Auteur Topic: Voetbalboeken  (gelezen 202482 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Jef400

  • Berichten: 1323
Re: Voetbalboeken
« Reactie #510 Gepost op: okt 10, 2020, 15:05:31 »
Je bedoelde dat je oogst wat je zaait neem ik aan?
Alsnog begrijp ik ook niets van je post.
Ik ook niet meer.

Wat ik wilde zeggen.
We zitten met zijn allen in een rotsituatie, er zijn onderling wat voorvalletjes geweest, en mensen redeneren naar de situatie die het nu is. En dat is niet alleen naar Mokum1900, maar ook Spons of een ander lid wat niet goed ligt bij sommigen zou het zo uitgemeten krijgen. Neemt niet weg dat ik het met jullie eens ben dat het buitengewoon zielig gedrag is. Maar wat dat aangaat zal ik blij zijn als we allemaal weer kunnen doen wat we willen, zonder dat de moraalpolitie voor de deur staat. Ik heb Hgrm ook laatst een veeg uit de pan gegeven nadat hij voor de zoveelste keer ongefundeerd over "de jongeren" begon. Het is voor iedereen aanpoten.

Offline Han

  • Berichten: 2028
Re: Voetbalboeken
« Reactie #511 Gepost op: nov 21, 2020, 20:10:40 »
Wool City Rivals; A History In ColourVoetbal in Bradford. Prachtige illustraties van Valley Parade en Park Avenue.« Laatst bewerkt op: nov 21, 2020, 20:14:21 door Han »
Strangely Devoted or Mentally Disturbed

Offline De publiekswissel

  • Berichten: 749
Re: Voetbalboeken
« Reactie #512 Gepost op: Gisteren om 21:20:28 »
Zo, het is echt een tijd geleden dat ik een bijdrage heb geleverd aan dit forum. Door het niet bezoeken van wedstrijden voelde ik niet de behoefte om hier iets te delen. Tot vandaag. De opdracht is uitgezet voor de proefversie van mijn nieuwe boek:

"Plavi, voetbalmania op de Balkan"

Het boek gaat over FK Zeljeznicar, een voetbalclub uit het Bosnische Sarajevo die herhaaldelijk uit de as is herrezen. Eenmaal zelfs letterlijk toen het stadion in de frontlinie lag tijdens de Balkanoorlog. De voetbalclub uit Sarajevo heeft mij met haar geschiedenis en supporters gegrepen. Mijn eerste bezoek aan Sarajevo was nog voordat ik de term en hobby/passie 'groundhoppen' kende. Toen al wist ik dat ik terug wilde om een voetbalwedstrijd te zien. En dat gebeurde meerder keren. De drang om op zoveel mogelijk plekken in Europa voetbal te kijken groeide met de jaren, maar de Balkan kreeg mijn voorkeur. Van de derby van Mostar, Belgrado en uiteraard die van Sarajevo. Voor mijn boek sprak ik met Hadis Zubanovic, (https://www.youtube.com/watch?v=_H8iJMbqN5U begin na 2 minuten)
ik sprak met een oud leider van de ultras en vele anderen. Het boek komt binnen enkele weken uit. Voor meer info of interesse kan je altijd een bericht achter laten.
   
Bestel hier het boek: "De republiek wordt uitgeroepen":
http://bit.ly/2hmZOxb