Recente berichten

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Agenda / Re: Hoe het was
« Laatste bericht door Sebastiaan_W Gepost op Gisteren om 13:16:32 »
Los van het feit wie er gelijk heeft vind ik dit persoonlijk een prachtige discussie. De heren AH en Saltacampos laten elkaar in hun waarde. Daarnaast leer ik zo ook nog wat over de Spaans/Baskische (voetbal)cultuur.

Dus reageer vooral op elkaar. Ik geniet.
22
Algemeen / Re: Vraag het maar...
« Laatste bericht door Joost Gepost op Gisteren om 13:09:55 »
Haltern heeft meerdere terreinen waar ze spelen. Welke is tegen Bonn gekozen?
23
Agenda / Re: Plannen voor de nabije toekomst
« Laatste bericht door Rob1977_PSV Gepost op Gisteren om 12:53:13 »
Inmiddels is het programma van La Liga in de "oktober vakantie" ook definitief, het gaat op zondag 20 oktober een mooi vinckje opleveren: FC Sevilla-Levante. Denk dat ik Granada en Cádiz net niet red dat weekend, maar dat gaan we zien.
24
Algemeen / Re: Adviezen & Aanbevelingen voor Ticketing
« Laatste bericht door aldobijl Gepost op Gisteren om 12:07:37 »
Is er iemand met minimaal een jaar een account van Hibernian FC? Ben op zoek naar 2 kaarten voor de wedstrijd op 28 september tegen Celtic FC. Wie kan mij helpen?
25
Algemeen / Re: Vraag het maar...
« Laatste bericht door Vinnn Gepost op Gisteren om 11:25:34 »
Op 12 oktober(tijdens de volgende internationale break) speelt Haltern tegen Bonner, ik zie dat het niet zo heel schrikbarend ver is vanuit Dordrecht. Ik vroeg me af of iemand daar al eens geweest is, en of het terrein een beetje de moeite is.
26
Agenda / Re: Hoe het was
« Laatste bericht door Saltacampos Gepost op Gisteren om 11:09:02 »
Is het niet zo dat supporters, zoals AH al zegt, graag hun tegenstander/rivaal provoceren, terwijl ze in de 'normale' wereld zo helemaal niet denken?
Dat zal (hopelijk) misschien wel voor een deel van hen zo zijn, maar dat verklaart niet waarom er foto's van ETA-leden in een supporterslokaal hangen en er ETA-symboliek op de website van een supportersclub werd of wordt gebruikt. Noch dat leden van deze supportersclub politiebeambten aanvallen in een café buiten de wedstrijd om waarbij opnieuw ETA-leuzen worden gebruikt. Bovendien is deze "ideologie" iets wat absoluut niet in meerderheid in Pamplona, noch in Navarra (dat niet eens tot Baskenland behoort en waar slechts een heel kleine minderheid Baskisch als moedertaal heeft) in het algemeen wordt gedeeld, het zou me dan ook heel erg verwonderen dat dat wel in meerderheid zo zou zijn bij de volledige aanhang van Osasuna. Net zoals bij andere clubs delen supporters niet noodzakelijk de politieke mening van de harde kern (als die er al is).

Als bijvoorbeeld supporters van een andere club antisemitische leuzen scanderen tegen Ajax (volgens wat ik gelezen heb overigens zonder enige historische aanleiding) is dat dan antisemitisch of niet ? Gewoon provocatie ? Is dat dan toegelaten ?

Ken je een clublokaal van een Nederlandse club waarvan de aanhang tegen Ajax is waar foto's van nazi's hangen ? Ken je een website van een Nederlandse supportersclub waar nazi-symboliek wordt gebruikt ? Ken je hooligans van Nederlandse clubs die politiemensen aanvallen in een café buiten de wedstrijd om en daarbij antisemitische taal gebruiken ?

Indien je op deze vragen met ja kan antwoorden, lijkt het mij niet onredelijk om te stellen dat die "supporters" antisemiet zijn, maar het staat je uiteraard vrij om daar anders over te denken.
27
Agenda / Re: Hoe het was
« Laatste bericht door Nort Gepost op Gisteren om 10:21:47 »
[...]
Is het niet zo dat supporters, zoals AH al zegt, graag hun tegenstander/rivaal provoceren, terwijl ze in de 'normale' wereld zo helemaal niet denken?
28
Agenda / Re: Week 38: 16 t/m 22 september
« Laatste bericht door Tribuneklanten Gepost op Gisteren om 08:56:44 »
21-09 Vitesse Arnhem - Fortuna Sittard
29
Agenda / Re: Hoe het was
« Laatste bericht door headout Gepost op sep 18, 2019, 21:44:17 »
Bij Everton had ik ook kaarten gekocht via Stubhub of Viagogo (weet het ff niet) en die moest ik gewoon ophalen in hun eigen clubshop.
Everton verwijst in haar ticket news naar Stubhub als de plek waar je kaarten kan kopen als het uitverkocht is. Afhalen van de via Stubhub gekochte kaarten doe je inderdaad aan het stadion. Mijn ervaringen met Stubhub zijn prima overigens.
30
Agenda / Re: Week 38: 16 t/m 22 september
« Laatste bericht door bunnet Gepost op sep 18, 2019, 20:13:58 »
21/09 FC Groningen - PEC Zwolle
22/09 sc Heerenveen - FC Utrecht
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10