GroundhoppersNet

Groundhopping => Duitsland => Topic gestart door: Rinus A. op jan 09, 2008, 16:18:11

Titel: KFC Uerdingen
Bericht door: Rinus A. op jan 09, 2008, 16:18:11
Het voormalige Bayer Uerdingen zit in de financiële problemen. Er is een reeks van acties op touw gezet om de boel te redden, waaronder de mogelijkheid om voor 1 (speel)dag hoodtrainer te zijn. Rondom het freundschaftsspeil met Rot Weiss Oberhausen bepaal jij de opstelling, de tactiek, bepaal jij vanaf de bank en doe je de persconferentie na afloop.

Bieden kan op Ebay: http://cgi.ebay.de/Gutschein-fuer-einen-Tag-Trainer-beim-KFC-Uerdingen_W0QQitemZ120207655892QQihZ002QQcategoryZ62974QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: TeeZee op jan 09, 2008, 18:11:38
Grappig, maar is dit echt? Er is al 800 euro geboden. Ik hoop dat een Belg 'm wint, vanwege de persconferentie na afloop.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op jan 09, 2008, 19:52:44
Ze hebben al eens eerder zo iets gedaan. Toen kon er geboden worden om deel uit te gaan maken van de selectie.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Rinus A. op jan 09, 2008, 21:50:11
Grappig, ik zat vandeweek net hun stadion (heerlijke BAK) te bestuderen op het net. Wil er graag een keertje kijken, ik hoop maar dat dat dit seizoen nog wel kan.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Sebastiaan_W op jan 10, 2008, 16:27:56
Staat inmiddels al op 2810 euro en het duurt nog t/m dinsdagavond.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op jan 10, 2008, 23:34:14
Zeker de moeite waard, de Grotenburg Kampfbahn. Dit seizoen zijn er helaas weinig echt interessante thuiswedstrijden te beleven; meestal tegen tweede teams van profclubs of kleine clubs. En in de Niederrheinpokal zit KFC ook niet meer, dus een clash met Fortuna Düsseldorf, RW Essen of RW Oberhausen zit er ook niet meer in.

Overigens is de kans groot dat RW Essen en Fortuna elkaar in de finale van de pokal treffen. Dat kan leuk worden. En dan is er opeens wel weer de kans dat de finale in Uerdingen wordt gespeeld, net als een paar jaar geleden.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Rinus A. op feb 28, 2008, 15:12:45
Citaat
Das Niederrheinpokalfinale zwischen Rot-Weiss Essen und Fortuna Düsseldorf wurde nun endgültig terminiert. Die Partie wird am Dienstag, 08. April, um 19.30 Uhr in der MSV Arena des Bundesligisten MSV Duisburg ausgetragen.

Helaas, toch maar kijken of ik dan een competitieduel van de KFC opzoek.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op feb 28, 2008, 16:38:24
Die Pokalfinale in Duisburg lijkt me anders ook niet slecht. Jammer dat de MSV-Arena zo'n zielloos bakje is.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Rinus A. op mrt 06, 2008, 15:22:49
Hier wat beelden van één van de 'rettungsspiele' waarbij de hoogste bieder mocht aantreden als trainer. Ook speelde een tv-presentator een helft mee en is men bezig met Pete Doherty:

Citaat
Krefeld. Prominente Unterstützung hat sich im Kampf gegen die drohende Zahlungsunfähig des KFC Uerdingen angesagt: TV-Moderator Elton und ein Fernsehteam von Pro7 wollen am Samstag,19. Januar, in die Grotenburg kommen. Der ehemalige Show-Praktikant von Stefan Raab will zumindest eine Halbzeit lang im Dress des KFC Uerdingen auflaufen. Das hat er dem Bündnis Krefeld wählt zugesichert.

Die Inititatoren um Stephan Hoffmann haben inzwischen beim Management von Pete Doherty angefragt, ob sich nicht auch der Skandalrockers an der KFC-Rettungsaktion beteiligen möchte.

Der Hintergrund: Pete Doherty, Ex-Freund von Kate Moss und Sänger der Babyshambles, hat Teile seiner Kindheit in Krefeld verbracht. Sein Vater war als britischer Soldat in Krefeld stationiert. In einem Interview mit dem Internetmagazin jetzt.de hatte Doherty erst im November über seine Krefelder Jahre geplaudert - und auch erwähnt, dass er Fan des heutigen KFC war: "Mein Club in Deutschland ist übrigens Bayer Uerdingen. Leider krebsen die jetzt ziemlich weit unten rum. Aber das ist ein netter kleiner Betrieb."

Dinsdag 25 maart staat er weer een rettungsspiel op het programma en wel thuis tegen Eintracht Frankfurt.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Hugo op mrt 21, 2008, 08:29:15
Ze hebben al eens eerder zo iets gedaan. Toen kon er geboden worden om deel uit te gaan maken van de selectie.

Was dat niet in Harelbeke? Degene die X abonnementen wist te verkopen mocht meespelen. Een cafebaas met bijpassende buik mocht toen een aantal minuten meehobbelen?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Gerrit-Jan op apr 16, 2008, 12:27:35
Dinsdag 25 maart staat er weer een rettungsspiel op het programma en wel thuis tegen Eintracht Frankfurt.

Nadat ik dit bericht hier een tijdje geleden las, ben ik eens gaan kijken wat ik die bewuste dinsdag allemaal te doen had. Gelukkig had ik allen 's ochtends college, zodat ik 's middags in principe voldoende tijd had om naar Krefeld te komen. Aangezien ik niemand zo gek kon krijgen om mee te gaan, ben ik in mn eentje op pad gegaan. Had de biografie van Stuart Pearce 'psycho' als leesvoer meegenomen voor in de trein, waardoor de treinreis behoorlijk snel leek te gaan. In Venlo bleek dat Duitsers behulpzame mensen waren; ik moest een kaartje voor Krefeld kopen plus een Zusatzticket werd mij uitgelegd. Na een treinreis van ongeveer vier uur kwam ik aan op Hauptbahnhof Krefeld, wat trouwens een fraai bouwwerk is. De man van de wc+fietsenstalling wist mij te vertellen dat ik tramlijn 42 of 43 moest nemen naar het stadion; kwam goed uit dat lijn 42 klaar stond voor vertrek. Bij halte Grotenburg uitgestapt, langs de dierentuin gelopen en was zodoende een klein uurtje voor aftrap op plaats van bestemming aangekomen.

Snel een kaartje gekocht (10 euro) bij de kassa's die er erg bouwvallig uitzagen. Ik kreeg ook nog een lot waarmee ik een seizoenskaart voor de rest van het seizon kon winnen; helaas niet gewonnnen. Ook kreeg ik een 'neu gestaltete Stadionmagazin' dat aangeboden werd door een sponsor, waarin een hele mooie,vanuit een helikopter genomen, foto van een volgepakt Grotenburg zat. Ja, dat was een tijdje geleden, merkte ik al snel. Op het Rettungsspiel tegen Eintracht Frankfurt, getrained door Friedhelm Funkel (oud speler en trainer van Uerdingen), waren 2172 toeschouwers afgekomen. Er zouden ongeveer 34000 toeschouwers in Grotenburg passen, dus het zag er wel een beetje vreemd uit, relatief weinig mensen in zo'n groot stadion.

De nordtribune is normaal gesproken gesloten voor publiek, maar was vandaag open. Je kon trouwens wel zien dat de nordtribune normaal gesloten is, er zijn namelijk reclameborden tegen de crash barriers aangeschroefd. Vond crash barriers in een tribune met zitplaatsen trouwens ook apart. Weet niet of dat in meer stadions zo is.
Op de nordtribune had vroegen 'Grotenburg Athletik' gestaan, maar Athletik was weggewerkt met witte verf en er stond nu 'Grotenburg Stadion Krefeld'. Ook kon je nog vaag zien dat er Bayer op had gestaan, ze hadden het niet helemaal goed weggeschuurd. Verder vond ik de steile statribune er indrukwekkend uitzien. Ook mooi vond ik hoe verrot de terracing er onderaan de west-kurve bijlag.

Eintracht had deze wedstrijd een soort B-elftal in de wei staan. Dat kwam vooral door blessures en interland-verplichtingen. Wel was de zoon van Michael Rummenige(ex-international)op proef bij Eintracht en deed de Braziliaan Caio mee. Caio was ook nog bekeken door Ajax, en ongetwijfeld andere clubs, maar Ajax had twijfels over zijn snelheid.
Caio was deze wedstrijd soms ietwat nonchalant, maar je kon toch zien dat hij een rasvoetballer is, gezegend met een uitstekende techniek. Balletje aannemen met onderkant voet, typisch Zuid-Amerikaans.

De wedstrijd eindigde overigen in 1-2, na een 0-1 ruststand. Ook opvallend was hoeveel buitenlanders er actief zijn bij oberligist Uerdingen: een Senegalees, een Italiaan, een Gambiaan, een Fin, een Tsjech, een Turk, en Federico Amione die zowel over een Italiaans als Argentijns paspoort beschikt. Heb niet heel veel foto's aangezien de batterijen van de camera al snel opwaren en ik geen extra batterijen had meegenomen. Weer wat geleerd.(http://i278.photobucket.com/albums/kk83/Gerrit-Jan/kfc%20uerdingen/KFC-Uerdingen001.jpg)

(http://i278.photobucket.com/albums/kk83/Gerrit-Jan/kfc%20uerdingen/KFC-Uerdingen002.jpg)

(http://i278.photobucket.com/albums/kk83/Gerrit-Jan/kfc%20uerdingen/KFC-Uerdingen003.jpg)

(http://i278.photobucket.com/albums/kk83/Gerrit-Jan/kfc%20uerdingen/KFC-Uerdingen004.jpg)

(http://i278.photobucket.com/albums/kk83/Gerrit-Jan/kfc%20uerdingen/KFC-Uerdingen005.jpg)

(http://i278.photobucket.com/albums/kk83/Gerrit-Jan/kfc%20uerdingen/KFC-Uerdingen006.jpg)

(http://i278.photobucket.com/albums/kk83/Gerrit-Jan/kfc%20uerdingen/KFC-Uerdingen007.jpg)Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: TeeZee op apr 16, 2008, 12:47:48
Gelukkig deden je batterijen het nog lang genoeg om deze foto's te maken! Ik moet over een klein uurtje naar mijn werk en ik vermoed dat ik onderweg in de auto nog wel een paar keer terug zal denken aan Uerdingen. Ik ben helemaal weg van die staantribunes, die floodlights en vooral het scorebord met klok.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Sebastiaan_W op mei 19, 2008, 13:56:23
Helaas heeft KFC Uerdingen de laatste 2 wedstrijden van het seizoen verloren(vorige week 2-3 van MSV Duisburg II, terwijl ze bij de rust met 2-0 voorstonden en gister verloor het kansloos van Fortuna Düsseldorf II), waardoor het volgend seizoen niet uitkomt in de NRW Oberliga, maar in de verbandsliga.

De steun van ruim 1.200 meegereisde fans naar Düsselorf mocht gisteren niet baten.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: TeeZee op mei 19, 2008, 14:09:59
Waar is de tijd gebleven met Eric Meijer...
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Stadionhopper op mei 19, 2008, 20:11:46
Ik ben al enkele malen in de Grotenburg geweest. Het is inderdaad een schitterend stadion, maar meer volk dan 3.000 zal de club niet meer trekken. Wel was ik in de beruchte Niederrheinpokalfinale tussen RW Essen en Fortuna Düsseldorf enkele jaren geleden. Het stadion gevuld met 16.000 toeschouwers is ook een mooi gezicht en ongekend. Fortuna had een zeer geslaagde choreo op de lange zijde gedaan, terwijl Essen alleen met fakkels aankwam zetten. De controle van de tickets ging zo langzaam dat Fortuna supporters over de muren en hekken klommen om het op de tribunes te geraken.

(http://i274.photobucket.com/albums/jj257/stadionhopper/Rot-WeissEssen-FortunaDsseldorf009.jpg)

(http://i274.photobucket.com/albums/jj257/stadionhopper/Rot-WeissEssen-FortunaDsseldorf019.jpg)

(http://i274.photobucket.com/albums/jj257/stadionhopper/Rot-WeissEssen-FortunaDsseldorf030.jpg)

(http://i274.photobucket.com/albums/jj257/stadionhopper/Rot-WeissEssen-FortunaDsseldorf035.jpg)

(http://i274.photobucket.com/albums/jj257/stadionhopper/Rot-WeissEssen-FortunaDsseldorf050.jpg)
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Maroboduus op jun 15, 2008, 15:09:01
Zoals zojuist reeds in het topic "Saison 2008/2009" geschreven, gaat 1. FC Kleve in het aankomende seizoen haar eerste thuiswedstrijden in de Regionalliga in het Grotenburg-Stadion afwerken. Voor iederen nog een leuke kans het stadion te bezoeken met een wedstrijd waar meer dan 500 man op afkomen - hoewel dat natuurlijk ook erg van de tegenstander af zal hangen.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op jun 15, 2008, 19:28:50
Kleve-Essen lijkt mee een leuke in de Grotenburg
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Hugo op aug 18, 2009, 20:37:41
Afgelopen vrijdag nog even op de Grotenburg wezen kijken. Ik was er al eens eerder geweest maar toen was alles afgesloten. Nu was er een hek open en kon ik het verlaten stadion betreden, nouja ik was in gezelschap van erg veel konijnen. Het is en blijft een imposant stadion. Ik vroeg me af wat er zou zijn gebeurt als het concern Bayer destijds Uerdingen was blijven sponsoren en was gestopt met Leverkusen. Dan hadden we waarschijnlijk een hele andere Grotenburg gehad. Ik zou er graag eens een wedstrijd zien maar gezien het lage niveau waarop de club speelt en de logischerwijze magere publieke belangstelling zal dat voorlopig wel niet gebeuren.  Ik wacht maar geduldig af op betere tijden.
 
...Ook kon je nog vaag zien dat er Bayer op had gestaan, ze hadden het niet helemaal goed weggeschuurd...

(http://img.photobucket.com/albums/v317/pietjebel/F2009/Krefeld18.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v317/pietjebel/F2009/Krefeld10.jpg)


(http://img.photobucket.com/albums/v317/pietjebel/F2009/Krefeld14.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v317/pietjebel/F2009/Krefeld23.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v317/pietjebel/F2009/Krefeld28.jpg)

(http://img.photobucket.com/albums/v317/pietjebel/F2009/Krefeld32.jpg)
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op aug 21, 2009, 16:42:31
Ik zou er graag eens een wedstrijd zien maar gezien het lage niveau waarop de club speelt en de logischerwijze magere publieke belangstelling zal dat voorlopig wel niet gebeuren.  Ik wacht maar geduldig af op betere tijden.

Mochten ze voor de Niederrheinpokal op 13 oktober VfB Speldorf weten te verslaan dan wacht een ronde later RW Essen, dat zou toch wat volk moeten trekken. Al zie ik ze Speldorf niet verslaan maargoed de tijd zal het leren.

Mooie foto's trouwens, blijft één van m'n favoriete stadions.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op sep 16, 2009, 19:35:00
De eerste Krefelder Stadtderby van het seizoen, officieel een uitwedstrijd, lokte 7504 toeschouwers naar de Grotenburg, helaas moest ik werken, eeuwig jammer.

7504 toeschouwers bij een 6e divisie wedstrijd...

http://www.kleinsterfanclub.de/html/0910_07_fischeln.html
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Hugo op sep 16, 2009, 20:14:59
De eerste Krefelder Stadtderby van het seizoen, officieel een uitwedstrijd, lokte 7504 toeschouwers naar de Grotenburg, helaas moest ik werken, eeuwig jammer.

7504 toeschouwers bij een 6e divisie wedstrijd...

http://www.kleinsterfanclub.de/html/0910_07_fischeln.html

Wanneer is de return?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op sep 16, 2009, 22:13:11
Als ik één club in Duitsland gun weer hogerop te komen, dan is het KFC Uerdingen wel.
Ben er zelf geweest. Erg sympathieke club. Zelfs zo sympathiek dat de toeschouwers op de onoverdekte staantribune door de speaker werden uitgenodigd overdekt te gaan staan toen het begon te plenzen.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op sep 16, 2009, 22:15:06
Het antwoord op de quizvraag is overigens: 14 maart 2010.
Krijg ik nu een keuken???
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Hugo op sep 16, 2009, 22:34:37
Het antwoord op de quizvraag is overigens: 14 maart 2010.
Krijg ik nu een keuken???

Ja, we krijgen een nieuwe over twee weken (geen grap). Dus je kan het oude blok komen ophalen.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op sep 16, 2009, 22:41:03
eh....laat maar.
M'n 29 jaar oude keukenblok doet het nog prima en als ik aan de verbouwing denk die bij een nieuwe keuken hoort, krijg ik al kippenvel....
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op sep 17, 2009, 22:44:00
Overigens is het antwoord op de quizvraag niet helemaal correct aangezien de return zeer waarschijnlijk weer naar de vrijdagavond zal worden verplaatst in de hoop zoveel mogelijk toeschouwers te trekken.

Overigens lijkt promotie nu alweer een illusie... drama drama drama.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op nov 19, 2009, 22:20:59
Overigens is het antwoord op de quizvraag niet helemaal correct aangezien de return zeer waarschijnlijk weer naar de vrijdagavond zal worden verplaatst in de hoop zoveel mogelijk toeschouwers te trekken.

Citaat van: kfcuerdingen
Hallo liebe KFC-Fans,

der Vorverkauf für das Rückspiel KFC Uerdingen - VfR Fischeln hat begonnen.

Anders als beim Hinspiel werden für dieses Spiel Karten nur blockweise angeboten. Freie Sitzplatzwahl nur innerhalb des gekauften Blocks.

Block M auf der Südtribüne (Mitte) ist bereits ausverkauft!

Folgende VVK-Stellen bieten folgende Kategorien an:
Sport Palast Krefeld, Alte Linner Str. 93-97 47799 Krefeld (Block B, C, L, Ost und P/Q)
Juwelier Holtermann, Niederstraße 69, 47829 Uerdingen (Block C, L, Ost und P/Q)
Lotto-Shop im E-Center Am Röttgen, 47829 Uerdingen (Block C, L, Ost und P/Q)
Optik & Akustik Krischer, Kölner Straße 526 47807 Fischeln (Block B, C, Ost, P/Q)
Foto Fuchs, Kölner Straße 550, 47807 Fischeln (Block B, C, Ost, P/Q)
Allianz Vertretung Bourandy & Kauffmann, Am Marktplatz 12, 47829 Uerdingen (Block C, L, Ost und P/Q)
KFC Geschäftsstelle, Glockenspitz 148, 47800 Krefeld (Block B, C, L, Ost und P/Q)

Block K-Karten sind ausschließlich bei Heimspielen des KFC im Stadion zu erwerben.


Info Vorverkauf
Spiel: KFC Uerdingen – VfR Fischeln
Ort: Grotenburg-Stadion, Krefeld
Datum: Freitag, 12.03.2010
Uhrzeit: 19:30h, Einlass ab 18:00 Uhr

Preise
Stehplatz Ost, Block F-I
• Vollzahler 6€
• *Ermäßigt 5€
__________
Stehplatz überdacht, Haupttribüne, Block P & Q
• Vollzahler 8€
• *Ermäßigt 7€
__________
Sitzplatz Süd & Nord, Block A-E, L, N und O
• Vollzahler 13€
• *Ermäßigt 10€
• Block M bereits ausverkauft
__________
Sitzplatz Block K (**Nur KFC Uerdingen-Fans)
• **Vollzahler 8€
• Keine Ermäßigung
__________
Stehplatz West
• vorerst nicht geöffnet

Fanblöcke
KFC Uerdingen - Stehplatz: H, I, P - Sitzplatz: K, L
VfR Fischeln - Stehplatz: Q - Sitzplatz: A, B

*) Mitglieder, Rentner, Schwerbehinderte, Arbeitslose, Schüler, Studenten, Auszubildende (mit Nachweis)
**) Nur für KFC-Fans die als solche erkennbar sind (Trikot, Schal, Mütze oder ähnliches)
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Stadionhopper op dec 02, 2009, 23:07:39
Ailton (de voormalige spits van Werder Bremen) heeft een contract van 1,5 jaar getekend bij KFC Uerdingen.

Nu snap ik het spandoek van de FC Remscheid fans van twee weken geleden met de tekst: "Wir wollen Ailton sehen".
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Hugo op jan 12, 2011, 21:11:44
Uerdingen staat momenteel 3e in de Niederrheinliga met 28 uit 13. Koploper TuRu D'dorf heeft 35 uit 15. Zou wel mooi zijn als Uerdingen zou promoveren.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op feb 21, 2012, 19:19:27
Helaas zijn ze vorig jaar niet gepromoveerd. Dit jaar staan ze 7e.
Staat ook nog altijd op de planning bij mij voor een bezoekje.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Cyclebob op feb 21, 2012, 21:47:13
Correctie: KFC Uerdingen is vorig seizoen kampioen geworden in de Niederrheinliga en wel degelijk gepromoveerd. Dit seizoen deden ze een tijdje goed mee maar staan inmiddels in de middenmoot.
Heb Uerdingen tweemaal bezocht: een aanrader. Het stadion Grotenburg is "jaren 80" en kan 34.500 man kwijt. Bij uitwedstrijden nemen ze behoorlijk wat fanatiek volk mee, vorig seizoen bij Straelen veel meer dan het thuispubliek.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op feb 21, 2012, 22:18:09
Excuses, had niet goed gekeken. Zijn inderdaad gepromoveerd.
Laatste paar wedstrijden niet gewonnen waardoor ze weer zijn afgezakt en buiten de play-off plaatsen zijn geraakt.

Ik zie net dat ze vlg. week woensdag om 19:30 thuis spelen tegen Herne.  Misschien een goed plan om er eens naartoe te rijden, woon vlakbij Roermond dus dat is goed te doen.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Sebastiaan_W op feb 22, 2012, 09:57:47
Ze doen nog volop mee, want ze hebben een wedstrijd minder gespeeld dan de andere teams en het 'II'-team van Arminia Bielefeld mag niet promoveren.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op feb 22, 2012, 12:28:42
De ambitie om te promoveren is er en het geld naar het schijnt ook. Dus dat zal wel goedkomen....
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op feb 22, 2012, 13:43:54
welk blok adviseren jullie om te gaan staan/zitten?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op feb 22, 2012, 13:49:57
welk blok adviseren jullie om te gaan staan/zitten?

De ultras staan op de zittribune aan de lange zijde redelijk in de hoek.

Zelf koop ik altijd een staanplaats, dan kan je achter de goal, of onder die zittribune. Ben er wsl woensdag ook bij als het niet wordt afgelast. De uitfans zitten of op de andere zittribune (als ze met (relatief) veel zijn) of krijgen staanplaatsen onder de andere zittribune, maar dan aan de andere kant.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op feb 22, 2012, 14:49:28
Het weer blijft goed, dus ik ga er van uit dat het door gaat.
Weet je toevallig voor welk vak staanplaats?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op feb 22, 2012, 14:54:55
Het weer blijft goed, dus ik ga er van uit dat het door gaat.
Weet je toevallig voor welk vak staanplaats?

Dat maakt niets uit, je koopt een staan- of zitplaats. Staan achter het doel of aan de lange zijde is even duur.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Stadionhopper op jul 05, 2012, 12:20:35
Eric van der Leur is de nieuwe trainer van KFC Uerdingen.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op aug 09, 2012, 08:47:26
KFC Uerdingen gisterenavond de lastige uitwedstrijd bij SW Essen met 1-2 gewonnen. Staan nu met 6 uit 2 bovenaan.

Promoveert de kampioen automatisch naar de Regionalliga?

Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Joost op aug 09, 2012, 09:05:22
KFC Uerdingen gisterenavond de lastige uitwedstrijd bij SW Essen met 1-2 gewonnen. Staan nu met 6 uit 2 bovenaan.

Promoveert de kampioen automatisch naar de Regionalliga?
Nee, er zijn 5 Regionalliga en 3 promotieplaatsen.

De 5 kampioenen en de nummer twee van RL Sudwest worden uitgeloot in 3 duels en spelen tegen elkaar uit en thuis. De 3 winnaars van deze tweestrijds promoveren
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Sebastiaan_W op aug 09, 2012, 09:10:17
Nee, er zijn 5 Regionalliga en 3 promotieplaatsen.

De 5 kampioenen en de nummer twee van RL Sudwest worden uitgeloot in 3 duels en spelen tegen elkaar uit en thuis. De 3 winnaars van deze tweestrijds promoveren

De nummer 1 en 2 van de RL Sudwest kunnen niet tegen elkaar loten.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op aug 09, 2012, 10:13:44
Uerdingen speelt nog niet in de RL.
Ik bedoel meer van; Als Uerdingen kampioen wordt, promoveren ze dan automatisch?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op aug 09, 2012, 10:20:54
De feeders van de Regionalliga West zijn de Oberliga Niederrhein, de Oberliga Mittelrhein en de Oberliga Westfalen.

Uit Niederrhein en Mittelrhein promoveren de kampioenen, uit Westfalen de kampioen en de nummer 2.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Sebastiaan_W op aug 09, 2012, 11:01:41
Uerdingen speelt nog niet in de RL.
Ik bedoel meer van; Als Uerdingen kampioen wordt, promoveren ze dan automatisch?

Excuses, was nog niet helemaal wakker.

Maar laat KFC Uerdingen eerst maar eens kampioen worden. Volgens mij halen ze het wel vaker net niet. Afgelopen seizoen hebben ze de 2e seizoenshelft totaal verprutst, het seizoen ervoor werden ze kampioen en het seizoen daarvoor waren ze volgens mij ook in de 2e seizoenshelft aan het prutsen.

Uiteraard hoop ik dat ze kampioen worden.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op sep 17, 2012, 09:41:09
Na 7 wedstrijden is Uerdingen koploper in de Oberliga

1: Uerdingen 7 - 19
2: Kapellen 7 - 15
3: TuRu 7 - 14
4: WSV II 7 - 14
5: SW Essen 7 -13
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op okt 15, 2012, 10:23:06
Uerdingen blijft het lekker doen.
Zaterdag versloeg de ploeg van Eric van der Leur TuRu Dusseldorf met 4-1 om de Diebels Pokal, waardoor ze de kwartfinales hebben bereikt.

In de competitie is de stand als volgt:

1: Uerdingen 11-31
2: TuRu 11-23
3: Ratingen 11-22
4: WSV II 11-21
5: Kapellen 11-20
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Sebastiaan_W op okt 15, 2012, 10:33:30
Nu hopen dat ze het vast houden, want de afgelopen seizoenen hebben ze het nog weleens uit handen gegeven.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op okt 15, 2012, 11:39:01
Nu hopen dat ze het vast houden, want de afgelopen seizoenen hebben ze het nog weleens uit handen gegeven.

Afkloppen a.u.b. ;)
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op nov 19, 2012, 11:50:08
Tijd voor een " Uerdingen naar de Regionalliga" update :)

Tussenstand per 19 november;

1: KFC Uerdingen 16 -46
2: WSV II 16-29
3: TuRu 16-29
4: Ratingen 16-28
5: SW Essen 16-27

Begint er steeds beter uit te zien.
Ik verheug me nu al op een Regionalliga met Wuppertal, Essen (als ze niet promoveren), Aachen en Oberhausen
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Koning Kriel op nov 19, 2012, 11:56:55
Kampioen in februari als ze zo doorgaan (heb voor de veiligheid afgeklopt!).
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: headout op nov 19, 2012, 14:17:08
Tijd voor een " Uerdingen naar de Regionalliga" update :)
Zou het dan eindelijk echt gaan gebeuren?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: cafebac op nov 24, 2012, 21:29:16
Weer een magere overwinning dichterbij gekomen. Het gat is na 17 wedstrijden nog steeds 17 punten op de achtervolgers.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op nov 29, 2012, 09:25:58
Mooi artikel in Dagblad de Limburger vanmorgen over Eric van der Leur, KFC Uerdingen, Dhr. Lakis en Grotifant.
Weet niet of er hier nog Limburgers zijn met een scanner, maar vooral de quotes over Grotifant zijn echt om je te bescheuren.

We moeten inderdaad niet te vroeg juichen, gisteren 1-1 gespeeld.

Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Sebastiaan_W op nov 29, 2012, 10:19:26
Mooi artikel in Dagblad de Limburger vanmorgen over Eric van der Leur, KFC Uerdingen, Dhr. Lakis en Grotifant.
Weet niet of er hier nog Limburgers zijn met een scanner, maar vooral de quotes over Grotifant zijn echt om je te bescheuren.

We moeten inderdaad niet te vroeg juichen, gisteren 1-1 gespeeld.

Dat was tegen de nummer 3, dus die komen niet dichterbij.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Joost op nov 29, 2012, 10:25:39
Mooi artikel in Dagblad de Limburger vanmorgen over Eric van der Leur, KFC Uerdingen, Dhr. Lakis en Grotifant.
Weet niet of er hier nog Limburgers zijn met een scanner, maar vooral de quotes over Grotifant zijn echt om je te bescheuren.

We moeten inderdaad niet te vroeg juichen, gisteren 1-1 gespeeld.
Via krant digitaal kun je het gewoon inzien!
Leuk artikel inderdaad, de sportkatern van LD/DDL is altijd wel goed!
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Sebastiaan_W op nov 29, 2012, 11:30:04
Via krant digitaal kun je het gewoon inzien!
Leuk artikel inderdaad, de sportkatern van LD/DDL is altijd wel goed!

Ow als ik me wil registreren, dan moet ik kosten betalen. Of ik doe iets niet goed...
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Joost op nov 29, 2012, 11:39:55
Ow als ik me wil registreren, dan moet ik kosten betalen. Of ik doe iets niet goed...

Abonnement nemen :)
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op dec 22, 2012, 19:52:43
Op de site www.reviersport.de (http://www.reviersport.de) was laatst te lezen dat KFC Uerdingen, op initiatief van Eric van der Luer, ook al bezig is met een nieuw stadion. Hopelijk sterft het project een zachte dood; zonder Grotenburg is KFC ook niet meer dan een 13-in-een-dozijnclub.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op jan 04, 2013, 09:07:00
Op de site www.reviersport.de (http://www.reviersport.de) was laatst te lezen dat KFC Uerdingen, op initiatief van Eric van der Luer, ook al bezig is met een nieuw stadion. Hopelijk sterft het project een zachte dood; zonder Grotenburg is KFC ook niet meer dan een 13-in-een-dozijnclub.

Stond een week of 2 geleden nog een mooi artikel over KFC Uerdingen in Dagblad de Limburg. Helaas kan ik het desbetreffende artikel niet meer vinden, maar daarin werd gesproken over een nieuw stadion wat moest gaan lijken op dat van RODA JC..... .......... .............

Denk eerlijk gezegd niet dat dit een stille dood gaat sterven. Wil Uerdingen in de toekomst weer iets gaan betekenen in het Duitse voetbal, dan zal er toch wat moeten gebeuren met het huidige Grotenburg, hoe fantastisch het momenteel ook is.
Maar om nou het stadion van Roda als voorbeeld te gaan nemen..........
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Joost op jan 04, 2013, 09:35:07
Stond een week of 2 geleden nog een mooi artikel over KFC Uerdingen in Dagblad de Limburg. Helaas kan ik het desbetreffende artikel niet meer vinden, maar daarin werd gesproken over een nieuw stadion wat moest gaan lijken op dat van RODA JC..... .......... .............

Denk eerlijk gezegd niet dat dit een stille dood gaat sterven. Wil Uerdingen in de toekomst weer iets gaan betekenen in het Duitse voetbal, dan zal er toch wat moeten gebeuren met het huidige Grotenburg, hoe fantastisch het momenteel ook is.
Maar om nou het stadion van Roda als voorbeeld te gaan nemen..........

Wat is er mis mee behalve de gracht?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op jan 04, 2013, 11:16:38
Wat is er mis mee behalve de gracht?

Ik vind het nou niet echt spectaculair, op de verlichting na. Het is van de binnenzijde best een mooi stadion, maar inderdaad de grachten verpesten het een beetje om er een echte voetbaltempel van te maken. Verder is de hoofdingang foeilelijk, maar dat is persoonlijk.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Joost op jan 04, 2013, 11:37:44
Ik vind het nou niet echt spectaculair, op de verlichting na. Het is van de binnenzijde best een mooi stadion, maar inderdaad de grachten verpesten het een beetje om er een echte voetbaltempel van te maken. Verder is de hoofdingang foeilelijk, maar dat is persoonlijk.

Ik heb de voorkant altijd wel mooi gevonden. Zeker als je die vergelijkt met andere stadions in Nederland.
Van binnen inderdaad niet superbijzonder maar toch beter dan de meeste andere Nederlandse stadions.

Het bedrijf dat de zaak ontworpen heeft heet Wyckerveste uit Kerkrade. Ze hebben ondertussen een heel aantal stadions / tribunes ontworpen.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op jan 04, 2013, 15:00:31
hebben ondertussen een heel aantal stadions / tribunes ontworpen.

Weet je toevallig ook welke ?

Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op jan 04, 2013, 16:15:18
Het Roda-stadion is niet slecht, zeker niet in vergelijking met pak 'm beet Zwolle (de beruchte muren) of Heracles (krap, klein, geen doorstroming van toeschouwers). Als je er elke twee weken je voetbalwedstrijdje komt kijken, lijkt het me prima toeven. En dat komen de meeste mensen doen.

Maar ja, zo kijk ik (kijken wij) natuurlijk niet. Vanuit Groundhopperperspectief is het eenheidsworst, misschien met een klein beetje mosterd in de vorm van façade en floodlights. Het haalt het natuurlijk niet bij de oude meuk zoals Kaalheide was en de Grotenburg is.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op apr 02, 2013, 10:39:50
Na de 3-1 uitoverwinning bij concurrent TuRu gisteren kan Uerdingen promotie bijna niet meer ontgaan;

1.  KFC 24 64:13 68
2.  TuRU 26 51:37 49
3.  Kapellen 26 36:25 48
4.  Ratingen 26 52:33 42
5.  WSV II 25 36:26 41

Competitie duurt 38 speeldagen.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op apr 18, 2013, 08:30:34
Na penalties uitgeschakeld door RW Oberhausen in de kwartfinale van de Niederrheinpokal.

van de Leur heeft al trainer overigens bijgetekend voor 3 jaar. Zouden ze dan eindelijk beleid gaan voeren in Krefeld ?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Joost op apr 18, 2013, 08:41:32
Na penalties uitgeschakeld door RW Oberhausen in de kwartfinale van de Niederrheinpokal.

van de Leur heeft al trainer overigens bijgetekend voor 3 jaar. Zouden ze dan eindelijk beleid gaan voeren in Krefeld ?

Mwah, als hij volgend jaar 6 keer op rij verliest vliegt hij er alsnog uit.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op apr 18, 2013, 13:44:58
http://www.rp-online.de/niederrhein-sued/krefeld/nachrichten/drei-varianten-fuer-stadion-neubau-1.3337101
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op apr 18, 2013, 14:18:10
Mwah, als hij volgend jaar 6 keer op rij verliest vliegt hij er alsnog uit.

Bij die voorzitter ws. na 2x op rij verliezen ;)
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op apr 25, 2013, 13:32:04
Promotie is sinds gisteren een feit. KFC Ueringen in 2013-2014 in de Regionalliga.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Nort op apr 25, 2013, 15:19:22
Promotie is sinds gisteren een feit. KFC Ueringen in 2013-2014 in de Regionalliga.

De regionalliga West is er eentje om je vingers mee af te likken volgend jaar: Aachen, RWO, RWE, Wuppertal, Uerdingen en de burenruzie in Koln Viktoria & Fortuna.

Ik zal er een aantal van gaan bezoeken!
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op apr 25, 2013, 15:25:20
Wattenscheid 09 kan er ook nog bij komen. Staan nu 2e met een wedstrijd minder gespeeld en 3 punten achterstand. Alleen een doelsaldo.
Echter zou het best kunnen dat in die Oberliga de eerste 2 promoveren. Laten we het hopen !!
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Bossche Bol op apr 25, 2013, 16:36:13
Wattenscheid 09 kan er ook nog bij komen. Staan nu 2e met een wedstrijd minder gespeeld en 3 punten achterstand. Alleen een doelsaldo.
Echter zou het best kunnen dat in die Oberliga de eerste 2 promoveren. Laten we het hopen !!
Volgens de site van de Kicker promoveren de nummers 1 EN 2 naar de Regionalliga West.

http://www.kicker.de/news/fussball/amateure/oberliga-westfalen-fb-1/2012-13/27/0/spieltag.html
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op apr 25, 2013, 16:41:55
Klopt. In verhouding zitten er veel meer clubs in Westfalen (2/3 van het Ruhrgebied en nog een flink stuk achterland) dan in Niederrhein (rest ruhrgebied, Gladbach en Düsseldorf) en Mittelrhein (Köln, Aachen en verder vooral leeg gebied).

Vandaar dat Westfalen 2 promovendi heeft en Niederrhein en Mittelrhein elk 1.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Joost op apr 25, 2013, 16:51:16
Klopt. In verhouding zitten er veel meer clubs in Westfalen (2/3 van het Ruhrgebied en nog een flink stuk achterland) dan in Niederrhein (rest ruhrgebied, Gladbach en Düsseldorf) en Mittelrhein (Köln, Aachen en verder vooral leeg gebied).

Vandaar dat Westfalen 2 promovendi heeft en Niederrhein en Mittelrhein elk 1.

Wil de kampioen van de Mittelrheinliga dit jaar wel promoveren?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op apr 26, 2013, 11:45:26
Wil de kampioen van de Mittelrheinliga dit jaar wel promoveren?

Nee.

Citaat
Hilal Bergheim reichte bis zum Fristtermin am 7. März 2013 als einzige Mannschaft den Antrag für eine Lizenzerteilung zur Regionalliga West ein. Die Voraussetzung für die Teilnahme an der Regionalliga ist mindestens der dritte Platz in der Abschlusstabelle.
 
Die zweite Mannschaft von Alemannia Aachen ist nicht berechtigt in die Regionalliga aufzusteigen, da die erste Mannschaft in der 3. Liga spielt.

Hilal staat momenteel 7e.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op apr 26, 2013, 12:05:31
Dus Halal Bergheim gaat naar de RL West zonder een echte prestatie te leveren. Apart.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op apr 26, 2013, 12:51:26
Dus Halal Bergheim gaat naar de RL West zonder een echte prestatie te leveren. Apart.

Hilal Bergheim reichte bis zum Fristtermin am 7. März 2013 als einzige Mannschaft den Antrag für eine Lizenzerteilung zur Regionalliga West ein. Die Voraussetzung für die Teilnahme an der Regionalliga ist mindestens der dritte Platz in der Abschlusstabelle.

Vrij vertaald:
Hilal Bergheim leverde tot de deadline van 7 maart 2013 als enige club een licentieaanvraag voor de Regionalliga West in. De voorwaarde voor deelname aan de Regionalliga West is tenminste een derde plaats in de eindrangschikking.

M.a.w. Hilal moet in de top-3 eindigen en de aanvraag goedgekeurd zien worden willen ze volgend jaar in de Regionalliga West gaan spelen, momenteel vrij onwaarschijnlijk dus.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Joost op apr 26, 2013, 16:37:27
Dus Halal Bergheim gaat naar de RL West zonder een echte prestatie te leveren. Apart.
Het gekke is dat Hilal Bergheim de laatste weken helemaal de weg kwijt is. Maar 1 zege in 6 duels en zondag 1-8 verloren van een degradatiekandidaat.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op apr 29, 2013, 08:59:11
Hilal Bergheim reichte bis zum Fristtermin am 7. März 2013 als einzige Mannschaft den Antrag für eine Lizenzerteilung zur Regionalliga West ein. Die Voraussetzung für die Teilnahme an der Regionalliga ist mindestens der dritte Platz in der Abschlusstabelle.

Vrij vertaald:
Hilal Bergheim leverde tot de deadline van 7 maart 2013 als enige club een licentieaanvraag voor de Regionalliga West in. De voorwaarde voor deelname aan de Regionalliga West is tenminste een derde plaats in de eindrangschikking.

M.a.w. Hilal moet in de top-3 eindigen en de aanvraag goedgekeurd zien worden willen ze volgend jaar in de Regionalliga West gaan spelen, momenteel vrij onwaarschijnlijk dus.

Dus degradeert er 1 club minder uit de RL West ?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: hgrm op apr 29, 2013, 21:41:44
Dat vermoed ik wel.
Al staat het in Mittelrhein zo dicht bij elkaar dat Bergheim zomaar nog 3e kan worden.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op jun 14, 2013, 22:15:04
Zoals het er nu uitziet blijft volgend seizoen de Ostkurve van de Grotenburg gesloten omdat er te weinig hekjes zijn, en KFC daar niet in wil investeren :-(.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: watergatehopper op okt 28, 2013, 19:25:54
Ik heb het plan om naar Bayer Uerdingen tegen Alemannia te gaan.  Helaas is deze wedstrijd naar een dinsdagavond (12-11)verplaatst, vandaar mijn vraag: Weet iemand hoeveel bezoekers er ongeveer verwacht worden?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op okt 28, 2013, 19:30:06
Ik heb het plan om naar Bayer Uerdingen tegen Alemannia te gaan.  Helaas is deze wedstrijd naar een dinsdagavond (12-11)verplaatst, vandaar mijn vraag: Weet iemand hoeveel bezoekers er ongeveer verwacht worden?

Ik schat tussen de 3000 en 4000, Bayer Uerdingen speelt overigens ergens in een Bezirksliga ofzo.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: watergatehopper op okt 28, 2013, 19:32:41
Ik schat tussen de 3000 en 4000, Bayer Uerdingen speelt overigens ergens in een Bezirksliga ofzo.

Hahaha... je weet wie ik bedoel. Komen er dan geen 3duizend uit Aachen. Heb je nog tips voor andere tegenstanders die meer publiek trekken?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op okt 28, 2013, 19:52:48
Hahaha... je weet wie ik bedoel. Komen er dan geen 3duizend uit Aachen. Heb je nog tips voor andere tegenstanders die meer publiek trekken?

Drieduizend uit Aachen lijkt me wel erg veel. Vergeet niet dat het een doordeweekse wedstrijd is die live op TV komt. Daarbij trekt Aachen in de Regionalliga 'slechts' gemiddeld 6000 man tot nu toe.

Het zou me ook niet verbazen als de wedstrijd tegen Alemannia 5000 tot 6000 supporters trekt. Maar gezien het feit dat het een doordeweekse wedstrijd betreft, beide ploegen slecht draaien en de wedstrijd ook nog eens live op TV komt verwacht ik er wat minder.
Deze wedstrijd is wel erg lang niet gespeeld.

In de competitie verwacht ik dat de thuiswestrijd tegen RW Essen het drukst bezocht zal worden.

Maargoed, het is allemaal maar gissen natuurlijk.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Joost op okt 28, 2013, 20:46:08
Ik ga in ieder geval wel en ik ken nog iemand die gaat.

De speciale trein uit Aken is door de dinsdagwedstrijd afgezegd.

Ik denk dat er uiteindelijk wel een man of 1500 uit Aken mee zullen gaan. Vorige week bij Dusseldorf waren 1100 van de 1563 fans uit Aken, bij dinsdagduels in Siegen en Wiedenbruck 300, in Gladbach 2500 van de 2800 en bij Fortuna Koln zo'n 2700.

Krefeld is niet heel ver rijden en het Grotenburg blijft aantrekkingskracht houden. De 20:15 aftrap is daarnaast juist erg positief.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: watergatehopper op okt 28, 2013, 20:48:43
OK, bedankt! Ik zal het eens overwegen allemaal. Misschien moet het humeur van de dag en het weer de doorslag maar geven ;)
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: watergatehopper op okt 28, 2013, 20:51:11
OK, bedankt! Ik zal het eens overwegen allemaal. Misschien moet het humeur van de dag en het weer de doorslag maar geven ;)

Ja inderdaad. het is geen slechte tijd. Hoewel live tv wedstrijd weer een minpunt is. Weet je of er kaarten voor het uitvak te verkrijgen zijn aan de kassa's?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op okt 28, 2013, 20:59:57
Ja inderdaad. het is geen slechte tijd. Hoewel live tv wedstrijd weer een minpunt is. Weet je of er kaarten voor het uitvak te verkrijgen zijn aan de kassa's?

Zonder twijfel.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: cafebac op okt 28, 2013, 22:21:55
Shit, ik had deze ook in de agenda staan maar een dinsdagavond gaat 'm niet worden helaas...
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Joost op okt 28, 2013, 22:24:36
Ja inderdaad. het is geen slechte tijd. Hoewel live tv wedstrijd weer een minpunt is. Weet je of er kaarten voor het uitvak te verkrijgen zijn aan de kassa's?

Ik hoop het wel anders ga ik ook weer naar huis.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op okt 28, 2013, 22:30:20
Ik hoop het wel anders ga ik ook weer naar huis.

De thuisfans bijten niet hoor :-p.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Joost op okt 28, 2013, 23:15:43
De thuisfans bijten niet hoor :-p.
Ga je eigenlijk mee?
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: cafebac op feb 02, 2014, 13:48:40
Athletic, volg je KFC nog een beetje dit seizoen? Verwacht je dat ze het gaan redden om erin te blijven? En hoe gaat het met de toeschouwersaantallen?
Ik hoop 8 maart tegen Essen eindelijk Krefeld eens te vinken maar of ik dat met m'n werk ga redden is nog zeer de vraag.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op feb 02, 2014, 18:50:10
Athletic, volg je KFC nog een beetje dit seizoen? Verwacht je dat ze het gaan redden om erin te blijven? En hoe gaat het met de toeschouwersaantallen?
Ik hoop 8 maart tegen Essen eindelijk Krefeld eens te vinken maar of ik dat met m'n werk ga redden is nog zeer de vraag.

Jazeker, alleen dit seizoen pas drie keer geweest. Twee keer thuis en een keer uit. Hoop daar de komende weken wat verandering in te brengen. Waar het aan ligt weet ik niet maar de resultaten vallen echt tegen. Vaak worden in de laatste minuten van de wedstrijd nog doelpunten geïncasseerd waardoor de punten uit blijven. Afgelopen woensdag nog thuis tegen hekkensluiter Velbert, van 2-0 naar 2-2 in de laatste minuut.

8 maart hoop ik er ook bij te zijn. Dat is toch wel dé thuiswedstrijd van het seizoen. De toeschouwersaantallen in reguliere wedstrijden verschillen niet zoveel van vorig seizoen. Wanneer er een 'grote' tegenstander trekt dat aan beide kanten natuurlijk wel meer volk. Gemiddeld zaten er dit seizoen tot nu toe 2281 toeschouwers in de Grotenburg, daarmee staat KFC vierde in de 'zuschauertabelle', na RW Essen, Alemannia Aachen en  RW Oberhausen.

Afgelopen transferperiode haalden ze trouwens o.a. Ahmed Ammi, misschien bij sommige hier ook wel bekend.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Hugo op feb 02, 2014, 19:33:39
Athletic, volg je KFC nog een beetje dit seizoen? Verwacht je dat ze het gaan redden om erin te blijven? En hoe gaat het met de toeschouwersaantallen?
Ik hoop 8 maart tegen Essen eindelijk Krefeld eens te vinken maar of ik dat met m'n werk ga redden is nog zeer de vraag.

Misschien heb je geluk/pech en wordt de wedstrijd op dinsdag/woendag gespeeld i.v.m. tv-uitzending.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: cafebac op feb 03, 2014, 06:06:06
Een dinsdagavond trekt natuurlijk wel wat minder dan in het weekend, maar waarschijnlijk voor mij wel praktischer ja.

Athletic bedankt voor je antwoord ;)
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: cafebac op mrt 25, 2014, 22:19:44
KFC juist 4-0 verloren bij concurrent Bochum II, het gat met de veilige plek nu zes punten...
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op mrt 29, 2014, 12:34:58
Citaat
Van der Luer geen trainer meer bij KFC Uerdingen
Eric van der Luer is niet meer de trainer van het Duitse KFC Uerdingen. Het bestuur heeft per direct Erhan Albayrak aangesteld als de opvolger van de oud-international.

Uerdingen staat in de degradatiezone in de Regional-liga. De ploeg bezet momenteel de zestiende plek. Dinsdag verloor de ploeg thuis met 0-4 van de beloften van VfL Bochum.

Van der Luer werkte sinds 2012 als trainer bij Uerdingen. KFC Uerdingen verloor de laatste drie duels en is al zes wedstrijden zonder zege. Daardoor zijn de degradatiezorgen groot. De afstand tot de 'veilige' veertiende plaats bedraagt momenteel zes punten.

Nieuwe trainer al bekend
Erhan Albayrak is direct aangesteld als de opvolger van de oud-international. Hij moet de ploeg in de slotfase van het seizoen voor degradatie behoeden. De 36-jarige Albayrak was in mei 2012 al vier wedstrijden interim-coach van Uerdingen, de club waar hij ook als speler actief was.

Nieuwe rol Van der Luer nog onduidelijk
Het is nog onduidelijk wat Van der Luer nu gaat doen bij de Duitse club. 'De club wil me graag behouden. Ik heb het aanbod om de club te herstructureren, dat overweeg ik nu', aldus de Maastrichtenaar.

Ammi en Spillmann

De Blerickse verdediger Ahmed Ammi stopt per direct bij Uerdingen, dat in financiële nood verkeert. Ook assistent-trainer Hans Spillmann zit thuis. 'Spelers en trainers hebben geen salaris ontvangen. Dat willen veel spelers en trainers niet meer accepteren', aldus Van der Luer.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Derkayzer op apr 11, 2014, 22:41:20
Vraagje: zijn voor de wedstrijd van morgen tegen Weidenbruck gewoon tickets aan de kassa verkrijgbaar?
Heb onverwacht vrij van het werk, en mijn oog viel op deze wedstrijd om mee te pikken...Alvast bedankt!
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Freekos79 op apr 11, 2014, 23:14:56
Vraagje: zijn voor de wedstrijd van morgen tegen Weidenbruck gewoon tickets aan de kassa verkrijgbaar?
Heb onverwacht vrij van het werk, en mijn oog viel op deze wedstrijd om mee te pikken...Alvast bedankt!

ja
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Derkayzer op apr 11, 2014, 23:22:43
Danku :)
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: cafebac op apr 13, 2014, 13:33:44
Het doek lijkt nu toch wel echt gevallen voor KFC...
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Sebastiaan_W op apr 14, 2014, 08:54:11
Die mogen volgend seizoen met Wuppertaler SV en Kray om de titel vechten.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: cafebac op mei 07, 2014, 11:03:34
Het doek is nu dus definitief gevallen voor KFC. Grotenburg staat al heel lang hoog op mijn lijst, maar nog steeds is het me niet gelukt om er te komen. Komende maandag nog Oberhausen thuis, is het eindelijk op een voor mij gunstig tijdstip tegen een grote club, zijn die sukkels al gedegradeerd...
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: AthleticHolanda op mei 08, 2014, 12:23:06
Het doek is nu dus definitief gevallen voor KFC.

Dat is nog lang niet zeker...

http://www.fupa.net/berichte/kfc-platz-16-und-die-rettungsanker-148900.html
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op mei 15, 2014, 11:55:29
Uerdingen inmiddels gezakt naar voorlaatste plaats, nog een wedstrijd te spelen.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Terranova op mei 15, 2014, 11:58:18
http://www.fupa.net/berichte/im-abstiegskampf-gehen-die-rechenspiele-weiter-156914.html
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: TonyS op aug 26, 2015, 20:14:49
De Krefelder derby tegen Fischeln van 19 sept. wordt vanwege de grote verwachte belangstelling in het Grotenburg gespeeld. Moet wel een beetje grinniken om de aansporingen op de site ' wees er snel bij want de belangstelling is erg groot'. Hoeveel mensen kunnen er ook alweer in, 34.500 toch? Ik zit er sterk aan te denken die wedstrijd te bezoeken. Zijn er meer liefhebbers? Wel indrukwekkend dat een club op dit niveau online kaarten verkoopt. Dat krijgen veel clubs in bijv. de 3.Liga niet eens voor mekaar.
http://www.lms-ticket.de/kfc-uerdingen/ajax.aspx?sub=Veranstaltungen2&id=2734d8e4-583f-42fd-a362-f09d8f633cdb
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: Jehoentelaar op aug 26, 2015, 21:57:05
Beetje ongelukkig tijdstip, anders had ik het wel overwogen.
Titel: Re: KFC Uerdingen
Bericht door: ricodejong4 op mei 02, 2017, 14:04:07
Tijdje geleden (zonder wedstrijd) voor het eerst geweest en wat een stadion! Staan er goed voor, dus volgend seizoen terug in de Regionalliga.