Groundhopping > Agenda

Hoe het was

(1/1162) > >>

TeeZee:
In het topic Plannen voor de nabije toekomst komen vaak watertandende lijstjes voorbij met wedstrijden waar medeleden op kortetermijn van plan zijn naartoe te gaan. Soms verschijnt er na terugkomst een met foto's gelardeerd verslag, soms niet en soms duurt het lang. Ik denk dat het wel aardig is om analoog aan het plannentopic een paralleltopic te draaien waarin even een kattenbelletje geplaatst kan worden over de afgelopen trip. Soms vooruitlopend op een later te plaatsen verslag, soms om gewoon even kwijt te raken hoe het was.

Afgelopen weekend waren er mensen in Spanje, Duitsland of gewoon in Nederland. Hoe was het?

Pieros:
Het was gisteren geweldig bij Borussia Monchengladbach tegen 1860 Munchen. Wat een massa, gemoedelijk, sfeer, stadion, enz. (verslag volgt nog)

hgrm:
De derby in Spakenburg viel een beetje tegen. Natuurlijk was er wel het gevoel om bij een historische gebeurtenis te zijn geweest; 7-1 in zo'n wedstrijd is uniek, maar door het ontbreken van spanning in de wedstrijd, was de sfeer niet zoals ik had gehoopt. De fans van IJsselmeervogels hoorde je na een half uur niet meer en de fans van de Blauwen genoten vooral in stilte...

foto's komen nog (misschien...)

Joost:
Een bekerfinale verliezen is altijd Kut.

Ici c est Paris:
Charleroi-Standard: Wat een sfeer. Volle bak, met ongeveer 7.000 Luikenaren, wij stonden in het uitvak. Heb nog nooit zo'n fantastische sfeer meegemaakt. Ook die van Charleroi waren bets luidruchtig, en het is een erg leuk stadion.

Verslag volgt.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie