2008 - jaar van de Pekingeend ; 2012 - jaar van de Sitting Duck

Gestart door hgrm, jan 04, 2008, 02:29:55

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

spons

Citaat van: DanielsenAxedal op feb 10, 2022, 12:48:52
Ikzelf boycot deze Olympsiche Spelen in zijn totaliteit. Het sporten nabij concentratiekampen waar men gehele culturen (Tibetanen en Oeigoeren) probeert uit te roeien gaat mij echt véél te ver. Miljoenen mensen worden letterlijk systematisch opgesloten enkel omdat ze van een andere cultuur zijn. Ik kan niet begrijpen dat alle andere landen doodleuk in China meedoen aan deze Winterspelen zonder ook maar 1 statement te maken of zich terug te trekken wanneer dit soort onacceptabele gebeurtenissen bekend zijn.

In welk landen kun je dan nog wel zulke evenementen houden ?
2.711 wedstrijden ( waarvan 1.556 van Feyenoord ), 671 "clubs", 558 grounds, 43 landen

Han

In Polen gooien burgers achteloos lekkende auto-accu's en verzadigd frituurvet in afwateringskanalen en slootjes. Ik boycot Pools voetbal.
Strangely Devoted or Mentally Disturbed

hgrm

Accu-Polen, altijd voor uitkijken.
Je moet ze gewoon goed isoleren, die accu-Polen.
Laatste nieuwe stadion (516): De Groote Wielen - Rosmalen

TeeZee

Ik ga dit jaar voor het eerst naar de Olympische Spelen. Voornamelijk atletiek, maar ook volleybal, zwemmen, handboogschieten en de moderne pentathlon (onderdeel schermen).

Nog meer mensen die wat gaan meepakken nu het zo dichtbij is?

ALenstra

Heb vooral naar Lille gekeken maar er zit nog niks geschikts tussen voor mij.

Koning Kriel

Citaat van: TeeZee op feb 08, 2024, 12:53:47Ik ga dit jaar voor het eerst naar de Olympische Spelen. Voornamelijk atletiek, maar ook volleybal, zwemmen, handboogschieten en de moderne pentathlon (onderdeel schermen).

Nog meer mensen die wat gaan meepakken nu het zo dichtbij is?

Ik ben in Londen 2012 geweest. Daar heb ik veel voorrondes gezien (hockey, voetbal, handbal, atletiek, baanwielrennen, judo, beachvolleybal, volleybal en tennis). Had de gedachte om nu te gaan maar dan wel naar medaille events. Toen ik eindelijk kaarten kon kopen waren de overgebleven kaarten zo duur dat ik de prijs kwaliteit verhouding niet meer in balans vond. Heb Londen wel als een fantastische tijd ervaren, echt mooi om een keer mee te maken, veel plezier in Parijs.

ALenstra


TeeZee

Citaat van: Koning Kriel op feb 08, 2024, 15:55:57Ik ben in Londen 2012 geweest. Daar heb ik veel voorrondes gezien (hockey, voetbal, handbal, atletiek, baanwielrennen, judo, beachvolleybal, volleybal en tennis). Had de gedachte om nu te gaan maar dan wel naar medaille events. Toen ik eindelijk kaarten kon kopen waren de overgebleven kaarten zo duur dat ik de prijs kwaliteit verhouding niet meer in balans vond. Heb Londen wel als een fantastische tijd ervaren, echt mooi om een keer mee te maken, veel plezier in Parijs.
Dank je. Wij hebben veel geluk gehad omdat we heel vroeg al ingeloot werden. Toen waren er nog veel goedkope kaartjes. Bizar genoeg kwamen er gisteren weer relatief goedkope kaartjes beschikbaar waarvoor ik speciaal een mailtje kreeg van de organisatie. Dus toen kon ik o.a. zelfs voor de 100 m mannen kaartjes krijgen zonder een extra hypotheek te moeten nemen.

Het grootste probleem was het vinden van een goede accommodatie.

Joost

Citaat van: TeeZee op feb 08, 2024, 12:53:47Ik ga dit jaar voor het eerst naar de Olympische Spelen. Voornamelijk atletiek, maar ook volleybal, zwemmen, handboogschieten en de moderne pentathlon (onderdeel schermen).

Nog meer mensen die wat gaan meepakken nu het zo dichtbij is?

Ik had het heel hoog op het verlanglijstje staan maar de ticketprijzen zijn zo absurd hoog dat ik niet ga.