Groundhopping > Algemeen

Stadionmodelbouw

(1/5) > >>

Panda:
Ik les hier al langer mee en was ook al in veel Stadiën en toch ben ik geen Groundhopper.
Ik leef de fascinatie Stadion anders uit. Wij bouwen Stadiën in 1:00 original naar. Elk Lampje, Zit en Staanplaats is precies op zijn plek en ook voor de rest bouwen wij alles zelfs. De bouw van zo'n Model duurt ca. 5000 tot 6000 uurtjes en wat toen als hobby begon is inmiddels onverwacht een kleine Bedrijv geworden. Op het moment bouwen wij het Stadion van FC Sankt Pauli welk later in het Sankt Pauli Museum zijn vaste plek krijgt   http://www.stadionmodellbau-tribian.de/millerntor/bau-millerntor-2015.html

Groetjes
Holger

www.stadionmodellbau-tribian.de
https://www.facebook.com/stadionmodellbau.tribian?ref=hl
FCT1980:
Geweldig Panda.
Welkom op het forum.

smitswessel:
Allereerst welkom.
Maar dit is echt fantastisch, zeer mooi werk! Benieuwd naar het eerste Britse stadion.

Jehoentelaar:
Die van MSV ben ik eerder ergens op internet tegengekomen - volgens mij ken ik de site. :) Heel fraai werk!

Panda:
Bedankt voor het hartelijk welkom ! Ik vind dit een schitterend Forum en ben hier graag onderweg.
Het Wedau-Stadion kunnen jullie in de Binnenstad van Duisburg in een Winkelcentrum bekijken waar het al meer dan 1,5 Jaar staat http://www.stadionmodellbau-tribian.de/ausstellungen/koenigsgalerie-du.html   Het Millerntormodel is vanaf midden Mai voor de derde keer in Hamburg voor ca. 2 maanden te zien. Daarna bouwen wij het in Duisburg af en dan gaat het voor vast in het Sankt Pauli Museum. Ik wou nog zeggen dat dit allemaal niet zonder de medewerking van mijn vrouw mogelijk zou zijn. Zij bouwt mee en zorgt voor het Toeschauersprojekt waarmee ook ten deelen het Sankt Pauli Museum ondersteund word   http://www.stadionmodellbau-tribian.de/dauerkarten-figurenprojekte/figurenpr-st-pauli.html  De samenwerking tussen de Club St. Pauli, de Fanscene en ons is fantastisch.

Ach ja, tussendoor posten wij zo als ook vandaag hier regelmatig Bouwfotos  https://www.facebook.com/stadionmodellbau.tribian?ref=tn_tnmn   voor dat wij ca. twee keer per maand de HP actualiseren.

Dit alles is wel veel werk maar wij hebben er veel plezier aan en willen ook in toekomst hoogwaardig uit hout en niet uit plastic bouwen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie