Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Agenda / Re: Week 4: 20 januari 2020 t/m 26 januari 2020
« Laatste bericht door syntric Gepost op Vandaag om 18:21:35 »
23/1: Antwerp - Kortrijk (beker)
25/1: Lo-Reninge - Coxyde
26/1: Latem - Aalter + Antwerp - Zulte Waregem
2
Agenda / Re: Week 5: 27 januari 2020 t/m 2 februari 2020
« Laatste bericht door Mokum1900 Gepost op Vandaag om 18:17:53 »
29/1 Baronie - VV Kloetinge
31/1 Mvv - Jong Psv ( eerste divisie compleet )
1/2 Wuppertal sv - VfB Homberg
1-2 Kas Eupen - Cercle Brugge
2/2 Ajax- psv
3
Agenda / Re: Week 4: 20 januari 2020 t/m 26 januari 2020
« Laatste bericht door Mokum1900 Gepost op Vandaag om 18:12:14 »
21/1 VV de Meeuwen - Victoria 03 ( districtiebeker )
22/1Ajax - sv Spakenburg
25/1 Hoek - Harkemase boys ( mits Mike en wesley met mij naar Excelsior 31 willen )
25/1 savonds iets in België
26/1 Fc Groningen - Ajax
4
Agenda / Re: Hoe het was
« Laatste bericht door Joost Gepost op Vandaag om 14:32:02 »
Omdat ik de hele vrijdag ziek in bed had gelegen leek het me niet verstandig mee te gaan naar Engeland gisteren. Mijn vrouw had een afspraak staan 's avonds dus vond het best een goed idee als ik dan toch maar 's avonds weg zou zijn.

De keuze was niet reuze maar dat komt natuurlijk ook omdat ik op veel plekken in België al wel eens geweest ben. Het werd RWDM, Houtvenne of Betekom maar uiteindelijk een 'strategische vinck' in 2e provinciaal; THOR Hasselt.

THOR gaat na dit seizoen op in nog een fusieclub; Juve Hasselt waarbij er natuurlijk niet gerefereerd wordt aan de club uit Turijn maar aan het feit dat de club het vooral van haar jeugdwerking wil hebben. Het is daar net ten westen van Hasselt nogal een fusiebende. Het complex waar THOR momenteel haar duels speelt is namelijk dat van het oude KSK Kermt, die club was een gewillig slachtoffer voor het oude en bekende Sporting Hasselt dat op de rand van de afgrond stond in eerste provinciaal. De nieuwe club werd Kermt-Hasselt en speelde een seizoen op Ten Hove voor ze weer naar het stadion zou verhuizen. Sporting Spalbeek verhuisde vervolgens naar Ten Hove en ging in 2014 verder als THOR Hasselt.

Tussen Kermt en Hasselt ligt ook nog Kuringen. Sparte Kuringen ging in 2014 samen met Victorie VV Stokrooije als SK Herkenrode. Die club gaat na de zomer samen met THOR. De A-ploeg gaat op Ten Hove spelen, de B-ploeg in Stokrooije. Daar wordt de laatste hand gelegd aan nieuwbouw want Herkenrode speelt nu nog in Kuringen.

Maar ik was te gast bij THOR op ten Hove. Een betrekkelijk karig complex met een typische staaltje jaren 80 hoofdgebouw. De kantine is geplaatst boven de kleedkamers en aan de voorzijde is er een soort overkapping die als staantribune dient. Aan de andere lange zijde een door vrijwilligers in elkaar geknutselde kleine, lage staantribune met als leuk detail dat er een klein verkooppunt achter zit. Het hokje was gisteravond uiteraard gesloten want de 74 toeschouwers konden prima allemaal in de kantine.

THOR is de koploper in 2B en speelde achttien duels waarin het tweemaal verloor. Beide keren van naaste achtervolger Kolmont. Van de overige 16 werden er 13 gewonnen maar voor een koploper opvallend vaak met een betrekkelijk kleine marge. Tegenstander Zutendaal is de nummer laatst, won pas 3 keer en haalde 11 punten. Opvallend genoeg was een van die zeges dan weer bij Kolmont.

Het niveauverschil werd op het veld al snel duidelijk. Aan inzet ontbrak het niet bij Zutendaal maar technisch en op inzicht kwamen ze echt tekort. Toch had THOR een hele goedkope strafschop nodig om op voorsprong te komen, de bal werd van dichtbij op een hand geschoten. Na een klein half uur werd de marge verdubbeld terwijl Zutendaal de keeper van THOR pas eenmaal van dichtbij had gezien.

THOR liet na rust de teugels wat vieren en hielp Zutendaal daarmee terug in de wedstrijd. De druk werd minder en zeker nadat Zutendaal 2-1 had gescoord leek Zutendaal te geloven in een stuntje. Het mocht niet zo zijn want waar Zutendaal zwoegend aanviel scoorde THOR. Zo'n typische goal die je alleen als koploper maakt, een bal die met veel geluk tussen een woud van benen toevallig in de verre hoek valt. Daarmee was de kous af en blijft THOR op koers voor promotie, en dat was de reden van de strategische vinck.

Nu nog hopen dat Herkenrode de nacompetitie haalt zodat ik ook nog een keer naar Kuringen kan.
5
Agenda / Re: Week 5: 27 januari 2020 t/m 2 februari 2020
« Laatste bericht door Remonvdh Gepost op Vandaag om 14:26:26 »
1-2 Manchester United - Wolves 
6
Groundhoppers op het web / Re: Hopping Rob
« Laatste bericht door Luccie Gepost op Vandaag om 12:11:31 »
Dank jullie!

Gisteren gewoon geluk gehad met weer en dat is voor het grootste deel bepalend voor mooie foto's.
7
Algemeen / Re: Tips goedkope reismogelijkheden
« Laatste bericht door rogo_breda Gepost op Vandaag om 11:07:17 »
Het vliegtuig is vaak goedkoper
Niet lang meer :P
8
Algemeen / Re: Tips goedkope reismogelijkheden
« Laatste bericht door Jef400 Gepost op Vandaag om 10:43:15 »
En zolang dat het geval is blijven mensen vliegen. Ik ben ook pro trein hoor. Maar met de huidige prijzen van de Eurostar stap ik ook liever de luchtbus in. Misschien moet ik dat eerdaags maar weer eens doen ook overigens..
9
Groundhoppers op het web / Re: Hopping Rob
« Laatste bericht door Jef400 Gepost op Vandaag om 10:42:31 »
Uhm Rob, wat kost een fotografiecursus bij jou? Ik sta wéér te watertanden.
10
Groundhoppers op het web / Re: Hopping Rob
« Laatste bericht door bagger010 Gepost op Vandaag om 10:31:48 »
Wederom mooie foto’s!
Pagina's: [1] 2 3 ... 10