Auteur Topic: Amateurs 2013/14 - stand van zaken  (gelezen 16865 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline hgrm

 • floodlight-fetisjist
 • Administrator
 • Berichten: 4569
 • Geslacht: Man
Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Gepost op: mrt 20, 2014, 14:29:46 »
Geïnspireerd door het België-topic van Joost de stand van zaken bij de amateurs nu de competities in de beslissende fase komen.

Topklasse
De zaterdagtopklasse is op alle fronten ongemeen spannend. Met nog 6 wedstrijden te spelen staat de top 5 binnen 6 punten. Kozakken Boys en IJsselmeervogels doen al het hele jaar mee, GVVV heeft zich hersteld van een moeilijke periode in januari en Spakenburg en Rijnsburg hebben zich na een moeizame seizoensstart inmiddels ook bovenin gemeld.

Onderin lijkt landskampioen Katwijk eindelijk op stoom te komen, al staan ze nog 4 punten onder de play-off plek en 7 punten onder een veilige plaats. Ter Leede staat laatste, maar boekt de laatste tijd goede resultaten. Excelsior'31 is -na het vertrek van Mahmudov naar PEC- aan een vrije val bezig en de middenmoot moet collectief uitkijken niet in de degradatiestrijd terecht te komen.

Op zondag is het beeld duidelijker: AFC staat 9 punten voor en lijkt op weg naar de titel. Onderin staan Chabab, Juliana en Be Quick op een punt of 10 van veiligheid met Haaglandia er nog tussen op de play-off plaats. Wat er met WKE gaat gebeuren is nog wel de vraag. Sportief zullen ze het wel redden, maar een naheffing van de belastingdienst hangt als een zwaard van Damocles boven hun hoofd.

Hoofdklasse

Zaterdag A
Sparta Nijkerk staat fier aan kop, met Quick Boys op 7 punten. Met nog 6 wedstrijden te gaan, mag Sparta het niet meer uit handen geven. Quick Boys is al zeker van de nacompetitie. Ajax en DVS Ermelo zijn vrijwel zeker geplaatst via de eindstand. De 3e periode kan nog alle kanten op.
Onderin lijkt het doek gevallen voor Barneveld. De tweede degradatieplaats en de  play-off plaats zijn nog volledig open.

Zaterdag B
In B lijkt Hoek het definitieve gat geslagen te hebben. ASWH heeft al een periode. Voor de twee nacompetitieplaatsen die via de eindstand te vergeven zijn, is een hele reeks ploegen nog in de race. Oranje-Wit en Heinenoord kunnen hun vizier op de eerste klasse gaan richten. Deltasport kan de play-off nauwelijks meer ontlopen.

Zaterdag C
Aanhoudende slechte resultaten van de concurrentie hebben ACV een voorsprong van 5 punten opgeleverd in de ranglijst. Flevo Boys, Harkemase Boys en Staphorst strijden voor de nacompetitieplaatsen, Genemuiden is al geplaatst. In de 3e periode doet Staphorst het goed evenals Apeldoorn.
DETO, vorig seizoen nog topklasse, won in november voor het laatst en staan afgetekend laatste. Daarboven is alles nog mogelijk. De opleving van AZSV is opmerkelijk. De Aaltenaren doen nu weer volop mee voor behoud.

Zondag A
Het is al een heel seizoen spannend, maar er begint nu wat lijn in de titelstrijd te komen. Het gaat tussen de Haarlemse traditieclubs Kon. HFC en EDO en Westlandia. Momenteel staat HFC 2 punten voor. HFC en Westlandia hebben al wel een periode. EDO kan de nacompetitie ook nauwelijks ontgaan, hetzij via de eindstand, hetzij via de 3e periode. Voor de laatste nacompetitieplaats is nog een hele rist clubs in de race.
Onderin is het doek voor het Leidse Boshuizen al bijna gevallen. RKAVV en GOES gaan uitmaken wie de tweede rechtstreekse degradant wordt en wie naar de nacompetitie gaat.

Zondag B
Ook in B is er een driestrijd gaande. Rosmalen, Gemert en Blauw-Geel staan vlak bij elkaar een eind voor op de rest. De twee clubs van dit drietal die niet promoveren, zullen we wel in de nacompetitie terug zien. De twee andere deelnemers zijn nog niet duidelijk, te meer daar de stand in de derde periode wordt aangevoerd door een middenmoter en een degradatiekandidaat.
De betreffende degradatiekandidaat is De Valk. De ex-profclub heeft de laatste plaats overgedaan aan het hopeloze Bekkerveld en staat al gelijk met Nuenen op de play-off plaats. De clubs daarboven (EHC op 3 punten en Groene Ster op 5) zijn nog niet uit zicht verdwenen.

Zondag C
Hercules uit Utrecht leek gemakkelijk kampioen te worden, maar enkele misstappen in de afgelopen weken hebben de voorsprong doen slinken tot 3 punten op MSC en 5 op Quick'20. Sneek is afgehaakt, maar heeft wel een periode. Dat drie van de vier bovengenoemde clubs nacompetitie gaan spelen, lijkt zeker.
Longa en Joure kunnen rechtstreekse degradatie eigenlijk niet meer ontlopen, Hoogeveen staat nu op de nacompetitieplaats maar heeft FVC en RKHVV nog binnen bereik.
Laatste nieuwe stadion (516): De Groote Wielen - Rosmalen

Offline Joost

 • Berichten: 8377
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #1 Gepost op: mrt 20, 2014, 14:41:35 »
Leuk!

Volgens mij heb je wel 1 'foutje' erin zitten. Op zondag spelen de nummers 11 en 12 van de Hoofdklasse nacompetitie.

Offline Sebastiaan_W

 • Berichten: 1961
 • Geslacht: Man
  • Voetbal is meer dan gewoon een wedstrijd
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #2 Gepost op: mrt 20, 2014, 14:50:06 »
Volgend seizoen een paar leuke derbies op het programma:
Katwijk - Quick Boys (afhankelijk van Katwijk en of QB niet de gelukkigste is in de nacompetitie)
Flevo Boys - Urk (dan moet Flevo Boys niet promoveren, Urk staat aan kop in de 1e klasse)
Grol - Longa '30 (deze is nagenoeg zeker)
DOS '37 - DETO (deze is nagenoeg zeker)

Offline spons

 • Berichten: 4065
 • Geslacht: Man
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #3 Gepost op: mrt 20, 2014, 15:33:41 »
Volgend seizoen een paar leuke derbies op het programma:
Katwijk - Quick Boys (afhankelijk van Katwijk en of QB niet de gelukkigste is in de nacompetitie)
Flevo Boys - Urk (dan moet Flevo Boys niet promoveren, Urk staat aan kop in de 1e klasse)
Grol - Longa '30 (deze is nagenoeg zeker)
DOS '37 - DETO (deze is nagenoeg zeker)

Ik hoop dat dit de finale van de nacompetitie is
2.523 wedstrijden ( waarvan 1.484 van Feyenoord ), 659 "clubs", 537 grounds, 43 landen

Offline hgrm

 • floodlight-fetisjist
 • Administrator
 • Berichten: 4569
 • Geslacht: Man
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #4 Gepost op: mrt 23, 2014, 22:39:26 »
In de openingspost van dit topic zitten inderdaad wat foutjes:
1) de nummers 11 en 12 van de hoofdklasse spelen nacompetitie voor behoud, niet alleen de nummer 12
2) Er spelen in de hoofdklasse maar 3 ploegen nacompetitie voor promotie, alleen de 3 periodewinnaars. Als een club al een periode heeft gewonnen en er nog één wint, neemt de nummer 2 in de periode de periodetitel over. Als de kampioen een periode heeft gewonnen, gaat de periodetitel naar de hoogst geplaatste vereniging in de eindstand die nog geen (vervangend) periodekampioen is. Zie ook: http://www.hollandsevelden.nl/downloads/bewaarnummer-west-1-2013-2014.pdf

Het onderstaande overzicht is gecorrigeerd en bijgewerkt tot en met 23 maart.

Topklasse
De zaterdagtopklasse is op alle fronten ongemeen spannend. Met nog 5 wedstrijden te spelen staat de top 5 binnen 6 punten. GVVV heeft zich hersteld van een moeilijke periode in januari en staat nu bovenaan. IJsselmeervogels is het hele jaar bovenin te vinden en Spakenburg is na een slechte seizoenstart opgeklommen. De oorspronkelijk voor 22 maart geplande Spakenburgse derby is een week uitgesteld ivm. de atoomtop (?!?). Bij winst neemt Spakenburg de kop weer over van GVVV.
Kozakken Boys doet al het hele jaar mee, maar lijkt nu af te haken. Rijnsburgse Boys komt na een moeizame eerste seizoenshelft ook opzetten.

Onderin leek het lek bij landskampioen Katwijk boven. Afgelopen speeldag ging het echter weer fout: terwijl Katwijk in de laatste minuut de gelijkmaker tegen kreeg, scoorde concurrent Noordwijk tegelijkertijd de winnende.  Het doek voor Katwijk lijkt langzaam te vallen. Hetzelfde geldt voor Ter Leede, dat ondanks enkele goede resultaten in de laatste wedstrijden nog steeds onderaan staat. Excelsior'31 is -na het vertrek van Mahmudov naar PEC- aan een vrije val bezig en lijkt de derde rechtstreekse degradant te worden. Noordwijk staat redelijk vast op de play-off plaats, al moeten de clubs er boven (tot in het linker rijtje) nog uitkijken: een paar nederlagen en de degradatiezone komt al dichterbij.

Op zondag is het beeld duidelijker: AFC staat 11 punten voor en kan de titel nauwelijks ontgaan. Onderin staan Chabab, Juliana er hopeloos voor. Be Quick heeft dankzij een overwinning op Chabab de redding weer in zicht, het gat met Haaglandia op de play-off plaats is nog slechts 2 punten.  Tussen Haaglandia en de rest is een gat van vijf punten. Wat er met WKE gaat gebeuren is nog wel de vraag. Sportief zullen ze het wel redden, maar een naheffing van de belastingdienst hangt als een zwaard van Damocles boven hun hoofd.

Hoofdklasse

Zaterdag A
Ondanks dat de punten de laatste weken moeizaam worden binnengehaald, staat Sparta Nijkerk fier aan kop, met Quick Boys op 7 punten. Met nog 6 wedstrijden te gaan, mag Sparta het niet meer uit handen geven. Sparta en Quick Boys hebben al een periode gewonnen, zodat de nummer 3 zeker ook nacompetitie speelt. Ajax heeft deze plaats momenteel stevig in handen. De 3e periode kan nog alle kanten op. Achter koplopers Nijkerk en Quick Boys, die beide al een periode hebben, staan 6 ploegen binnen 3 punten.
Onderin lijkt het doek gevallen voor Barneveld. De tweede degradatieplaats en de nacompetitieplaatsen zijn nog volledig open.

Zaterdag B
In B lijkt Hoek het definitieve gat geslagen te hebben. ASWH heeft al een periode. Voor de de nacompetitieplaats die via de eindstand te vergeven is (als vervanger van Hoek), is een hele reeks ploegen nog in de race. SteDoCo heeft nog twee ijzers in het vuur: zowel via de 3e periode als via de eindstand kan de nacompetitie nog gehaald worden.
Oranje-Wit en Heinenoord kunnen hun vizier op de eerste klasse gaan richten. Voor beide ploegen is de nacompetitie het hoogst haalbare. Deltasport kan de nacompetitie nauwelijks meer ontlopen, voor de tweede herkansingsplaats komen nog diverse clubs in aanmerking.

Zaterdag C
De favorieten laten beurtelings punten liggen, ook ACV dat enkele weken geleden 'los' leek. Flevo Boys is genaderd tot 2 punten en Genemuiden staat op 4. Genemuiden heeft (net als ACV) al wel een ticket voor de nacompetitie op zak. Bij een kampioenschap van ACV zijn Flevo Boys, Harkemase Boys en Staphorst kandidaat om nacompetitie te gaan spelen. De derde periode zou wel eens een verrassende winnaar kunnen krijgen: Apeldoorn en AZSV doen het goed.
DETO, vorig seizoen nog topklasse, won zaterdag voor het eerst sinds november maar staat nog wel laatste. In de degradatiestrijd is alles nog mogelijk: er zitten maar zes punten tussen de 10e en de 14e plaats, waarbij de nummers 13 en 14 nog een wedstrijd tegen elkaar moeten inhalen. De kans is wel groot dat er clubs van naam gaan degraderen: behalve DETO zitten ook VVOG, Go Ahead Kampen Berkum (voor aanvang van het seizoen één van de favorieten) in de problemen.  De opleving van AZSV is opmerkelijk. Na een seizoensstart met 1 punt uit 9 wedstrijden zijn de Aaltenaren opgeklommen naar de 10e plaats.


Zondag A
Het is al een heel seizoen spannend, maar er begint nu wat lijn in de titelstrijd te komen. Het gaat tussen de Haarlemse traditieclubs Kon. HFC en EDO en Westlandia. Momenteel staat HFC 4 punten voor. HFC en Westlandia hebben al wel een periode. EDO en De Dijk maken de meeste kans om via de eindstand of de 3e periode de nacompetitie ook te halen.
Onderin is het doek voor het Leidse Boshuizen al bijna gevallen. RKAVV en GOES gaan uitmaken wie de tweede rechtstreekse degradant wordt en wie naar de nacompetitie gaat. De tweede nacompetitieplaats is nog helemaal open; ex-zondagkampioen Hollandia bevindt zich in de gevarenzone.

Zondag B
Ook in B is er een driestrijd gaande. Rosmalen, Gemert en Blauw-Geel staan vlak bij elkaar een eind voor op de rest. De twee clubs van dit drietal die niet promoveren, zullen we in de nacompetitie terug zien. De ander deelnemers zijn nog niet duidelijk: de stand in de derde periode wordt aangevoerd door een middenmoter en een degradatiekandidaat.
De betreffende degradatiekandidaat is De Valk. De ex-profclub heeft de laatste plaats overgedaan aan het hopeloze Bekkerveld en is ook Nuenen al voorbij. Puntgelijk met De Valk staat EHC op de andere nacompetitieplaats.  De clubs daarboven (Venray op 3 punten en Groene Ster op 5) zijn nog niet uit zicht verdwenen.

Zondag C
Hercules uit Utrecht leek gemakkelijk kampioen te worden, maar enkele misstappen in de afgelopen weken hebben de voorsprong doen slinken tot 3 punten op MSC en 5 op Quick'20. Omdat periodewinnaar Sneek is afgehaakt in de kampioensstrijd en Hercules nog geen periode heeft gepakt (MSC wel) kan Hercules in theorie tweede worden maar de nacompetitie mislopen.
Longa en Joure kunnen rechtstreekse degradatie eigenlijk niet meer ontlopen, Hoogeveen en FVC staan nu op de nacompetitieplaats maar hebben RKHVV en de NEC-amateurs nog binnen bereik.
Laatste nieuwe stadion (516): De Groote Wielen - Rosmalen

Offline hgrm

 • floodlight-fetisjist
 • Administrator
 • Berichten: 4569
 • Geslacht: Man
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #5 Gepost op: mrt 29, 2014, 22:12:09 »
Deze week is er een inhaalprogramma bij de amateurs, dus niet zo veel ontwikkelingen.

In de Zaterdag Topklasse werd de atoomverplaatste derby in Spakenburg gespeeld. Met nog meer zitplaatsen, nog minder ruimte en zicht voor het gewone klootjesvolk, een videoscherm van 40 m2 dat louter reclame uitbraakte is het duidelijk dat ook in het visserdorp het geld regeert. Jammer dat het voetbal op de tweede plaats komt en de supporters op de derde plaats. Qua voetbal viel er -zeker in de eerste helft- weinig te genieten. Zowel Spakenburg als IJsselmeervogels hebben een matige ploeg die het vooral van inzet moet hebben. Die was er genoeg. In de tweede helft kwam Spakenburg op voorsprong. Na een makkelijk gegeven rode kaart voor Vogels leek het pleit beslecht, maar in de blessuretijd kwamen de roden nog op gelijke hoogte. Door dit gelijkspel  is GVVV de lachende derde. Op doelsaldo blijven de Veenendalers bovenaan staan. Spakenburg is twee, IJsselmeervogels op vier punten derde.
Dankzij een ruime overwinning op Barendrecht heeft HHC zich bij de subtop gevoegd: samen met Rijnsburg en Kozakken Boys staan de Hardenbergers op vijf punten en zijn daarmee nog niet helemaal kansloos. Door de nederlaag blijft Barendrecht in zicht voor de ploegen in de degradatiezone.

In de Hoofdklasse A werden ook twee duels gespeeld. In de subtop ontdeed DVS Ermelo zich van Huizen waardoor het nu stevig op de 4e plaats staat. Gezien de stand in de derde periode  komt de nacompetitie nu wel erg dichtbij voor DVS. Onderin deed Bennekom goede zaken door te winnen van Montfoort. Het gat met de P/D-plaatsen is nu 5 punten. Montfoort staat op één van de twee P/D-plaatsen met Sportlust op een rechtstreekse degradatieplaats op slechts 2 punten.

Door een 3-1 nederlaag bij Zwaluwen kan Oranje Wit zich niet meer rechtstreeks handhaven in de Hoofdklasse B. Met 9 punten achterstand lijkt directe degradatie een kwestie van tijd. Zwaluwen nestelt zich op de tweede plaats achter het ongenaakbare Hoek en doet derhalve goede zaken wat betreft het halen van de nacompetitie. In de tweede wedstrijd won Xerxes verrassend dik met 0-6 bij 's Gravezande. Beide ploegen staan nog net op een rechtstreeks veilige plaats.

In de Hoofdklasse C werd slechts één wedstrijd gespeeld, maar dat was wel een topper. Voor liefst 1500 toeschouwers verloor ACV thuis van Flevo Boys. De grote voorsprong die ACV een paar weken geleden nog had is daarmee verdwenen en Flevo Boys is nu de nieuwe koploper. Genemuiden, Harkema en Staphorst, die allen nog een wedstrijd tegoed hebben, kunnen nog dicht in de buurt komen.

Op Zondag wordt er in de hoogste twee klassen slechts één wedstrijd gespeeld: Chabab-HSC'21. Het is wel een wedstrijd met een (lang) verhaal.
Op 15 december kreek Felixdaal van Chabab een rode kaart in de wedstrijd tegen Juliana. Dit was echter een fout van scheidsrechter waardoor de kaart door de KNVB werd kwijtgescholden (uitspraak: 7 januari 2014). Chabab heeft bij de KNVB geïnformeerd of Felixdaal hiermee speelgerechtigd was en dat heeft de KNVB per mail bevestigd. Op 19 januari speelde Felixdaal mee in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen HSC'21. Hiertegen heeft HSC'21 protest aangetekend. De tuchtcommissie heeft dit protest gehonoreerd en de uitslag geschrapt. Later heeft de beroepscommissie nog een straf van 3 punten in mindering aan toegevoegd. Chabab overweegt nu naar de burgerrechter te stappen maar naar verluid gaat het overspelen van de wedstrijd morgen wel door.
Bovenstaand verhaal is overigens de lezing van Chabab; de versie van de KNVB en de motivering van de tuchtcommissie en de beroepscommissie evenmin.

Hoe het ook zij, de situatie voor Chabab is vrij hopeloos. Zelfs al zou de straf ongedaan gemaakt worden en al zouden de 3 punten terugkomen, dan nog staat Chabab laatste.
Laatste nieuwe stadion (516): De Groote Wielen - Rosmalen

Offline Joost

 • Berichten: 8377
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #6 Gepost op: mrt 30, 2014, 10:57:30 »
Drie punten in mindering voor Chabab is wel erg flauw. De club heeft mijns inziens te goeder trouw gehandeld en de KNVB heeft ze fout voorgelicht.

Offline hgrm

 • floodlight-fetisjist
 • Administrator
 • Berichten: 4569
 • Geslacht: Man
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #7 Gepost op: mrt 30, 2014, 12:18:18 »
Drie punten in mindering voor Chabab is wel erg flauw. De club heeft mijns inziens te goeder trouw gehandeld en de KNVB heeft ze fout voorgelicht.

Dat zegt Chabab. Er is maar een kant van het verhaal in de pers gekomen.
Laatste nieuwe stadion (516): De Groote Wielen - Rosmalen

Offline Joost

 • Berichten: 8377
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #8 Gepost op: mrt 30, 2014, 17:29:46 »
Dat zegt Chabab. Er is maar een kant van het verhaal in de pers gekomen.

Klopt, maar het is dusdanig vaak herhaalt dat ik me haast niet kan indenken dat Chabab het níet gechecked heeft. Zie ook dit stukje;

Citaat
Zoals ook in vorige interviews met onder andere Patrick Koppenaal vermeld is, heeft Chabab meerdere keren bij de KNVB gecontroleerd of Felixdaal speelgerechtigd was. Felixdaal werd op 7 januari vrijgesproken door de tuchtcommissie van zijn directe rode kaart. Wegens de vrijspraak heeft Chabab voor de zekerheid voor de wedstrijd tegen HSC ’21 nog met de KNVB contact gehad of Felixdaal speelgerechtigd was. De KNVB heeft toen laten weten dat Felixdaal speelgerechtigd was. Ook heeft Chabab op 31 januari een email ontvangen waarin bevestigd wordt dat Felixdaal geluk heeft gehad dat de uitspraak voor de wedstrijd met HSC ’21 gedaan is. Dit wijst er op dat Felixdaal gewoon mocht spelen tegen HSC ’21.

Offline ðe waan

 • Berichten: 544
 • "Latent groundhopper"
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #9 Gepost op: apr 01, 2014, 09:10:38 »
Los het het feit dat de KNVB fout heeft gehandeld als ze Chabab inderdaad hebben gemeld dat hij mocht spelen, had de club zelf ook de regels moeten kennen. Het is niet zo dat dit nou een unieke situatie is.

Overigens heb ik wel de mailcorrespondentie gezien tussen HSC en de bond en die probeerden het in eerste instantie te verdoezelen en recht te praten. Daaruit zou je kunnen afleiden dat ze zelf ook fout hebben gezeten. Die drie punten in mindering is zo op het oog dan ook wel erg overdreven, al maakt het waarschijnlijk uiteindelijk toch niet uit.

We hebben in ieder geval belangrijke punten gepakt in de herkansing en Chabab vliegt eruit. En daar zal waarschijnlijk helemaal niemand ook maar een minimaal traantje om zal laten.

Offline Cyclebob

 • Berichten: 927
 • Geslacht: Man
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #10 Gepost op: apr 01, 2014, 11:20:10 »
En op naar Blauw Wit Chabab - Magreb'90 in de hoofdklasse volgend jaar!
Laatst bezochte nieuwe grounds/clubs, Buitenland: 15/02/20: Lille SK - RC Mechelen 1-3, Binnenland 07/03/20: WAVV Wageningen - Lienden 7-0

Offline hgrm

 • floodlight-fetisjist
 • Administrator
 • Berichten: 4569
 • Geslacht: Man
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #11 Gepost op: apr 01, 2014, 12:24:47 »
Ik mag toch hopen dat de leden van FC Blauw-Wit Amsterdam het fusievoorstel wegstemmen. Chabab kun je nauwelijks een club noemen: één eerste elftal en één veteranenteam en dat is het.

Blauw-Wit heeft de accommodatie, de structuur en de organisatie, Chabab heeft het geld en (volgend jaar) een team in de hoofdklasse. Dus wat dat betreft vullen ze elkaar wel aan. Of je het op deze manier moet willen, is wat anders.
Laatste nieuwe stadion (516): De Groote Wielen - Rosmalen

Offline spons

 • Berichten: 4065
 • Geslacht: Man
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #12 Gepost op: apr 01, 2014, 13:52:04 »
Blauw-Wit heeft de accommodatie, de structuur en de organisatie, Chabab heeft het geld en (volgend jaar) een team in de hoofdklasse. Dus wat dat betreft vullen ze elkaar wel aan. Of je het op deze manier moet willen, is wat anders.

Moet je dat geld als Blauw Wit zijnde willen ? Heb het idee dat haar daar net zulk crimineel geld is als o.a. bij clubs als Turkiyemspor en Young Boys
2.523 wedstrijden ( waarvan 1.484 van Feyenoord ), 659 "clubs", 537 grounds, 43 landen

Offline Pieteiro

 • Berichten: 20
 • Geslacht: Man
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #13 Gepost op: apr 01, 2014, 13:58:38 »
Volgend seizoen een paar leuke derbies op het programma:
Katwijk - Quick Boys (afhankelijk van Katwijk en of QB niet de gelukkigste is in de nacompetitie)
Flevo Boys - Urk (dan moet Flevo Boys niet promoveren, Urk staat aan kop in de 1e klasse)
Grol - Longa '30 (deze is nagenoeg zeker)
DOS '37 - DETO (deze is nagenoeg zeker)

Dat wordt een mooie, woon precies tussen beide plaatsen in. En heb veel contacten in beide selecties! Wel een derby die (met name) op amateur niveau zeer leeft! Ben alleen bang dat ik zelf moet voetballen als deze twee teams elkaar treffen. De derby staat garant voor leuke/ludieke acties van beide kanten.

Offline hgrm

 • floodlight-fetisjist
 • Administrator
 • Berichten: 4569
 • Geslacht: Man
Re: Amateurs 2013/14 - stand van zaken
« Reactie #14 Gepost op: apr 02, 2014, 08:24:02 »
Moet je dat geld als Blauw Wit zijnde willen ? Heb het idee dat haar daar net zulk crimineel geld is als o.a. bij clubs als Turkiyemspor en Young Boys

Dat bedoel ik.
Waar het geld vandaan komt weet ik ook niet, maar als een club met zo'n smalle basis in staat is topklasse te spelen en ook nog spelers van naam kan halen, heb ik daarover wel zo m'n gedachten.
Laatste nieuwe stadion (516): De Groote Wielen - Rosmalen