Overigen > Overige sporten

2008 - jaar van de Pekingeend ; 2012 - jaar van de Sitting Duck

<< < (13/13)

Joost:

--- Citaat van: hgrm op aug 10, 2016, 12:14:26 ---Met het voetbal dat weer begint, de honkbalcompetitie die in de beslissende fase is gekomen, Ziggo Sport en Eurosport die geen rechten hebben voor de OS en abonnement MLB TV met alle wedstrijden uit het Amerikaanse honkbal kom ik genoeg aan mijn trekken. Geen enkele reden om olympische B- en C-sporten te kijken waar ik normaal ook niet naar kijk.

--- Einde van citaat ---
De Olympische Spelen zijn voor mij juist een hoogtepunt. Heerlijk om de hele dag sport te kijken. Gisteravond genoten van Hans van Zetten en tussendoor het judo.

Eerder deze week alles van Sjef gevolgd. Het enige wat ik nog niet gezien heb op de Spelen is voetbal.

Als spijkerpoepen Olympisch was zou ik dat ook kijken.

Koning Kriel:
Voor mij zijn de OS ook het hoogtepunt van de sport. Sporters die vier jaar naar een hoogtepunt toewerken levert geweldige emoties op.

Jehoentelaar:
Het is leuk om af en toe wat sporten te kijken die normaal niet tot nauwelijks TV-aandacht krijgen, maar gisteravond ging een livestream van 1.FC Magdeburg - SC Paderborn 07 wel gewoon voor op wat de OS te bieden heeft.

hgrm:
Er is een reden dat ik normaal gesproken niet kijk naar pak 'm beet turnen, zwemmen, atletiek,golf, paardensport of judo als ik het een keer tegenkom tijdens het zappen of op Studio Sport en dat is dat ik er geen bal aan vind. Dat verandert niet tijdens de olympische spelen omdat er toevallig een stel Nederlanders meedoen bij een bepaalde sport.

Zolang voetbal op heren-seniorenniveau, rugby met een normaal aantal spelers (13 of 15 maakt me niet uit) en honkbal niet te zien zijn, zal het gebeuren grotendeels aan mij voorbij gaan.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie