Hoofdmenu

Hoe het was

Gestart door TeeZee, apr 28, 2008, 09:26:41

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

groundhoppingbreda

Citaat van: FCT1980 op jun 18, 2024, 08:47:12Hebben jullie die kaarten allemaal via de KNVB gekocht?
Ben zelf nu ook maar lid geworden.

Alleen lid worden is niet genoeg voor kaarten helaas. Je zal ook echt naar oefeninterlands en kwalificatie wedstrijden moeten gaan om punten op te bouwen. Hoe meer punten hoe groter de kans op tickets voor eindtoernooi wedstrijden :)
Instagram: groundhoppingbreda
Futbology: groundhoppingbreda

FC_Emmen

Bijna iedereen die ik ken met een Oranje clubcard had kaarten toegewezen gekregen, ook zonder punten.
Dimitri Verhulst: 'De combinatie geel en zwart, godbetert, smakelozer kan je 't niet bedenken.'

spons

Citaat van: ricodejong4 op jun 17, 2024, 11:51:35Gisteren zoals vele Nederlanders aanwezig bij Nederland - Polen in Hamburg. Eigenlijk vrij onverwachts werd het een fantastische middag. De sfeer rondom het stadion was zowel met de Nederlandse als Poolse fans top. Verder viel mij op dat de sfeer in het stadion erg goed was, en er was een flinke ontlading bij de Nederlandse goals. Dit had ik niet verwacht, gezien de sfeer die ik vaak bij kwalificatiewedstrijden heb ervaren. Eindtoernooien lijken toch een iets ander publiek aan te spreken en iets los te maken bij de aanwezige fans. Een topdag gehad en ik kijk uit naar de wedstrijden in Leipzig en Berlijn.

Dat viel mij ook op, het percentage echte supporters ten opzichte van de dagjesmensen en clowns was groter dan normaal bij oranje. Alleen die tietenman nog een levenslang stadionverbod geven, je schaamt je als Nederlander toch kapot voor zo'n idioot
2.711 wedstrijden ( waarvan 1.556 van Feyenoord ), 671 "clubs", 558 grounds, 43 landen

KoenvdD

Citaat van: FCT1980 op jun 18, 2024, 08:47:12Hebben jullie die kaarten allemaal via de KNVB gekocht?
Ben zelf nu ook maar lid geworden.

Ja, ik heb ze via de knvb.

FC_Emmen

Op 21 juni jl. bezocht in Nederland - Frankrijk in Leipzig.

We vertrokken 's ochtends met de trein vanuit Leer. Vanaf Leer reed een rechtstreekse trein naar Leipzig. Dankzij de UEFA actie konden we voor 60 eu pp een retourtje kopen.

Na enkele biertjes en wat gegeten te hebben in het, voor mij, verrassend mooie centrum van Leipzig vertrokken we naar het stadion. Mijn verwachtingen van het Leipzig Stadion waren niet hoog, maar vanaf het moment dat ik het stadion zag moest ik concluderen dat het wel degelijk een mooi stadion was. Het is gebouwd in het oude Zentral-stadion en vanuit de buitenkant mooi gelegen in een park. In het stadion waren gelukkig weinig aandachtsgeile figuren zoals de ''tietenman''.
Dimitri Verhulst: 'De combinatie geel en zwart, godbetert, smakelozer kan je 't niet bedenken.'

syntric

Heb vorig jaar RB Leipzig gedaan en is idd prachtig stadion, paar jaar geleden verving men de zitjes, die zagen er niet goed meer uit. En het is niet de meest geliefde club, maar heel vriendelijke mensen en goede support.
Groundhopper for life :-)