Gepost op Vandaag om 17:33:57 »
Ik heb vorig jaar tijdens pasen, Wolves, City, WBA en Villa bezocht. Dus als je een booking history nodig hebt dan stuur maar een pb.
Top, dat zou super zijn. Ik hou je op de hoogte!

Dankjulliewel voor de info en hulp heren, ik hou de kaartverkoop goed in de gaten.
2
België / Re: Wekke - foto's en verslagen
« Laatste bericht door wekke Gepost op Vandaag om 16:52:09 »
15-09-2018 K. Lyra Lierse – KFC St. Lenaarts 1-1; 3e AmateurVorige week was de allereerste thuiswedstrijd van Lyra Lierse een absoluut succes. Niet op sportief vlak want we gingen 0-3 de boot in tegen een superieur KVK Tienen, maar wel extra sportief. Tweeduizend toeschouwers kwamen er op de partij af. De sfeer was familiaal. Een week later was het al de beurt aan thuiswedstrijd nummer twee. Ditmaal tegen St. Lenaarts. Net zoals KVK Tienen degradeerde ook St. Lenaarts vorig seizoen uit 2e amateur. St. Lenaarts is het laatste decennium een vaste waarde in het nationale voetbal van België, voornamelijk dan in de 4e klasse/3e amateur. Ondanks hun degradatie hebben ze zichzelf niet de druk opgelegd om direct terug te promoveren naar 2e Amateur. Een rustig seizoen zou al voldoende zijn. St. Lenaarts mistte met een 4/6 zijn seizoensstart niet. Het opende met een spectaculaire 3-3 tegen KVK Wellen en verpulverde KAC Betekom met 4-1. Ter vergelijk, Lyra Lierse moest zich naar een 3-4 overwinning knokken tegen Betekom. Bovendien valt er al weken erg veel blessurenieuws te rapen op Doelvelden. Kapitein Sam Van Den Brande moest zelfs zijn carrière beëindigen. Erg optimistisch wordt een mens daar niet van.

We draaiden ons busje de parking op en het optimisme kreeg nog een tegenslag te bespeuren. Waar was al dat volk naartoe? We waren minder dan een half uur voor de kick-off en het oogde allemaal nogal leeg. We wisten dat we het aantal van vorige week niet gingen evenaren, maar de helft zou wel leuk geweest zijn. We lieten ons alvast niet uit het lood slagen. Minder mensen betekent dat het echte gedaante van de ‘nieuwe’ club bovenkomt. Minder mensen betekent ook niet dat het animo rond de wedstrijd minder is. Wanneer we onze plaats achter het doel innamen, zagen we dat er nog tamelijk wat mensen binnenstroomden. Ik schat dat er om en bij de 700 toeschouwers aanwezig waren voor deze pot voetbal. Op het terrein begonnen de spelers verschroeiend aan de partij. St. Lenaarts etaleerde zijn snelheid en voetballende kwaliteiten. Lyra Lierse zette daar zijn strijdershart en felle omschakeling tegenover. Op de tribunes begonnen de supporters echter als een dieseltrein. Songs klonken rommelig, de luide weerklank was nog zoek. Ondertussen maakten de 22 spelers op het veld er een aangenaam kijkstuk van. Het spel golfde over en weer met St. Lenaarts dat licht het overwicht en de betere doelkansen had. Zeker in het slotkwartier van de eerste helft moest doelman Maes enkele keren zijn kunnen etaleren. Toch gingen we rusten met een brilstand.

De tweede helft was nog maar net afgetrapt of St. Lenaarts trapte de 0 van het bord. Lyra Lierse leed vooraan balverlies en plots ging het pijlsnel. Bal rechts de diepte in, heerlijk breed gelegd en koeltjes afgewerkt: 0-1. Net na de 0-1 werd er opgeroepen om als supporters meer samen te troepen en er werd ook nog gehoor aangegeven. Een bengaal werd ontstoken. Het leek wel een startsein. Iedereen trok aan hetzelfde zeel en de decibels gingen de hoogte in. “Come on You Lier!”, weerklonk luid. De boost had zijn weerga op het veld. Lyra Lierse rechtte de rug op het terrein en drukte St. Lenaarts weg. Het was af en toe opletten voor de snelle tegenstoot, maar het was vooral al geel-zwart dat de klok sloeg. Het leek echter weer zo’n avond te zijn dat er niets goed valt. Bal voorlangs, bal net niet kunnen binnenduwen, reddingen van de doelman, bal op de paal,… Je zag iedereen nerveuzer worden. Tot vijf minuten voor affluiten Dilliën de bal kreeg aangespeeld. Hij trapte in de draai en de bal ging via de paal in doel. De supporters gingen uit hun dak. Erop en erover! Supporters en spelers geloofden er nog in. Nerveus werd er naar de klok gekeken. En wanneer de klok van 89 naar 90 sprong, floot de scheidsrechter prompt af. Geen extra tijd in een wedstrijd met toch wel de nodige foutenlast en vervangingen, raar.  De spelers kwamen de supporters met een beteuterd gezicht groeten, maar ze kregen een staande ovatie in return. Ze hebben er voor geknokt en we gaan nog een leuk seizoen beleven. Op de tonen van één van Elvis’ grootste hits werd de avond afgesloten.
Wise men say, only fools rush in. But I can’t help, fallin’ in love with you!
Het begint dé slogan van dit project te worden.
3
Agenda / Re: Week 41 Maandag 8 Oktober t/m Zondag 14 Oktober
« Laatste bericht door Luccie Gepost op Vandaag om 13:38:50 »
10/10 1. FC Bocholt - Wuppertaler SV
4
Algemeen / Re: Adviezen & Aanbevelingen voor Ticketing
« Laatste bericht door Bakkie Gepost op Vandaag om 12:31:29 »
Ik ga met een vriendengroepje naar Birmingham in de winter, nu willen we graag een wedstrijdje van Birmingham of Aston Villa mee pakken. Hoe zit het met de verkoop daar? Ze spelen nooit volle bak volgens mij. Wel hoor ik dat je een booking history nodig hebt? Hoe zit dat precies? Is het op de wedstrijddag zelf niet gewoon vrije verkoop?

bvd.

Ik heb vorig jaar tijdens pasen, Wolves, City, WBA en Villa bezocht. Dus als je een booking history nodig hebt dan stuur maar een pb.
5
Overige sporten / Re: IJshockey
« Laatste bericht door Jehoentelaar Gepost op Vandaag om 11:21:12 »
Ik heb ooit MLB bezocht (NY Yankees - NY Mets). Dit duel is niet heel representatief omdat het stadion voor de helft met 'uitfans' gevuld was en er daardoor een leuke wisselwerking ontstond. Het gaat inderdaad veel om entertainment, maar als je onthoudt dat het bij vlagen een beetje een kermis kan zijn is het best leuk. Baseball kan wel ontzettend langdradig zijn zonder veel actie maar dat zit in de aard van de beestje.

In dezelfde week ook een duel in de MLS weten te bezoeken (NYRB - Colorado), wat een eigenaardige mix van Europese en Amerikaanse sportelementen bleek. Een kleine choreo bij een doelpunt i.p.v. bij de opkomst, pizzadozen bij de catering, dat soort dingen. Wel een leuke ervaring.

Zou zelf ook nog graag naar NHL en NFL willen, maar dat zal nog wel enige tijd gaan duren.
6
Agenda / Re: Week 39 : maandag 24 tot en met zondag 30 september
« Laatste bericht door Luccie Gepost op Vandaag om 08:07:27 »
26/09 Hoogstraten - KV Oostende
7
Agenda / Re: Week 41 Maandag 8 Oktober t/m Zondag 14 Oktober
« Laatste bericht door Ajacied Gepost op Vandaag om 06:41:45 »

13/10 Jong Vitesse - IJsselmeervogels
8
Agenda / Re: Week 38: Maandag 17 september tot en met Zondag 23 september
« Laatste bericht door Ajacied Gepost op Vandaag om 06:40:33 »

19/09 Ajax - AEK Athene
22/09 Scheveningen - Katwijk
9
Agenda / Re: Week 38: Maandag 17 september tot en met Zondag 23 september
« Laatste bericht door JoeySpiegelaar Gepost op Vandaag om 02:51:45 »
22-09 SV Meppen - Unterhaching
10
Algemeen / Re: Adviezen & Aanbevelingen voor Ticketing
« Laatste bericht door Joost Gepost op Gisteren om 22:49:46 »
Het weekend voor kerst is traditioneel het slechtst bezochtste weekend in het Engelse voetbal, al zal Aston Villa v Leeds wel genoeg publiek trekken.

Goed in de gaten houden wanneer de verkoop start dan komt het wel goed.

Bij Birmingham v Brentford kun je met twee bussen komen op de dag zelf en dan lukt dat nog.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10