Hoofdmenu

EK 2016 Frankrijk

Gestart door ALenstra, mei 12, 2015, 19:28:50

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

spons

Citaat van: Daan op jun 28, 2016, 16:56:57
Weet iemand hoe het komt dat buiten de stadions er zoveel mensen die vragen om je ticket NA de wedstrijd? Heb dit nog nooit zo erg meegemaakt, denk zelf dat ze die gebruiken voor fraude. Maar heb ook nog niemand gehoord die kaarten heeft gekocht en niet is binnen gekomen?

Meestal om via eBay te verkopen aan verzamelaars heb ik het vermoeden
2.711 wedstrijden ( waarvan 1.556 van Feyenoord ), 671 "clubs", 558 grounds, 43 landen

ALenstra

Viel me ook op in Lens. Mensen die na afloop om gebruikte kaartjes vroegen. Maar ik bewaar ze zelf!

FC_Emmen

Dimitri Verhulst: 'De combinatie geel en zwart, godbetert, smakelozer kan je 't niet bedenken.'

Jehoentelaar

Een verzamelaar die dertig kaarten van dezelfde wedstrijd binnenhaalt is wel op een bijzondere manier aan het verzamelen :) Maar wellicht dat er zelfs een ruilhandel in gebruikte kaarten op gang is gekomen. Best een leuk alternatief op paninistickers.
Waar een wil is, is een vinck.

Instagram: @groundhopperjehoentelaar

Olav

#589
Inmiddels terug van vakantie, waar ik Oekraine - Polen in Marseille heb bezocht! Zoals ik al eerder zei een mooie wedstrijd en zo goed als uitverkocht!

De foto's heb ik online gezet en kan je via deze link vinden.
tomv

Met alle respect voor de Belgische supporters onder ons, maar man wat heb ik afgelopen vrijdag van Wales - België genoten. De angst dat mijn tweede EK-bezoek, na Kroatië - Portugal, wederom op een deceptie uit zou lopen werd snel teniet gedaan. Het stadion buiten Lille is wellicht niet het meest interessante stadion dat ik ooit bezocht, maar de wedstrijd was mooi en de sfeer zat er goed in.

Nik

Zondag 26 juni zijn we in Lille bij Duitsland - Slowakije geweest. De weg er naartoe, de dag ervoor in Lens (rondom Portugal-Kroatië) en de terugreis waren eigenlijk leuker dan de wedstrijd zelf, maar goed, toch even wat foto's.