Hoofdmenu

Recente berichten

#1
Algemeen / Re: Nations League 2023 in Ned...
Laatste bericht door KoenvdD - Vandaag om 21:02:24
Hier ook geen problemen. Klik op transfer ticket, mailadres invoeren van de persoon en klaar.
#2
Agenda / Re: Week 23: 5 t/m 11 juni
Laatste bericht door Saltacampos - Vandaag om 20:45:17
HVV '24-FC Engelen
#3
Algemeen / Re: Nations League 2023 in Ned...
Laatste bericht door Joost - Vandaag om 20:21:16
Ik vind juist dat ze dat heel goed uitleggen.

In de app staat dat de tickets nog niet actief zijn. Je kunt ze actief maken door ze aan iemand toe te wijzen. Enerzijds door de te versturen of door via houden de gegevens van de personen in te vullen.
#4
Algemeen / Re: De 0-0-nachtmerrie
Laatste bericht door woutertwente - Vandaag om 15:51:45
Ik had in april 2 0-0's achter elkaar. Servette FC - FC Lugano 0-0, Vitesse - Excelsior 0-0. Gelukkig was de eerstvolgende wedstrijd een spektakelstuk: Twente - Sparta 3-3.
#5
Algemeen / Re: Vraag het maar...
Laatste bericht door woutertwente - Vandaag om 15:50:19
Niet geschoten is altijd mis: Kan iemand mij aan een ticket helpen voor Sparta - Twente. Het Kasteel is een van de weinige stadions in Nederland die ik nog moet vinken en dit is een mooie gelegenheid.
#6
Agenda / Re: Hoe het was
Laatste bericht door Rob1977_PSV - Vandaag om 10:35:17
Als PSV-diehard is de ontknoping van het eredivisieseizoen 2006/2007 er eentje die ik nooit meer vergeten zal, maar gisteren zijn wij met een groepje van PSV getuige geweest van de Belgische equivalent van die ontknoping. Een ongelooflijke laatste speelronde van de play-offs om de titel in de Jupiler Pro League zorgde ervoor dat Antwerp op pole-position startte, Union lange tijd kampioen leek te worden, de laatste 6 minuten Genk en uiteindelijk trok RAFC aan het langste eind! Zelden meegemaakt dat een compleet stadion het naderende kampioenschap al vierde (omdat ene N. Lang van Club Brugge de enige persoon in Belgiƫ was die lak had aan het feit dat Brugge wel even zou moeten verliezen) en Toby Alderweireld met de streep van zijn leven het rode gedeelte van Antwerpen de zevende hemel in schoot en een vrijwel compleet stadion op slag stil viel. Een bizarre gewaarwording die je maar 1 en nu 2x in je voetballeven meemaakt.

De dag in Genk was verder zonnig, met veel blauw/witte pyro, rookbommen en fakkels en een sensationele sfeer in het complete stadion. Inclusief uitvak. Ik voelde de ontlading bij zowel thuis- als uiteindelijk uitsupporters tot diep in mijn vezels. En nu nog. Daarvoor ga je naar het stadion en kijk je voetbal niet op TV! Geweldig gefeliciteerd RAFC!!
#7
Agenda / Week 23: 5 t/m 11 juni
Laatste bericht door FC_Emmen - Vandaag om 08:54:47
6-6 Almere City - Emmen
11-6 Emmen - Almere City
#8
Algemeen / Re: Vraag het maar...
Laatste bericht door Lukasz - Gisteren om 17:24:44
Citaat van: Hunebed on tour op jun 02, 2023, 13:24:09In september vertrek voor ruim 2 weken naar Colombia om daar rond te trekken. Ik zag dat het concept schema voor de Clausura Primera A inmiddels ook bekend is, maar de wedstrijden zijn nog niet definitief vastgesteld. Iemand enig idee wanneer deze wedstrijden definitief worden en hoe lastig het is om kaartjes te bemachtigen voor wedstrijden?
Voorgaand jaar via de website van Independiente Medellin gemakkelijk aan tickets kunnen komen. Ook genoeg tour operators/hostels die wedstrijdtickets aanbieden. Wat betreft de definitieve planning: geen idee...
#9
Britse eilanden / Re: The Wolverhampton Whiplash
Laatste bericht door ALenstra - Gisteren om 16:10:56
Op 16 september 2006 bezocht ik Brentford-Bournemouth. Dat was in League One. Bij de bezoekers speelde ook Eddie Howe mee die later manager zou worden.
#10
Britse eilanden / Re: The Wolverhampton Whiplash
Laatste bericht door Arjen - Gisteren om 14:59:15
Mooie overzichten. Leuk om te zien dat bijvoorbeeld Brentford en Bournemouth het merendeel van de achterliggende jaren op het derde niveau hebben gevoetbald.