Groundhopping > Overige landen

slovenie

(1/1)

jona93:
zijn er hier al mensen die naar een match in slovenie geweest zijn in mei toen we met school daar op reis waren zaten we op 5 km van het stadion van NK koper jammer genoeg was ik mijn camera vergeten thuis en kost ik geen foto's maken van het stadion toen ik er was

Dieter:

--- Citaat van: jona93 op jul 16, 2012, 21:16:32 ---Zijn er hier al mensen die naar een match in Sloveniƫ geweest zijn? In mei, toen we met school daar op reis waren, zaten we op 5 km van het stadion van NK Koper. Jammer genoeg was ik mijn camera vergeten thuis en kon ik geen foto's maken van het stadion toen ik er was.

--- Einde van citaat ---

Ik heb het even snel vertaald voor onze Nederlandse collega's, dan kunnen zij ook volgen.

joeri076:
Aangezien ik dicht bij Koper op vakantie ben wil ik vanavond nog snel een wedstrijd mee pakken. Weet iemand hoe het met de tickets daar zit?

De Twaalfde Man:
Afgelopen zomer kon ik makkelijk online tickets kopen voor Olimpija Ljubljana, echter kan ik bij NK Maribor niet eenvoudig informatie vinden over de kaartverkoop.

Iemand enig idee hoe het daar is geregeld?

WATP:
Afgelopen zomer in Sloveniƫ geweest.

Waar ik Ljubljana bij iedereen aan kan raden. Zelf een wedstrijd gezien van NK Radomelj. Geen hoog niveau en ook niet echt een stadion. De dag erna Stozice voor Sloveniƫ - Litouwen. Hagel nieuw stadion maar dan ook gelijk 0 sfeer.

Langs gereden bij zowel NK Celje (vette bak) als Maribor. Maribor is nooit uitverkocht buiten de CL wedstrijden vertelde de kerel aan de receptie van het stadion.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie