Auteur Topic: Saltacampos on tour  (gelezen 60867 keer)

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

Offline Jef400

  • Berichten: 1229
Re: Saltacampos on tour
« Reactie #210 Gepost op: mrt 09, 2020, 21:02:57 »
De pendelbus tussen de galgenwaard en centraal station is wel prima geregeld.

Tussen het P+R de uithof en de galgenwaard is indd stukken slechter geregeld, puur om het feit dat er stuk minder bussen rijden, reden is omdat er niet heel veel mensen daar parkeren.

Ben zelf seizoenskaart houders dus weet er genoeg van xD
Heb zelf als periodieke bezoeker (5x jaar) andere ervaringen. Maar ik probeer tegenwoordig met vrienden mee te rijden.

Offline Saltacampos

  • Berichten: 1245
  • Geslacht: Man
Re: Saltacampos on tour
« Reactie #211 Gepost op: mrt 10, 2020, 08:49:57 »
Ja, kan inderdaad beter, maar dat is bijvoorbeeld in Gent met het nieuwe stadion ook. Daar stopt de tram midden op het terrein van het nabije ziekenhuis en moet je het vervelendste stuk te voet doen. Vooral na de wedstrijd over die brug waar grotendeels geen voetpad is en fietsers je bijna van de sokken rijden als ze naar beneden razen. Er is wel een bus die tot het stadion rijdt, maar die gaat dan niet naar het station.

In Duitsland zijn dit soort dingen over het algemeen wel goed, een bus of tram komt aan, loopt vol en dan komt direct de volgende, vol, volgende...
Zo moet dat in mijn ogen, maar veel beleidsmakers zien openbaar vervoer als basismobiliteit voor arme drommels die geen geld hebben voor een auto. In elk geval gebruiken ze het zelf nooit.

Nu voor mij was het geen probleem, na 2 uur rijden vind ik een wandelingetje van zo'n halfuurtje maken wel best fijn en ook na de wedstrijd, maar voor mensen die moeilijk te been zijn of mensen met kleine kinderen, is het wel een ramp.
Het belangrijkste voetbal is het amateurvoetbal