Groundhopping > Overige landen

Lëtzebuerg

(1/29) > >>

Maroboduus:
Om de boel hier toch wat internationaal te houden; het speelschema van de competitie in Luxemburg is uit!

http://www.racing-fc.lu/news/news_download.php?FileId=48

Misschien dat er na het topic rondom Etzella Ettelbrück-Lokomotiv Tblisi wat meer interesse is ontstaan in de voetbalcompetitie van dit buitengewoon sympathie Hertogdom?!

Voor de mensen die tot op heden nog geen ervaringen in Luxemburg op hebben gedaan, hier nog een paar kleine tips. Normaliter wordt er altijd op zondag om 16:00 uur afgetrapt. Het is zelfs zo dat 99 van de 100 competitiewedstrijden op dat tijdstip worden gespeeld, echter wordt er heel af en toe toch geschoven en dan is dit niet terug te lezen op bijv. de matchkalender van Kicker, of op de site van de Luxemburgse voetbalbond. Het is daarom aan te raden altijd ook de site's van de clubs te raadplegen. In sommige gevallen geeft ook dit niet de volle 100% zekerheid en dan rest er niets dan de club in kwestie even te bellen. De site van Avenir Beggen beschikt over het algemeen over de meest actuele gegevens, ook voor wat betreft de andere wedstrijden in de Luxemburgse competitie. http://www.wichtelweb.net/

Ici c est Paris:
Bedankt. Is denk ik wel een keer te combineren met 's middags een wedstrijd in Luxemburg en 's avonds Noord-Frankrijk.

Maroboduus:
Sorry...gisteren deed de link het nog.

Hier een andere link naar de bewuste PDF-file:
http://www.flf.lu/download.php?cat=actualites&file_id=409

Denniz1974:
Merci ! C'est tres bon !

Stadionhopper:
Voor statistieken van Luxemburgse wedstrijden kun je onderstaande link gebruiken. Mocht je vragen hebben over aanvangstijden of waar een wedstrijd precies gespeeld gaat worden kun je deze vriendelijke man ook een mailtje sturen. Europese wedstrijden worden vaak vantevoren al met informatie voorzien op deze site.

http://webplaza.pt.lu/~funar58/

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie