Auteur Topic: MVV  (gelezen 2915 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Hielke

 • Berichten: 864
 • Geslacht: Man
MVV
« Gepost op: jun 07, 2010, 19:31:49 »
Zo onderhand wel een eigen topic waard, lijkt me. De volgende club in de rij doodziek, zwak en misselijk. Ik zou het bijzonder jammer vinden als MVV verloren gaat.

Citaat
Spelers MVV wellicht donderdag transfervrij
Maastricht - De spelers van MVV zijn donderdag mogelijk transfervrij. De eerstedivisionist heeft al maanden geen salarissen kunnen betalen. Als de club voor donderdag nog niet heeft betaald, mogen de spelers gratis vertrekken. De onderhandelingen met de schuldeisers verlopen moeizaam, zegt een woordvoerder van MVV maandag.

Het ziet er niet naar uit dat MVV de spelers voor donderdag kan betalen. "Volgens de wet zijn ze dan transfervrij", zegt de woordvoerder, die een hard hoofd heeft in redding van de club. De initiatiefgroep die strijdt voor het behoud van de club kan geen akkoord bereiken met de schuldeisers. "Er gebeurt niets. De onderhandelingen worden iedere dag uitgesteld", aldus de pessimistische zegsman.

Een akkoord met de schuldeisers is een van de eisen van de gemeenteraad van Maastricht. Mocht de club geen akkoord bereiken, dan gaat de gemeenteraad niet over tot koop van het stadion. "Schuldeisers gaan zelf failliet als ze de schuld van MVV kwijtschelden", vervolgt de woordvoerder. Wat er de komende dagen nog gaat gebeuren is afwachten. "Het wordt een zeer moeilijk verhaal. Het is bijna einde oefening."

Beoogd trainer Ernest Faber heeft alvast zijn conclusies getrokken. Hij besloot zijn tweejarige contract te laten ontbinden. (Trouw)
« Laatst bewerkt op: jun 07, 2010, 19:33:52 door Hielke »

Offline Joost

 • Berichten: 8376
Re: MVV
« Reactie #1 Gepost op: jun 07, 2010, 21:35:18 »
Rare gewaarwording. Wij zagen MVV v Oss 5-1 en Oss degradeert en nu kan het plots de allerlaatste wedstrijd ooit van us MVV'ke zijn geweest.

Mijn stelregel is dat failliete clubs altijd een gemis zijn maar er zijn er twee die absoluut nooit failliet mogen gaan. Dat zijn je favoriete club en je grootste rivaal. Ik zou dus met alle plezier doneren om de pieren in leven te houden.

De stand van zaken is niet bijzonder goed, de club van 11+3 is al meer dan een week nu intensief aan het onderhandelen met de laatste schuldeisers en die houden hun poot stijf.

Offline King Nothing

 • Berichten: 412
 • Geslacht: Man
  • FC Emmenforum
Re: MVV
« Reactie #2 Gepost op: jun 07, 2010, 21:53:00 »
Ah joh, dat gaat net zo als in Veendam. Komt allemaal weer goed op het laatste moment, de KNVB deelt "straffen" uit aan het begin van het seizoen en 2 financieel gezonde clubs degraderen komend seizoen terwijl de clubs die er wederom een bende van maken nogmaals gered worden door donaties van de plaatselijke gemeenteraden.

Straffen staat tussen aanhalingstekens omdat ik van mening ben dat een club op -3 laten beginnen geen straf is voor wanbeleid. Kijk naar Engeland en laat de clubs op -10 of -20 beginnen, dát zijn straffen.
Beste vrind wette dat
Soms is 't beater iets moeis te verleeze
Beater verleeze dan dat ge 't noeit het gehad

Offline Peenvogel

 • Berichten: 634
 • Geslacht: Man
Re: MVV
« Reactie #3 Gepost op: jun 08, 2010, 10:24:02 »
Zou zonde zijn. Ik zag een gedenkwaardige wedstrijd in mei 1993 in een snikhete De Geusselt.

Ik mocht er graag naar toe. MVV-uit was een aantal malen op vrijdagavond en Maastricht is een prima stad om in te drinken.

Offline Peenvogel

 • Berichten: 634
 • Geslacht: Man

Offline voetbalfan

 • Berichten: 934
 • B49/135
Re: MVV
« Reactie #5 Gepost op: aug 07, 2010, 11:28:11 »
Breda, Als je vandaag zou afzakken naar Eupen zul je nog een ex-MVV speler te zien krijgen ;)
Deed vorige week in ieder geval een grote gooi naar de titel van publiekslieveling

Offline Hugo

 • Berichten: 2868
 • Geslacht: Man
  • Cheese & Union
Re: MVV
« Reactie #6 Gepost op: aug 07, 2010, 15:41:31 »
Tot dadelijk dan - ik ga zometeen (met een omweg) op pad richting de Oostkantons en kom, als er geen tickets meer zijn voor thuispubliek, misschien zelfs bij jou in het vak terecht.

Eupen in 1e Klasse, ik ga er vanavond speciaal voor naar de BRT kijken. Maar ik weet niet wat dat met MVV te maken heeft.

Offline wekke

 • Berichten: 2745
 • Geslacht: Man
Re: MVV
« Reactie #7 Gepost op: aug 07, 2010, 15:53:14 »
Tot dadelijk dan - ik ga zometeen (met een omweg) op pad richting de Oostkantons en kom, als er geen tickets meer zijn voor thuispubliek, misschien zelfs bij jou in het vak terecht.

Ook present in het bezoekersvak. Ik verwacht een zeer leuke wedstrijd.

Daarnet trouwens de U19 van MVV aan het werk gezien in Westerlo. Leuke spelers dat ze daar hebben rondlopen.

Offline Joost

 • Berichten: 8376
Re: MVV
« Reactie #8 Gepost op: aug 07, 2010, 16:04:05 »
MVV begint met -8 :(

Dat zou wel eens volgend seizoen een uitwedstrijd in Emmeloord kunnen worden, Flevo Boys-MVV in de topklasse zaterdag als de zaken tegenzitten. Belgische toestanden van gevallen gloriën (bijv. Zele - RC Mechelen, om maar een zijstraat te noemen) in Nederland... heeft ook wel iets moois natuurlijk.

Ik denk dat MVV het wel gaat redden. Ze hebben een heel pittige opening maar zeker in de Geusselt gaan ze genoeg punten pakken.