Hoofdmenu

Belclasico

Gestart door Stadiumhopper, dec 19, 2022, 15:42:43

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Stadiumhopper

Op 14 februari staat de Belclasico op het programma. Het zal de laatste keer zijn in The Oval hoe die er nu bij ligt, want afgelopen november vertelde de groundsman tegen mij dat ze aan het eind van dit seizoen beginnen met wat renovatie werkzaamheden. Welke werkzaamheden dat zijn weet ik niet. Om The Oval toch een keer te vincken wil ik dat het liefst tijdens deze derby.

De stad Belfast heb ik al een keer gezien dus daar hoef ik niet voor te komen. De rest van Noord-Ierland ook niet want in november heb ik er tien dagen een rondreis gedaan. De goedkoopste vlucht nu van Amsterdam naar Belfast is 169,-. AMS -> BHD om 14:25 vertrekken en BFS -> AMS om 09:50 vertrekken.

Een andere optie is een retourtje Amsterdam naar Dublin voor 34,- met de volgende vluchttijden: AMS -> DUB om 09:35 vertrekken en DUB -> AMS om 15:30 vertrekken voor 34,-. Iemand ervaringen met die bus van Dublin naar Belfast en terug. En hoe kan ik deze boeken?
Bezochte grounds: 69

Instagram: Stadiumhopper.nl
Blog: https://www.stadiumhopper.nl/

ALenstra

Die bussen kun je normaal gesproken op de website van de vervoerder boeken.

Nort

Of gewoon ter plekke betalen als je de bus in stapt.

Een mogelijke vervoerder: https://www.aircoach.ie

ricodejong4

Ik heb die bus wel eens genomen (wel al in 2017). Was toen erg goed te doen. Vliegveld Dublin naar Belfast was toen zelfs een directe verbinding voor ongeveer 20€ en duurt een kleine 2 uur. Wanneer dit je een hoop geld scheelt dus zeker een aanrader.

Bakkie

Eind oktober ben ik in Belfast geweest. We vlogen vanaf Dublin terug naar Nederland. Dus de bus moeten pakken. Niks gereserveerd. Gewoon naar het busstation gegaan, betaald en in de bus gestapt.
Dit was wel op zondagmorgen(07:00 uur). Wellicht was dat de reden dat we zonder reservering in konden stappen. Hoe het op andere dagen/tijden is weet ik dus niet. De busreis zelf was echt prima.

Bier und Bratwurst

Volgens mij kun je gewoon betalen aan de chauffeur en in Dublin de bus pakken. Dat heb ik toen ook gedaan.
Het ene stadion is het andere niet!

De Twaalfde Man

Die bus is een prima rit, in een aantal uur ben je in Belfast en je kan nog wel een beetje van de omgeving genieten.

Appie

Zelf heb ik de trein genomen van Dublin naar Belfast. Prima verbinding en mooie uitzichten.

Stadiumhopper

Alle clichés over The Oval zijn waar ben ik achter gekomen. Hoe mijn ervaring was kan je hier lezen: https://www.indehekken.net/the-oval-heeft-er-een-aanbidder-bij/
Bezochte grounds: 69

Instagram: Stadiumhopper.nl
Blog: https://www.stadiumhopper.nl/