Auteur Topic: SupporterTrips - voetbalcommunity  (gelezen 2307 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Marcus

  • Berichten: 2
SupporterTrips - voetbalcommunity
« Gepost op: jan 16, 2013, 11:27:29 »
Beste groundhoppers / supporters,

Graag wil ik jullie na enkele maanden van voorbereidingen een nieuwe website presenteren:

SupporterTrips - voetbalcommunity http://www.supportertrips.nl/

Op SupporterTrips bieden we overzichtelijk allerlei informatie aan om supporters te helpen met het voorbereiden van hun buitenlandse trips. Wij werken aan reisinformatie (ook bij lotingen), zoeken aanbiedingen en willen het delen van handige informatie op het gebied van tickets, overnachtingen en horeca bevorderen en belonen (zie volgend kopje) Supporters kunnen daarnaast elkaar onderling tips geven en ervaringen uitwisselen door te reageren op de reisverslagen.

Waarin verschilt SupporterTrips?
Iedereen kan een eigen persoonlijk profiel beheren (registratie is niet nodig). Door het posten van reisverslagen en diverse andere activiteiten zoals ‘welke clubs heb je bezocht’ verzamel je punten op je profiel. In de toekomst is het de bedoeling dat deze punten ingewisseld kunnen worden voor leuke voetbal/reis gerelateerde voordelen of kortingen. Actieve leden die informatie van hun trips met anderen willen delen kunnen zo worden beloond. We hebben dus een andere insteek dan bijvoorbeeld de populaire community van collega FootballFans.eu

We bieden informatie aan voor supporters die geïntereseerd zijn in voetbalarrangementen of losse tickets (zoals in de voetbalkalender). Maar de belangrijkste doelgroep zijn groundhoppers die veel vaker de grens oversteken en dus ook meer reisverslagen kunnen posten. Alle landen die aangesloten zijn bij de UEFA, zijn aanwezig in 200 competities. Op aanvraag voegen we ook eventuele ontbrekende clubs toe. Als de website populairder wordt, kunnen ook hele nieuwe competities worden toegevoegd.

Voor enthousiaste supporters die nu al vaak verslagen schrijven in het 'hoe het was’-topic is SupporterTrips een zeer geschikte website. Ook voor mensen die geen eigen weblog willen opzetten, is SupporterTrips een makkelijke manier om al je reisverslagen met foto’s bij te houden, inclusief een publieke profielpagina die je bekend kan maken aan vrienden en kennissen. Ben je de eigenaar van een eigen 'professionele' website over groundhoppen maar wil je toch ook bij ons je reisverslagen delen? Neem dan contact met mij op via een privebericht voor een mogelijk extra voordeel.

Ik zie jullie graag op SupporterTrips, en zal dit forum ook (bijna) dagelijks in de gaten houden voor opmerkingen.

Marcus
« Laatst bewerkt op: jan 16, 2013, 15:20:17 door Marcus »

Offline Marcus

  • Berichten: 2
Re: SupporterTrips - voetbalcommunity
« Reactie #1 Gepost op: jan 29, 2013, 12:22:38 »
Een korte update van de website na twee weken.

* Ruim 40 reisverslagen (diverse met foto's) uit 10 verschillende landen dankzij enkele actieve leden.
* Verbeteringen op de homepage en het persoonlijke profiel http://www.supportertrips.nl/profiel/login.php
* Alle beschikbare reisverslagen kunnen nu opgezocht worden via een zoekmachine  http://www.supportertrips.nl/reisverslag/lezen.php
* Supporters die een profiel beheren kunnen andere reisverslagen 'favorieten'. Zo verzamel je mooie verslagen of nutte tips aan je eigen profiel, en hoef je die later niet elke keer op te zoeken op de website.
*Reisverslagen worden na goedkeuring opgesplitst. Zo zie je als lezer van te voren of het geschreven is door een neutrale supporter, of een supporter van thuisspelende/bezoekende club.
* Clubs uit de Nederlandse Jupiler League hebben nu een eigen clublogo. Verder zijn we de rechten van buitenlandse logo's aan het uitzoeken, mocht iemand er ervaringen mee hebben hoor ik het graag in een berichtje.