GroundhoppersNet

Groundhopping => Groundhoppers op het web => Topic gestart door: Saltacampos op mei 16, 2016, 18:13:01

Titel: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mei 16, 2016, 18:13:01
Voortaan zal ik de verslagen van mijn groundhops hier posten.

rrcg1899 wordt Saltacampos, een Spaans anglicisme voor "groundhopper".
Gezien ik sinds de verhuis van het traditionele stadion van Racing Gent naar het zielloze en oersaaie sportpark in Oostakker slechts bij hoge uitzondering nog ga kijken en enkel naar uitwedstrijden ga als ik de thuisclub nog niet heb bezocht, vind ik niet dat ik me nog supporter kan noemen. Het interesseert me bovendien nog nauwelijks, deze club wordt nooit meer wat hij ooit is geweest en zal voor eeuwig blijven hangen als modale pompoen tussen de augurken in de amateurliga's. De mooie momenten uit het verleden zal ik wel innig koesteren.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op jul 31, 2016, 09:54:28
Groundhop nummer: 178
Datum: 30-07-2016
Uur: 18.00
Land: België
Wedstrijd: Esperanza Pelt-VK Zepperen/Brustem 1-0
Reeks: Beker van België
Niveau reeks: 5 (thuisclub)
Afgelegde afstand (enkel): 139 km
Transportmiddel: Trein
Reistijd (enkel): 3u25
Weer: 20° –  Bewolkt
Prijs ticket: 10€
Toeschouwers: 100 (geschat)

Twee maanden na mijn laaste groundhop ging het officiële voetbal-en groundhopseizoen weer van start met een trip naar Neerpelt. In oktober vorig jaar had ik een railpass gekocht, waarmee je voor 76€ tien treinritten naar keuze kan maken over heel België om de verste binnenlandse verplaatsingen mee te doen. Door allerlei omstandigheden, zoals andere verplichtingen, chaos op het spoor door stakingen en terrorisme en het afgrijselijke weer in de eerste helft van 2016, had ik er nog maar weinig gebruik van kunnen maken. Gezien de pass slechts een jaar geldig is, moet hij nu opgebruikt worden. Aldus zocht ik een pittige treintrip in de eerste ronde van de beker, de keuze viel zo op Neerpelt.

Na 45 min treinen vanuit Gent en een half uur wachten in Berchem, stapte ik over in Antwerpen en 75 minuten later was Neerpelt bereikt. Ik had de route tussen Antwerpen en Neerpelt nog nooit met de trein gedaan, dus had ik wel wat te ontdekken onderweg. In Neerpelt was het nog een twintig minuten stappen tot aan het stadion.

Ik was een uur op voorhand ter plaatse en zo raakte ik aan de praat met de afgevaardigde van Pelt, die mij wist te vertellen dat er achter één van de doelen een staantribune voor uitfans opgetrokken werd, de hekken stonden er al. Dus Esperanza heeft de ambitie om in de toekomst door te stoten naar de hoogste amateurliga, want pas dan heb je die nodig. Achter het andere doel staat niets, aan één lange zijde staat een kleine staantribune onder hetzelfde dak als een een paar rijtjes groene stoeltjes en aan de overkant een moderne zittribune in de kleuren van fusieclub Esperanza Pelt die sinds 2014 bestaat, zelfs met business seats achter glas uitgerust.

(http://i66.tinypic.com/308fp0h.jpg)

De wedstrijd wist nauwelijks 100 toeschouwers te lokken, waardoor ik voor het eerst van een “freaky trip” mag spreken, gezien de afgelegde afstand om Neerpelt te bereiken groter is dan dat aantal.  Onder die 100 waren nog twee Nederlandse groundhoppers te vinden, op het forum bekend als mike_t en Wesley10_. We keken samen naar de wedstrijd, die aangenaam om volgen was. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong toen een doorgelopen aanvaller de bal onder de doelman wist te schieten. In de tweede helft waren de bezoekers beter en verdienden ze  de gelijkmaker die strafschoppen zou hebben opgeleverd, want in de eerste rondes van de beker zijn er geen verlengingen. Tot scoren kwamen ze echter niet, ondanks toch een paar kansen. Esperanza scoorde nog bijna een wereldgoal voor 2-0, maar de omhaal van de thuisaanvaller werd door de doelman gekeerd.

Ik nam afscheid van de collega groundhoppers, die nog naar Meeuwen voor de derde wedstrijd van de dag trokken en me vriendelijk een lift naar daar en aansluitend naar het station van Genk aanboden, maar dat kon ik helaas niet aannemen, gezien ik dan die avond niet meer terug in Gent zou raken.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 01, 2016, 09:40:43

Groundhop nummer: 179
Datum: 31-07-2016
Uur: 16.00
Land: België
Wedstrijd: Eendracht Belzele-WIK Eine 4-1
Reeks: Beker van België
Niveau reeks: 7 (thuisploeg)
Afgelegde afstand (enkel): 9,6 km
Transportmiddel: Fiets
Reistijd (enkel): 0u43
Weer: 23° –  Zonnig
Prijs ticket: 5€
Toeschouwers: 75 (geschat)

De tweede wedstrijd van het weekend zocht ik na de vermoeiende trip van zaterdag dichter bij huis. In Belzele was ik wel al geweest als scheidsrechter een jaar of twintig geleden en ik herinnerde me dat er een oude tribune stond. Die was er nog steeds en in tegenstelling tot wat vaker gebeurt, vond ik ze mooier dan ik me herinnerde, heerlijke houten constructie met vijf rijtjes houten banken, met metalen dak en steunpilaren.

(http://i66.tinypic.com/2qiqxs1.jpg)

Ook de wedstrijd zelf vond ik goed, vorig seizoen zat er nog twee afdelingen verschil tussen beide clubs, maar Belzele werd kampioen in 3de Provinciale en Eine degradeerde uit 1ste Provinciale, waardoor ze volgend seizoen op hetzelfde niveau actief zullen zijn, al zal Belzele in de A-reeks aantreden en Eine in de B-reeks. Al vrij snel werd duidelijk dat Eine veel sterker was dan Belzele, een paar Afrikaanse jongens bij Eine zorgden voor de nodige schwung in een na het dramatische vorige seizoen grondig herschikte ploeg. Al na tien minuten kwamen de roodwitten op voorsprong toen een Belzeelse verdediger een onvoorstelbaar domme pass achteruit gaf, recht in de voeten van de beste speler bij Eine, die geen moeite had om nog een paar verdedigers in de wind te zetten en te scoren. Zes minuten later werd een inworp achterwaarts in doel gekopt door een bezoekende aanvaller en stond het 0-2. Belzele werd zowel op technisch als op fysiek vlak door de bezoekers overklast en de rust was welkom voor de thuisploeg.

Kort nu rust een mooie actie van één van de donkere jongens op de rechterflank, knap teruggelegd naar een instormende medemaat en de derde goal was een feit. Belzele kon in het slotkwartier nog een bal in doel krijgen om de eer te redden, maar kort voor tijd kon één van de uitblinkers bij Eine met een mooie lob de 1-4 eindstand vastleggen. Eine lijkt me een stevige kandidaat om te promoveren naar de hoogste provinciale reeks, Belzele zal hard moeten knokken om het behoud te verzekeren.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 08, 2016, 10:43:50
Groundhop nummer: 180
Datum: 07-08-2016
Uur: 16.00
Land: België
Wedstrijd: CS Machelen-Racing Gent 0-9
Reeks: Beker van België
Niveau reeks: 7 (thuisploeg)
Afgelegde afstand (enkel): 62,7 km
Transportmiddel: (Supporters)Bus
Reistijd (enkel): 0u40
Weer: 23° –  Bewolkt
Prijs ticket: 6€
Toeschouwers: 200 (geschat)

In de tweede ronde van de beker kwam de Racing in actie. In het tussenseizoen had men het door de supporters verfoeide achtervoegsel “Zeehaven” officieel uit de clubbenaming laten verwijderen, waardoor de traditionele naam van stamnummer elf weer in gebruik is. De tegenstander was Machelen, dat in de vorige ronde verrassend de maat nam van gemeentegenoot Diegem. Door werken aan het stadion van Machelen, waar de zittribune vervangen wordt door een nieuwe, vond de wedstrijd aan de overkant van de straat op een jeugdterrein met kunstgras plaats. Prefab-gebouwen zorgden daar voor kleedkamers en kantine. Hierdoor was er van een stadion geen sprake, er waren enkel twee korte metalen afdakjes in de buurt van de middenlijn.

(http://i66.tinypic.com/29yfouv.jpg)

Racing begon slordig en zenuwachtig aan de wedstrijd, misschien wel door de blauw-witte pyro-actie van een tiental Machelenfans achter één van de doelen, maar wist toch nog voor het kwartier op voorsprong te klimmen. Daarna ontsnapte het tot twee maal toe aan de gelijkmaker bij stilstaande fases met ballen die in het strafschopgebied bleven hangen. Er werd echter orde op zaken gesteld en het tempo en de combinaties gingen een paar niveaus naar omhoog, de tegenstander kon niet meer volgen en bij rust stond het 0-5.

Na rust gingen de Ratjes in tegenstelling tot de algemene verwachting gewoon door, een paar eerste kansen werden door te veel individualisme nog onbenut gelaten, maar uiteindelijk werden nog vier rozen aan het totaal toegevoegd. Meteen de grootste zege uit de clubgeschiedenis in de Beker van België en de op één na grootste uitzege in een officiële wedstrijd in 117 jaar Racing Club Gent, ex aequo met de 0-9 bij FC Brugge (II) in 1907, en één minder dan de 0-10 zege bij Wallonia Namur in 1939.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 19, 2016, 22:00:37
Groundhop nummer: 181
Datum: 13-08-2016
Uur: 18.30
Land: Frankrijk
Wedstrijd: ES Marchoise-US Aiguerande 4-0
Reeks: Vriendschappelijk
Niveau reeks: 8 (thuisploeg)
Afgelegde afstand (enkel): 15 km
Transportmiddel: Auto
Reistijd (enkel): 0u20
Weer: 33° –  Zonnig en warm
Prijs ticket: 0€
Toeschouwers: 40 (geschat)

Mijn oorspronkelijke doel was de meest nabije club bij mijn vakantiehuis in Frankrijk te bezoeken, ES Dun-Naillat, maar dat mislukte op vrijdagavond. Thuis had ik op het laatste moment nog gekeken of de wedstrijd in Naillat, dan wel in Dun-le-Palestel zou worden gespeeld, want deze club is een fusie van de clubs van beide plaatsen. Er stond Naillat, dat is 4 kilometer, bij aankomst bleek daar niemand aanwezig, even checken via roaming leerde dat de wedstrijd last minute was verplaatst naar Dun, vanuit Naillat 9 kilometer, dat kon ik nog halen. Op naar Dun dus, daar kwam ik tien minuten voor tijd aan, maar ook daar was niemand te zien, na enig rondvragen bleek de wedstrijd te zijn afgelast wegens gebrek aan spelers door vakantie. Gezien de spelers op dit niveau in de Creuse niet betaald worden, kan je ook weinig van hen eisen natuurlijk.

De volgende dag speelde ES Marchoise, de club uit het veel grotere La Souterraine, thuis tegen US Aiguerande, een club uit het aangrenzende departement Indre. De thuisclub speelt regionaal voetbal in de Ligue Centre Ouest (Promotion d'Honneur), de bezoekers zijn in de hoogste afdeling van hun departement actief. Deze keer had ik geluk, de wedstrijd ging door. Ik raakte aan de praat met iemand die in het bestuur van Aiguerande actief was en zo kwam ik één en ander te weten over het voetbal op dit niveau in deze streek. Ook hier wordt niemand vergoed en zelfs de coach is meestal iemand uit eigen midden. Aiguerande kan moeilijk doorgroeien door het gebrek aan steun van de gemeente, die al twintig jaar hetzelfde bedrag subsidie uitkeert en door de ligging in het uiterste zuiden van de Indre, waardoor het moeilijk aan kwaliteitsvolle spelers komen is. De Creuse zou -ondanks de zeer beperkte bevolkingsdichtheid- een oplossing kunnen bieden, maar dat lukt niet, gezien de grens tussen beide departementen, volgens deze man, psycholgisch moeilijk te overbruggen is (de Creuse is Zuid-Frankrijk, een streek waar tot honderd jaar geleden de bevolking overwegend Occitaans en geen Frans sprak, de Indre behoort geografisch tot de noordelijke helft van Frankrijk). Ook aantreden in de liga's van de Creuse zou op zich interessanter kunnen zijn, maar dat laat de Franse voetbalbond blijkbaar niet toe.

(http://i64.tinypic.com/nbuaf8.jpg)

De eerste helft was, op een schot op de lat door Aiguerande na, niet echt interessant, het was dan ook loeiheet, in de tweede helft bracht Marchoise meer kwaliteit in de ploeg en in een mum van tijd stond het 3-0. In de slotfase viel nog een vierde treffer.

(http://i67.tinypic.com/2gtn5me.jpg)

Tijdens de rust bezocht ik de kantine en daar beleefde ik -wat mij betreft- het hoogtepunt van dit bezoek, toen ik daar een ingekaderde originele trui zag hangen waarmee lokale held Paul Sauvage in 1962 één van zijn zes interlands (tegen Duitsland) speelde. Het kleine stadion (één korte zittribune aan de lange zijde, zoals wel vaker op dit niveau in Frankrijk) is naar hem genoemd. Sauvage werd in 1939 in La Souterraine geboren en speelde in zijn profcarrière voor Limoges, Reims en Valenciennes.

(http://i66.tinypic.com/2dbjsit.jpg)

Voor de liefhebbers, hier vind je een artikel van toen de man 75 werd (Frans):
http://www.lepopulaire.fr/limousin/actualite/departement/creuse/2014/06/12/lancien-international-natif-de-la-souterraine-a-dedie-une-grande-partie-de-sa-vie-au-ballon-rond_11038526.html
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 22, 2016, 11:08:12
(http://thumbs.subefotos.com/a2bcb1b76e29dc3788752026e897a532o.jpg) (http://subefotos.com/ver/?a2bcb1b76e29dc3788752026e897a532o.jpg)

(http://thumbs.subefotos.com/c65facbb6b590f2a60821c63f20eca34o.jpg) (http://subefotos.com/ver/?c65facbb6b590f2a60821c63f20eca34o.jpg)
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 29, 2016, 12:14:12
Groundhop nummer: 183
Datum: 28-08-2016
Uur: 15.00
Land: België
Wedstrijd: KSV Geraardsbergen-TK Meldert 1-0
Reeks: Tweede Provinciale B
Niveau reeks: 7
Afgelegde afstand (enkel): 37,4 km
Transportmiddel: Trein
Reistijd (enkel): 1u35
Weer: 25° –  Zonnig
Prijs ticket: 5€
Toeschouwers: 90 (geschat)

Het provinciale voetbal ging dit weekend weer van start in Oost-Vlaanderen en mijn keuze viel op deze wedstrijd, tussen twee clubs met een verleden in het nationale voetbal. Bij Meldert is dit slechts een paar seizoenen geleden, al volgde na de degradatie uit Bevordering onmiddellijk een tweede degradatie. Thor Kokerij treedt hierdoor voor het tweede seizoen in Tweede Provinciale aan. KSV Geraardsbergen, althans voorganger KSK Geraardsbergen, speelde tot 1981 in Bevordering, maar na de fusie met buur Sparta, lukte een terugkeer naar nationale niet meer.

Van het station was het zo'n 20 minuten wandelen, waarvan een deel langs een typische steenweg zonder voetpad. De Molendreef is echter mooi gelegen op een heuvel en je hebt een panoramisch zicht op de stad Geraardsbergen die zich lager bevindt. Het stadion zelf is niet bijzonder te noemen, een korte overdekte staantribune aan één lange zijde, met drie onoverdekte treetjes beton rechts ervan en een korte zittribune van vijf rijtjes aan de overkant, met dezelfde onoverdekte treetjes beton aan de linkerkant. Helaas zijn de daken telkens schreeuwlelijk, het vroegere KSK Geraardsbergen speelde in het Stedelijke Sportstadion aan de andere kant dat intussen is gesloopt. Op een oude ploegfoto in de kantine is de hoofdtribune nog te zien, die moet in elk geval een stuk aantrekkelijker zijn geweest.

(http://thumbs.subefotos.com/f879f6088cfef6c0a1e141978c9264abo.jpg) (http://subefotos.com/ver/?f879f6088cfef6c0a1e141978c9264abo.jpg)

TK Meldert leek mij voetballend een stuk sterker dan een technisch beperkt Geraardsbergen, maar het was toch de thuisploeg die letterlijk bij de eerste kans wist te scoren. Nadien was Meldert een tijd het noorden kwijt, maar tegen de rust aan hadden ze toch een paar kansen onbenut gelaten. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtiger, Meldert raakte nog de lat, maar wist niet meer te scoren. Een kwartier voor tijd vertrok ik omdat ik de trein moest halen, maar de score veranderde niet meer.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 04, 2016, 19:19:07
Groundhop nummer: 184
Datum: 04-09-2016
Uur: 15.00
Land: België
Wedstrijd: KFC Edeboys-KAV Dendermonde 0-4
Reeks: Tweede Provinciale B
Niveau reeks: 7
Afgelegde afstand (enkel): 11,3 km
Transportmiddel: Fiets
Reistijd (enkel): 0u45
Weer: 20° –  Bewolkt
Prijs ticket: 5€
Toeschouwers: 90 (geschat)

Oorspronkelijk was mijn idee om naar Heist-Oosterzonen te gaan, maar door mijn natuurlijke afkeer voor zaterdagavondvoetbal en het feit dat ik zeer vermoeid was na een nacht slecht slapen, besloot ik toch een wedstrijd in de buurt op zondagnamiddag te doen. Edeboys speelt sinds vorig seizoen voor het eerst in de clubgeschiedenis op het Tweede Provinciale niveau, de club werd in 1963 opgericht, speelde eerst in het Katholiek Sportverbond en sloot pas eind jaren zeventig aan bij de KBVB.

Heel anders is dat voor de bezoekers van KAV Dendermonde, dat in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw zelfs een aantal maal op het tweede nationale niveau actief was, maar in de 21ste eeuw bijna uitsluitend in Tweede Provinciale heeft aangetreden, en soms zelfs al eens met het degradatiespook naar Derde Provinciale heeft af te rekenen gehad. Het ooit glorieuze stamnummer 57 zit in een diep dal.

Vandaag toonden ze zich in elk geval wel veel te sterk voor Edeboys, de toeschouwers hadden nauwelijks plaatsgenomen aan de betonplaten rond het veld en onder de enige korte overdekte staantribune aan één van de lange zijdes, toen een vrije trap van de paars-blauwen fraai in doel werd geplaatst. Halfweg de eerste helft werd het 0-2 en een aangeslagen thuisploeg moest voor rust ook nog een derde treffer incasseren, ondanks de geweldige voorafgaande redding van de doelman, die kansloos was op de rebound.

(http://i68.tinypic.com/20gzfk3.jpg)

De tweede helft verliep evenwichtiger, wat tot nervositeit leidde bij de bezoekende coach die een tegendoelpunt vreesde en de daaropvolgende vertrouwensboost bij Edeboys, maar daarvoor had geel-rood te weinig kwaliteit in de ploeg. Een kwartier voor tijd ging de thuisdoelman onder een inworp door en kwam de 0-4 eindstand op het bord.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Hugo op sep 04, 2016, 21:36:31

Oorspronkelijk was mijn idee om naar Heist-Oosterzonen te gaan, maar door mijn natuurlijke afkeer voor zaterdagavondvoetbal en het feit dat ik zeer vermoeid was na een nacht slecht slapen, besloot ik toch...

Is er zo'n significant verschil tussen zaterdagavond en zondagmiddag?
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 05, 2016, 14:06:46
Is er zo'n significant verschil tussen zaterdagavond en zondagmiddag?
Als je grotendeels op het openbaar vervoer bent aangewezen zeker, vaak raak je maar moeilijk of helemaal niet terug, bovendien heb ik er een hekel aan om in de winter in het donker en de bittere kou in een stadion te zitten.

Ik ben een traditionalist, dus voetbal is voor mij op zondagnamiddag om 15u (in België), Duitsland en Engeland zijn (dan wel op zaterdag natuurlijk) wat mij betreft de juiste weg, ook al wordt er daar steeds vaker aan gemorreld. Voor de topafdelingen kan ik dat gezien de tv-gelden nog wel ergens begrijpen (ik ga toch zelden naar wedstrijden boven niveau drie), maar voor de lagere afdelingen vind ik het een ramp.

In Frankrijk bijvoorbeeld wordt tot zeer laag op de nationale ladder 's avonds gespeeld en als je dan nog midden in de nacht 200 of 300 kilometer moet doen op soms nauwelijks verlichte wegen, is voor mij de lol er toch voor een groot deel af.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 17, 2016, 09:02:31
Groundhop nummer: 185
Datum: 16-10-2016
Uur: 15.00
Land: België
Wedstrijd: KVK Westhoek-KRC Gent 1-2
Reeks: Tweede Amateur A
Niveau reeks: 4
Afgelegde afstand (enkel): 76 km
Transportmiddel: Bus
Reistijd (enkel): 1u35
Weer: 20° –  Zonnig
Prijs ticket: 10€
Toeschouwers: 400 (geschat)

Door de drukte ivm de start van het schooljaar en de opofferingen om nu eens eindelijk dat vervloekte rijbewijs te halen, was het zes weken geleden dat ik nog eens een nieuw stadion kon bezoeken. De schaarse uitwedstrijden van de Racing die plaatsvinden in een nog niet bezocht stadion, laat ik niet zo maar voorbij gaan. Met Westhoek, resultaat van de samenwerking tussen Blue Star Poperinge en KVK Ieper, stond de verste verplaatsing van het seizoen op het programma. De heenrit met de supportersbus was zeer vlot en een uur voor de wedstrijd waren we al ter plaatse.

Het Crackstadion, zo genoemd naar de nabije en gelijknamige meubelfabriek, die de club sponsort, is een vrij nieuw complex, met weinig charme, maar ruim voldoende voor de noden op dit niveau. Achter beide doelen is er niets, aan beide lange zijden bevinden zich twee overdekte tribunes, waarvan er één over staanplaatsen beschikt.

Racing begon veel te slap aan de wedstrijd en incasseerde vrij snel een tegendoelpunt, waarna het in een rommelige eerste helft in de achtervolging moest. Door onzorgvuldigheden in de laatste pass, bleven grote kansen uit, maar met een sublieme vrije trap door uitblinker Elewaut, kon toch met een gelijke stand de rust worden gehaald.

(http://thumbs.subefotos.com/981c3f1e24b4f7d0a1db501d4ade7096o.jpg) (http://subefotos.com/ver/?981c3f1e24b4f7d0a1db501d4ade7096o.jpg)

In de tweede helft gingen beide ploegen op zoek naar de zege, wat een spannende, maar technisch vrij zwakke wedstrijd opleverde. Westhoek kreeg nog de beste kansen, maar benutte die niet, vlak voor tijd kregen ze dan het spreekwoordelijke deksel op de neus, toen een vrije trap vanop rechts achterwaarts in doel werd gekopt door Notteboom. Een gevleide zege die stamnummer elf -door het verlies van Izegem in Halle- op de tweede plaats brengt, op één punt van leider Petegem, die zaterdagavond in Oostakker op bezoek komt. Een onverhoopt goede start voor de jonge ploeg van trainer Van Opstaele.

De terugreis was veel minder vlot dan de heenreis, door wegenwerken tussen Ieper en Moorslede was slechts één rijstrook beschikbaar in oostelijke richting, waardoor we meer dan een uur deden over de 14 kilometer die beide plaatsen scheiden.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 04, 2016, 17:58:07
Groundhop 186
US Versillacoise (Frankrijk)

Verslag:
https://www.scribd.com/document/330006887/186?secret_password=juDTSdKKfdJmMeBJT4oA
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 06, 2016, 20:35:12
Groundhop 187:

SKV Oostakker

Verslag:
https://www.scribd.com/document/330199513/187
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Joost op nov 06, 2016, 21:28:33
Groundhop 187:

SKV Oostakker

Verslag:
https://www.scribd.com/document/330199513/187

Sorry! This document is not publicly available.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 07, 2016, 08:48:41
Zo beter ?
https://www.scribd.com/document/330199513/187
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Joost op nov 07, 2016, 09:11:29
Zeker!

Wat een modderpoel was het daar!
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 07, 2016, 09:18:26
Dat was het zeker en dan denk ik dat het nog meeviel gezien het nog vrij vroeg op het seizoen was, in januari of februari zou het onbespeelbaar geweest zijn. Nu ja, normaal spelen ze op kunstgras.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 13, 2016, 21:16:39
Menen-RCG van vanmiddag, verslag:

https://www.scribd.com/document/330952498/188
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 28, 2016, 10:18:04
Destelbergen-Zaffelare van gisteren.

Verslag:
https://www.scribd.com/document/332516370/189
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Joost op nov 28, 2016, 11:03:08
Hoe vaak gaat je oorspronkelijke planning de prullenbak in? :)
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 28, 2016, 11:17:10
Hoe vaak gaat je oorspronkelijke planning de prullenbak in? :)
Dikwijls, ik hou sowieso niet van plannen, maar de afhankelijkheid van OV speelde me ook al vaak parten.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 04, 2016, 20:43:45
Dikkelvenne-Pepingen van deze namiddag, verslag:

https://www.scribd.com/document/333198579/190
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Joost op dec 04, 2016, 21:23:16
Je hebt een eigen auto maar die moet je delen?
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 04, 2016, 22:01:51
Je hebt een eigen auto maar die moet je delen?
Ik heb tot januari geen eigen auto, er bestaat hier een systeem waarbij je kan inschrijven om aan autodelen te doen. Die auto's zijn van een privébedrijf, met steun van de overheid, de leden kunnen ze mits reservatie gebruiken. In de grotere steden in België is dit een groot succes omdat veel mensen in de stad maar zelden een auto nodig hebben. Er zijn verschillende plaatsen in de stad waar je zo'n auto kan ophalen. Gent was één van de pioniers van dit systeem (Cambio), het heeft zich nu ook al uitgebreid naar kleinere steden als Brugge en Sint-Niklaas.

Meer info hier:
http://www.autodelen.gent/cambio.html
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Joost op dec 04, 2016, 22:20:18
Handig inderdaad voor mensen in een grote stad die niet zo vaak een auto nodig hebben.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 10, 2016, 12:06:52
FC Eindhoven-NAC 6-2
Verslag:
https://www.scribd.com/document/333804484/191
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Nort op dec 10, 2016, 13:49:04
Wederom een leuk verslag! Al is dat 'restaurant' achter het doel een (sport)school. Overigens kun je op de trappen voor de school ook nog redelijk goed de wedstrijd volgen (zonder te betalen dus).
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 10, 2016, 17:52:57
Wederom een leuk verslag! Al is dat 'restaurant' achter het doel een (sport)school. Overigens kun je op de trappen voor de school ook nog redelijk goed de wedstrijd volgen (zonder te betalen dus).
Ah, ok. Bedankt voor de info.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 12, 2016, 09:48:48
Harelbeke-Racing Gent 1-0, verslag:

https://www.scribd.com/document/333956343/192
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Footballromantic op dec 12, 2016, 15:36:36
Harelbeke-Racing Gent 1-0, verslag:

https://www.scribd.com/document/333956343/192

Heerlijk stadion hoor!
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 27, 2016, 11:52:54
Brentford-Cardiff, verslag:

https://www.scribd.com/document/335127714/193
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Nort op dec 27, 2016, 12:33:00
Is de 4e kroeg, destijds 'The Royal Oak', nog steeds gesloten?
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Jef400 op dec 27, 2016, 13:43:10
Wel weer een simpel, maar mooi verslag. Ik denk dat ik deze manier van verslaggeving van je over ga nemen op mijn eigen blog. Als ik die weer nieuw leven in ga blazen.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: FC_Emmen op dec 28, 2016, 09:47:07
Is de 4e kroeg, destijds 'The Royal Oak', nog steeds gesloten?
Jep.
Titel: Re: rrcg1899 on tour
Bericht door: Saltacampos op jun 12, 2017, 11:06:48
Na een hele tijd afwezigheid, plaats ik alles wat ik in het eerste deel van 2017 heb gedaan online, veel leesplezier.

Topmoment was ongetwijfeld Bielefeld, de grootste tegenvaller was Düsseldorf. Limoges zal me ook bijblijven.

Opmerkzame zielen zullen merken dat er geen "196" is, dat was een wedstrijd van de reserven van DKW Evergem, die zo ontstellend slecht was, dat ik na 45min vertrokken ben en achteraf geen zin had om daar een verslag over te maken.

zo   12-02-17   10u   Gijzel-Oosterzele   Volkegem   1-1   3.RES.B
https://www.scribd.com/document/351025436/194

zo   05-03-17   15u   Zeveren-Belzele   1-1   2.PRO.A
https://www.scribd.com/document/351026314/195

zo   26-03-17   15u   Ertvelde United-Jago Sint-Amandsberg   2-0   4.PRO.A
https://www.scribd.com/document/351026377/197

zo   02-04-17   15u   Halle-RC Gent   0-0   2.AM.A
https://www.scribd.com/document/351026498/198

za   08-04-17   19u   Limoges-Niort “2”   1-1   CFA2.H
https://www.scribd.com/document/351026577/199

zo   23-04-17   15u   Houtem-Latem   5-1   2.PRO.A/B
https://www.scribd.com/document/351026658/200

zo    30-04-17   15u   VV 9000 Gent-Aaigem   2-0   4.PRO.A/C
https://www.scribd.com/document/351026692/201

za   06-05-17   13u   Düsseldorf-Würzburger Kickers   1-1   2.BL
https://www.scribd.com/document/351026742/202

zo   14-05-17   15u30   Bielefeld-Braunschweig   6-0   2.BL
https://www.scribd.com/document/351026790/203

do   25-06-17   19u   Westkapelle-Herentals   1-0   1.PRO.ER.
https://www.scribd.com/document/351026856/204Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jun 17, 2017, 09:54:31
Voorlopige ideeën voor 2017-2018:

Clermont Foot 63
Schalke
Lens
Romorantin
Feyenoord
Amiens
Reading/Luton
Paris Saint Germain

Voor het overige wellicht vooral amateurvoetbal in Oost-en West-Vlaanderen en in zuidwest Frankrijk.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Bier und Bratwurst op jun 17, 2017, 11:48:57
Voorlopige ideeën voor 2017-2018:

Clermont Foot 63
Schalke
Lens
Romorantin
Feyenoord
Amiens
Reading/Luton

Voor het overige wellicht vooral amateurvoetbal in Oost-en West-Vlaanderen en in zuidwest Frankrijk.

Wat is er speciaal aan zuidwest Frankrijk?
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Jef400 op jun 17, 2017, 13:17:48
Hoop mooie stadions in de Non-league denk ik. Verschillende steden als Alés, Beziers, Carcassone gezien en daar mooie non-league gevallen mogen spotten.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jun 17, 2017, 20:09:09
Wat is er speciaal aan zuidwest Frankrijk?
Ik woon sinds een jaar ongeveer twee maanden per jaar daar, dus het is een beetje mijn derde vaderland (na België en Spanje) geworden. Je moet wel vaak stevige afstanden doen, maar er wordt meestal goed gevoetbald en in mijn eigen departement (Creuse) gaat het er ook zeer gemoedelijk aan toe rond de velden.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 06, 2017, 11:38:55
2017-2018 is van start gegaan en de lat met het fenomenale Roots Hall al meteen hoog van in het begin:
Southend United-Blackburn Rovers 2-1

https://www.scribd.com/document/355650149/GH-205
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 07, 2017, 12:07:48
Tijdens ons bezoek aan Roots Hall is een supporter op onze tribune onwel geworden en weggebracht op een brancard. Kort daarna en vlak voor de aftrap is die man blijkbaar in het ziekenhuis overleden, bij Southend United heeft men nog overwogen om de wedstrijd te staken.

Rust in vrede. Veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 21, 2017, 20:49:21
Dessel-RC Gent (Beker van België, ronde 3):

https://www.scribd.com/document/356852482/206
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 21, 2017, 20:50:36
AS Gouzon-JA Isle (Frankrijk, vriendschappelijk):
https://www.scribd.com/document/356852590/207
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 27, 2017, 10:30:27
Tilleur-Union (BvB, ronde 5)

https://www.scribd.com/document/357321661/208

Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 31, 2017, 11:06:27
FC Dampoort-Eendracht Nieuwerkerken (4de Prov. D):

https://www.scribd.com/document/357691749/209
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 04, 2017, 15:03:31
Dynamo Beervelde-VV 9000 Gent
https://www.scribd.com/document/357978528/210
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 10, 2017, 21:36:24
FC Daknam-VK Robur

https://www.scribd.com/document/358524252/211
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 17, 2017, 09:45:52
FC Poesele-LS Merendree

https://www.scribd.com/document/359113610/212
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Hugo op sep 17, 2017, 10:20:05
FC Poesele-LS Merendree

https://www.scribd.com/document/359113610/212

Wordt het complex, gezien de vele gekleurde lijnen op het veld, ook gebruikt voor andere sporten?
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 18, 2017, 14:46:42
Wordt het complex, gezien de vele gekleurde lijnen op het veld, ook gebruikt voor andere sporten?
Ik vermoed van niet, dat zullen de lijnen voor de jeugdelftallen zijn. Die spelen soms op een half veld.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 25, 2017, 17:18:15
HO Kalken-SV Voorde

https://drive.google.com/file/d/0BxisrMNvDLSaeVp5N3NwYWNMaHM/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 01, 2017, 10:34:40
AS Eupen-RC Genk

https://www.scribd.com/document/360368308/214
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op okt 02, 2017, 22:10:18
De tribune in Eupen waar de camera staat is de enige die er voor de verbouwing ook al stond. De andere drie zijn splinternieuwe. Je het wel een fraaie wedstrijd gezien, ik heb m bijna helemaal mogen meemaken in de auto.

Dat Eupen nauwelijks publiek trekt is logisch. Het doelgebied is echt extreem klein met grotere publiekstrekkers om de hoek. Toch is het wel al een veelvoud van de tweede klasse tijd, toen had de club moeite om boven de 500 supporters uit te komen. Genk had gezien de foto’s toch best wel wat volk meegenomen. Alleen is dat vak echt immens groot. Zelfs Club Brugge heb ik dat niet zien uitverkopen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 15, 2017, 21:53:01
Standard-Kortrijk

https://www.scribd.com/document/361666329/215
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 05, 2017, 18:09:59
Meppen-Chemnitz
https://www.scribd.com/document/363554812/216
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 05, 2017, 18:10:32
VVV-NAC
https://www.scribd.com/document/363554813/217
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 12, 2017, 20:50:59
Sleidinge-Zeveren

https://www.scribd.com/document/364226249/218
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 06, 2017, 14:24:54
Dendermonde-Ardennen

https://www.scribd.com/document/366475546/219
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 11, 2017, 19:27:27
Leyton Orient-Sutton United

https://www.scribd.com/document/366911199/220
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op dec 11, 2017, 23:35:39
Is de enige leuke tribune tegenwoordig opengesteld voor thuispubliek?
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Hugo op dec 12, 2017, 07:40:58
De, vanaf de foto's van Salta, achterste helft van de East Stand was de afgelopen jaren al open voor thuispubliek. Het is lastig te zien maar de andere helft is bezet door Sutton, ik zie i.i.g. een geel gekleurde vlag.

Ik vind het mooi dat het publiek van Leyton Orient zich onderscheid door oprechte liefde voor de club zonder een hoop drukte en vriendelijkheid naar buitenstaanders, zo heb ik het in ieder geval ook ervaren. Sindsdien wel een beetje een softspot voor ze gekregen, ga dan ook graag nog een keer terug. De gate van 4.180 is ook zeer netjes.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 12, 2017, 10:55:33
Is de enige leuke tribune tegenwoordig opengesteld voor thuispubliek?
Ja, de bezoekers zitten aan de linkerkant van die tribune, dus dichtbij de South Stand.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 12, 2017, 11:00:10
De, vanaf de foto's van Salta, achterste helft van de East Stand was de afgelopen jaren al open voor thuispubliek. Het is lastig te zien maar de andere helft is bezet door Sutton, ik zie i.i.g. een geel gekleurde vlag.

Ik vind het mooi dat het publiek van Leyton Orient zich onderscheid door oprechte liefde voor de club zonder een hoop drukte en vriendelijkheid naar buitenstaanders, zo heb ik het in ieder geval ook ervaren. Sindsdien wel een beetje een softspot voor ze gekregen, ga dan ook graag nog een keer terug. De gate van 4.180 is ook zeer netjes.
Klopt volledig. Alle tribunes waren open.
Deze club moet gewoon terug naar de League, zeker als je ziet dat Sutton, dat uiteindelijk vlakbij Londen ligt en leider in de stand was, in misschien wel het beste seizoen uit de clubgeschiedenis, maar 400 mensen meebrengt. De O's halen na verschillende dramatische seizoenen nu op niveau 5 toch nog toeschouwersaantallen die vergelijkbaar zijn met wat heel wat clubs in Eerste Klasse in België.
Ik heb ze in mijn hart gesloten, no doubt about it.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Nort op dec 12, 2017, 11:45:35
Klopt volledig. Alle tribunes waren open.
Deze club moet gewoon terug naar de League, zeker als je ziet dat Sutton, dat uiteindelijk vlakbij Londen ligt en leider in de stand was, in misschien wel het beste seizoen uit de clubgeschiedenis, maar 400 mensen meebrengt. De O's halen na verschillende dramatische seizoenen nu op niveau 5 toch nog toeschouwersaantallen die vergelijkbaar zijn met wat heel wat clubs in Eerste Klasse in België.
Ik heb ze in mijn hart gesloten, no doubt about it.
400 uitsupporters voor Sutton vind ik anders een mooi aantal, gezien de club in de afgelopen jaren nauwelijks op nationaal niveau heeft geacteerd. Bovendien hebben zij een probleem als ze promoveren, omdat ze een kunstgras veld hebben en dat niet is toegestaan in de football league.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 12, 2017, 11:54:25
400 uitsupporters voor Sutton vind ik anders een mooi aantal, gezien de club in de afgelopen jaren nauwelijks op nationaal niveau heeft geacteerd. Bovendien hebben zij een probleem als ze promoveren, omdat ze een kunstgras veld hebben en dat niet is toegestaan in de football league.
Dat is wellicht inderdaad zo, maar wat moet zo'n club dan in godsnaam in de League gaan zoeken ?
De selectie lijkt me vrij sterk, ondanks de zware nederlaag zaterdag zag je wel dat er heel wat voetbal in de ploeg zit, het was gewoon hun dag niet en wel die van Orient.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Nort op dec 12, 2017, 12:51:44
Dat is wellicht inderdaad zo, maar wat moet zo'n club dan in godsnaam in de League gaan zoeken ?
De selectie lijkt me vrij sterk, ondanks de zware nederlaag zaterdag zag je wel dat er heel wat voetbal in de ploeg zit, het was gewoon hun dag niet en wel die van Orient.
Dat weten ze denk zelf ook niet.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Hugo op dec 12, 2017, 13:01:19
Dat is wellicht inderdaad zo, maar wat moet zo'n club dan in godsnaam in de League gaan zoeken ?
De selectie lijkt me vrij sterk, ondanks de zware nederlaag zaterdag zag je wel dat er heel wat voetbal in de ploeg zit, het was gewoon hun dag niet en wel die van Orient.

Een jaar meedoen in de League zou toch al een feest zijn voor een club als Sutton? Vergelijkbare clubs als Accrington en Dag&Red lukt(e) het tenslotte ook om het langer dan een jaar vol te houden.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op dec 12, 2017, 13:27:05
Een jaar meedoen in de League zou toch al een feest zijn voor een club als Sutton? Vergelijkbare clubs als Accrington en Dag&Red lukt(e) het tenslotte ook om het langer dan een jaar vol te houden.

En je ziet het ook bij Forest Green Rovers dat de aantrekkingskracht van de League behoorlijk groot is. Van 1750 gemiddeld, wat al behoorlijk hoog was voor FGR naar 2700 gemiddeld.

Sutton gaat makkelijk 3000+ trekken in de League.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jan 09, 2018, 10:40:05
Dunkerque-Metz

https://www.scribd.com/document/368737373/221
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 05, 2018, 14:49:06
Daring Maria-Aalter-VSV Gent
https://www.scribd.com/document/370787342/222
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 11, 2018, 11:27:35
Lens-Valenciennes
https://www.scribd.com/document/371256206/223
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Freekos79 op feb 11, 2018, 12:38:39
Lens-Valenciennes
https://www.scribd.com/document/371256206/223
Prachtig toch dat Lens.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: ALenstra op feb 11, 2018, 12:46:06
Ja, ik wil er ook eens naar toe. Zeker na mijn bezoek aan Zwitserland-Albanie twee jaar geleden. Maar het komt er niet van.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 16, 2018, 17:18:21
PUL-Archivio
(Vaticaanse Liga):
https://www.scribd.com/document/371666869/224
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 17, 2018, 18:49:36
Viterbese-Paganese

https://www.scribd.com/document/371732453/225
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 19, 2018, 15:55:56
Bellem-Poesele

https://www.scribd.com/document/371859156/226
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 25, 2018, 21:18:59
Waarschoot-Mariakerke

https://www.scribd.com/document/372373655/227
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 04, 2018, 12:16:37
Ronse-RC Gent

https://www.scribd.com/document/372919501/228
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 18, 2018, 11:54:56
PSV-VVV

https://www.scribd.com/document/374163390/229
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Nort op mrt 18, 2018, 13:17:13
PSV-VVV

https://www.scribd.com/document/374163390/229
MM dient ook als uitvak, indien de uitspelen club meer dan 700 kaarten afneemt.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op mrt 18, 2018, 13:34:15
Je zat juist op de plekken waardoor PSV een van de minst fijne uitvakken van Nederland heeft.

Opmerkelijk dat jullie de bewegwijzering slecht vonden, ik kon er toch wel met regelmaat en volg zelf altijd wel de borden die richting Antwerpen/Maastricht/Venlo wijzen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 18, 2018, 17:12:23
Je zat juist op de plekken waardoor PSV een van de minst fijne uitvakken van Nederland heeft.

Opmerkelijk dat jullie de bewegwijzering slecht vonden, ik kon er toch wel met regelmaat en volg zelf altijd wel de borden die richting Antwerpen/Maastricht/Venlo wijzen.
Ben je zeker dat Antwerpen erbij staat ? Venlo herinner ik me wel, maar eigenlijk is dat de foute richting uit. Dan moet je wel al weten dat je eerst die richting moet nemen. Mijn broer is dan nog geograaf van opleiding...

Vond de rechterzijde van MM zeker meer dan aanvaardbaar om te kijken hoor, de linkerkant is inderdaad dramatisch.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op mrt 18, 2018, 20:27:16
Ben je zeker dat Antwerpen erbij staat ? Venlo herinner ik me wel, maar eigenlijk is dat de foute richting uit. Dan moet je wel al weten dat je eerst die richting moet nemen. Mijn broer is dan nog geograaf van opleiding...

Vond de rechterzijde van MM zeker meer dan aanvaardbaar om te kijken hoor, de linkerkant is inderdaad dramatisch.

Het klinkt misschien de verkeer richting uit maar de snelweg aan de onderzijde van Eindhoven is die van Antwerpen naar Venlo. Ik begon ook te twijfelen dus heb Google Street View er even bij gezocht. Op de binnenring staat Antwerpen bij iedere kruising op de borden.

Aanvaardbaar wellicht maar vergeet niet er ook regelmatig een net voor het vak hangt. Dat maakt het geen prettige plek zo in de donkere nok.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 18, 2018, 21:37:06
Het klinkt misschien de verkeer richting uit maar de snelweg aan de onderzijde van Eindhoven is die van Antwerpen naar Venlo. Ik begon ook te twijfelen dus heb Google Street View er even bij gezocht. Op de binnenring staat Antwerpen bij iedere kruising op de borden.

Aanvaardbaar wellicht maar vergeet niet er ook regelmatig een net voor het vak hangt. Dat maakt het geen prettige plek zo in de donkere nok.
Zou mij heel sterk verwonderen dat we dat geen van beiden zouden hebben gezien.
Zijn er recent werken gebeurd aan de afrit ter hoogte van de Mac Donalds Noord-Brabantlaan ?
Zou kunnen verklaren waarom beide gps'n daar tilt sloegen.
Het net waarvan sprake heb ik inderdaad gezien, maar dat hing nu opgerold aan het dak, kan mij voorstellen dat het met het net naar beneden een drama is.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 25, 2018, 21:33:29
Zomergem-Adegem
Adegem laat de kampioenstitel in 2de Provinciale A liggen op drie speeldagen van het einde.

https://www.scribd.com/document/374815539/230
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op apr 01, 2018, 11:28:36
City Pirates-Vosselaar

https://www.scribd.com/document/375266161/231
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op apr 03, 2018, 11:07:29
Portsmouth-Wigan

https://www.scribd.com/document/375420602/232
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Olav op apr 03, 2018, 14:02:25
Portsmouth-Wigan

https://www.scribd.com/document/375420602/232

Leuk verslag! Krijg spontaan zin om een trip naar Engeland te plannen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Langemannetje op apr 04, 2018, 07:13:58
Fratton Park moet ook echt een belevenis zijn, mooi verslag met schitterende foto's
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: FC_Emmen op apr 04, 2018, 09:10:33
Portsmouth-Wigan

https://www.scribd.com/document/375420602/232
De beste DJ die ik ooit heb gezien!
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: fcbisart op apr 04, 2018, 10:11:38
Is het niet mogelijk een filmpje te posten van deze top DJ ?
Geef toe, hij zorgde voor een pak sfeer in de pub !
Twijfel er wel sterk aan of mondiaal gaat doorbreken ...
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op apr 05, 2018, 10:09:13
Is het niet mogelijk een filmpje te posten van deze top DJ ?
Geef toe, hij zorgde voor een pak sfeer in de pub !
Twijfel er wel sterk aan of mondiaal gaat doorbreken ...
Ik denk dat fc_emmen of iemand van zijn groep een filmpje heeft gemaakt.
Dr. Funkenstein was een komische meerwaarde van het bezoek aan Fratton Park, speciaal figuur zoals we er in Portsmouth wel een aantal hebben gezien.
Pompey is een absolute aanrader.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: FC_Emmen op apr 05, 2018, 11:02:30
Ik denk dat fc_emmen of iemand van zijn groep een filmpje heeft gemaakt.
Dr. Funkenstein was een komische meerwaarde van het bezoek aan Fratton Park, speciaal figuur zoals we er in Portsmouth wel een aantal hebben gezien.
Pompey is een absolute aanrader.
Ik heb een filmpje gemaakt. Helaas was ik zo dom om het verticaal te filmen.
https://www.youtube.com/watch?v=Ctcsa_twaIg
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op apr 15, 2018, 21:29:37
KVV Schelde-VV 9000 Gent

https://www.scribd.com/document/376427416/233
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op apr 15, 2018, 21:42:09
Vanwaar de affectie met VV 9000 Gent?

Waren er nog (Oud) Studenten aanwezig of was daar iets van te merken?
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op apr 15, 2018, 21:45:33
Vanwaar de affectie met VV 9000 Gent?

Waren er nog (Oud) Studenten aanwezig of was daar iets van te merken?
Een club die zijn spelers en coach niet betaalt, gewoon voetballen voor het plezier, spelen bovendien in de buurt waar ik als kind woonde.
Wat bedoel je met oud-studenten ?
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op apr 15, 2018, 23:21:55
SOS Schellebelle stond voor Studenten Oud Studenten.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op apr 16, 2018, 13:24:18
SOS Schellebelle stond voor Studenten Oud Studenten.
Ah, OK, neen, niets van te merken, maar dat zou ook vreemd zijn, SOS Schellebelle was immers het resultaat van de fusie tussen Eendracht Schellebelle en Studenten-Oud Studenten Club (speelde in het KVS, dus niet KBVB) in 1943, dus die zouden dan wel heel oud moeten zijn.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mei 06, 2018, 22:08:38
Excelsior Zedelgem-SV De Ruiter

https://www.scribd.com/document/378363151/234
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mei 10, 2018, 20:27:34
KVV Laarne/Kalken-FC Lembeke

https://www.scribd.com/document/378845777/235
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mei 20, 2018, 21:33:06
VK Liedekerke-KSC Wielsbeke
(Interprovinciale Eindronde)
https://www.scribd.com/document/379706235/236
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jul 28, 2018, 13:14:14
2018-2019 is gestart.
Valenciennes-Auxerre

https://www.scribd.com/document/384885669/237
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 05, 2018, 11:23:32
GS Bree/Beek-RC Gent (tweede ronde Beker van België)

https://www.scribd.com/document/385480317/238
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op aug 12, 2018, 20:43:58
GS Bree/Beek-RC Gent (tweede ronde Beker van België)

https://www.scribd.com/document/385480317/238

Jammer voor je dat er niet in Bree gespeeld werd. Dat terrein is erg de moeite waard.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Hugo op aug 14, 2018, 20:53:11
Ga jij ons nog blij maken met de verslagen van groundhop 1 t/m 177?
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 19, 2018, 21:09:01
Ga jij ons nog blij maken met de verslagen van groundhop 1 t/m 177?
Nu pas gezien, dan ga ik zwaar terug in de tijd moeten, groundhop 1 was KAA Gent-KSC Lokeren in 1981...
Helaas maakte ik toen nog geen verslagen.

Hierbij dus 239 (Luton-Sunderland, met enige vertraging wegens vakantie):
https://www.scribd.com/document/386561550/239
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 26, 2018, 21:22:16
KFC Duffel-KVC Westerlo (Beker van België, vijfde ronde):

https://www.scribd.com/document/387082455/240
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op aug 26, 2018, 22:52:43
Gradins, wat een mooi woord is dat.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 03, 2018, 17:11:41
Feyenoord-NAC

https://www.scribd.com/document/387671145/241
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 16, 2018, 10:56:16
Sparta Bevere-Sparta Wortegem
https://www.scribd.com/document/388704601/242
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 30, 2018, 11:33:23
KRC Genk-SV Zulte/Waregem

https://www.scribd.com/document/389770367/243
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op sep 30, 2018, 12:14:54
Dat is wel een hele toffe ontmoeting.

Ik deel je mening wel over het stadion, een vrij oninteressant ding. Het is er wel beter geworden sinds de UEFA ze verplicht heeft zitjes met rugleuning te plaatsen.

Met de auto is de bereikbaarheid ook heel matig. Een leuk detail dat je door de treinreis hebt gemist is de bebording langs de snelweg. Daar moest de gemeente steeds de bordjes aanpassen omdat het stadion steeds van naam veranderde, uiteindelijk hebben ze er maar Stadion KRC Genk van gemaakt.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 07, 2018, 21:06:57
RSD Jette-Entente Binchoise
Fenomenaal oud stadion
https://www.scribd.com/document/390313798/244
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 14, 2018, 11:33:47
Wervik-Torhout

https://www.scribd.com/document/390822942/245
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 21, 2018, 20:58:49
VV Tielt-SK Nieuwkerke

https://www.scribd.com/document/391292629/246
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 05, 2018, 14:19:38
Telstar-Go Ahead Eagles

https://www.scribd.com/document/392406417/247
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 18, 2018, 21:42:08
Tempo Overijse-Racing Gent

https://www.scribd.com/document/393526548/248
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 25, 2018, 12:00:49
Sporting Hasselt-SK Sint-Niklaas

https://www.scribd.com/document/394075963/249
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 02, 2018, 11:40:28
KFC Nijlen-FC Helson Helchteren

https://www.scribd.com/document/394673055/250
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op dec 02, 2018, 11:44:43
Echt zonde dat het terrein in Nijlen weggaat, ik vind dat een heel erg leuke.
Helson zelf heeft overigens ook een aardig terrein, maar dat is met de trein vrijwel onbereikbaar.

En ook wel jammer dat Eppegem niet door gaat. Ik ben ooit bij RJ Wavre v Eppegem geweest en toen kwamen ze vanuit Eppegem met twee bussen vol supporters. Ik was wel benieuwd of die thuis veel toeschouwers trekken.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 02, 2018, 21:58:28
Echt zonde dat het terrein in Nijlen weggaat, ik vind dat een heel erg leuke.
Helson zelf heeft overigens ook een aardig terrein, maar dat is met de trein vrijwel onbereikbaar.

En ook wel jammer dat Eppegem niet door gaat. Ik ben ooit bij RJ Wavre v Eppegem geweest en toen kwamen ze vanuit Eppegem met twee bussen vol supporters. Ik was wel benieuwd of die thuis veel toeschouwers trekken.
Ooit zal ik gek genoeg zijn om eens naar Helchteren te rijden, maar voorlopig turf ik nog wat clubs af die met de trein te doen zijn.
Eppegem zal ik nog wel eens voorbij komen, die club is wel makkelijk met de trein te bezoeken.
Op de foto's op de website van de Racing zie ik niet zo veel volk in elk geval:
http://www.krcgent.be/match/kfc-eppegem-k-racing-club-gent-02122018
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 09, 2018, 12:17:16
Geel-Deinze

https://www.scribd.com/document/395271573/251
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 30, 2018, 17:18:44
Brighton-Everton

https://www.scribd.com/document/396546841/252
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Freekos79 op dec 30, 2018, 19:29:57
Echt zonde dat het terrein in Nijlen weggaat, ik vind dat een heel erg leuke.
Helson zelf heeft overigens ook een aardig terrein, maar dat is met de trein vrijwel onbereikbaar.

En ook wel jammer dat Eppegem niet door gaat. Ik ben ooit bij RJ Wavre v Eppegem geweest en toen kwamen ze vanuit Eppegem met twee bussen vol supporters. Ik was wel benieuwd of die thuis veel toeschouwers trekken.

Per wanneer gaat het terrein van Nijlen weg?
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op dec 30, 2018, 19:50:52
Per wanneer gaat het terrein van Nijlen weg?

Een exacte datum weet ik niet.

Wel is er dit artikel;
https://www.nieuwsblad.be/cnt/blbpr_02248323

En op de site van Nijlen staan zeer recente foto's van de nieuwe kantine. Mijn educated guess zou zijn eind van het lopende seizoen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Freekos79 op dec 30, 2018, 20:44:25
Een exacte datum weet ik niet.

Wel is er dit artikel;
https://www.nieuwsblad.be/cnt/blbpr_02248323

En op de site van Nijlen staan zeer recente foto's van de nieuwe kantine. Mijn educated guess zou zijn eind van het lopende seizoen.

Ok thanks, Joost. Dan moet ik dit seizoen nog een tripje naar Nijlen plannen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jan 12, 2019, 23:04:20
SK Vinderhoute-DKW Evergem

https://www.scribd.com/document/397333769/253
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jan 13, 2019, 23:09:14
KOSC Wijgmaal-KRC Gent

https://www.scribd.com/document/397387955/254
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op jan 13, 2019, 23:12:29
Staat het gekke vierkante gebouw er nog in Wijgmaal? Kan het op de foto's niet zien.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jan 14, 2019, 14:06:30
Staat het gekke vierkante gebouw er nog in Wijgmaal? Kan het op de foto's niet zien.
Ja, maar dat staat achter de staantribune op wat (nu ?) terrein twee is (er beweerde een medereiziger dat vroeger terrein 1 daar was, maar gezien de andere bezoeken van Racing aan Wijgmaal al van 1977 en 2008 dateren, kan dat fout zijn), ik vermoed dat dat ooit de kleedkamers moeten zijn geweest. In Olen heb je ook zo'n vreemd gedrocht staan.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jan 27, 2019, 10:07:46
Westerlo-Union
"Doing the both leagues" is hierbij afgerond, op naar het vervolledigen van 1 Amateur.

https://www.scribd.com/document/398314693/255
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Defender op jan 27, 2019, 13:17:41
Westerlo-Union
"Doing the both leagues" is hierbij afgerond, op naar het vervolledigen van 1 Amateur.

https://www.scribd.com/document/398314693/255
Ben ik ook onlangs eens gestart met te noteren waar ik wel en niet ben geweest bij 1A en 1B.
Soms verrassend, maar nog wat werk :)
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jan 27, 2019, 13:37:23
Ben ik ook onlangs eens gestart met te noteren waar ik wel en niet ben geweest bij 1A en 1B.
Soms verrassend, maar nog wat werk :)
Het is maar sinds ik echt groundhopper geworden ben een paar jaar geleden dat ik het echt bewust doe, daarvoor was het meer toeval, vandaar dat het bijna dertig jaar heeft geduurd om ze allemaal te hebben ;p
Mijn eerste uitwedstrijd in het Belgische profvoetbal was Germinal Ekeren in 1991. Daarvoor was ik in België enkel al in het Ottenstadion geweest.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Defender op jan 27, 2019, 18:54:13
Het is maar sinds ik echt groundhopper geworden ben een paar jaar geleden dat ik het echt bewust doe, daarvoor was het meer toeval, vandaar dat het bijna dertig jaar heeft geduurd om ze allemaal te hebben ;p
Mijn eerste uitwedstrijd in het Belgische profvoetbal was Germinal Ekeren in 1991. Daarvoor was ik in België enkel al in het Ottenstadion geweest.
Loopt wat evenredig met het mijne,
Volgde vroeger eigenlijk enkel Anderlecht, soms ook op verplaatsing naar ploegen zoals Dender en FC Brussels, die clubs vielen weg uit professioneel voetbal maar nu heb ik er nieuwe te doen zoals Tubize, Lommel, het nieuwe Gent stadion,..

Maakt het wel fijn omdat ik er vroeger ook niet bij stilstond, en nu graag nieuwe stadions/clubs bezoek.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 03, 2019, 18:41:32
VK Adegem-HO Kalken

https://www.scribd.com/document/398828339/256
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 17, 2019, 21:11:00
Diegem-Racing Gent

https://www.scribd.com/document/399846871/257
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op feb 17, 2019, 21:46:50
Het is maar wat je verstaat onder een tempel :D
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 17, 2019, 22:48:45
Het is maar wat je verstaat onder een tempel :D
Mjah, verder onderzoek ga ik er toch niet aan wijden, schimmige figuren uit de volkse Gentse rafelrand
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Defender op feb 18, 2019, 16:52:51
Voor het eerst lees ik je teksten, aangenaam lezen..
Bij tijd lees ik er nog enkele :)
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 24, 2019, 16:54:01
Voor het eerst lees ik je teksten, aangenaam lezen..
Bij tijd lees ik er nog enkele :)
Bedankt voor het compliment!
Leuk dat je er wat aan hebt.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 24, 2019, 16:55:52
Amiens SC-OGC Nice

https://www.scribd.com/document/400386136/258
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 03, 2019, 18:56:58
Wielsbeke-RC Lauwe

https://www.scribd.com/document/400961826/259
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Van pogo tot popo op mrt 04, 2019, 09:58:37
Heldere beschrijvingen! Prettig om te lezen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 04, 2019, 10:05:11
Heldere beschrijvingen! Prettig om te lezen.
Bedankt! ;p
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 24, 2019, 21:08:26
https://www.scribd.com/document/402974804/260

KV Sint-Gillis-VSV Gent
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: ksclgiov282 op mrt 24, 2019, 23:50:18
Dat logo van Sint-Gillis lijkt verdacht veel op dat van een club uit noordwest Engeland ;-)
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op mrt 24, 2019, 23:58:54
Plus die slagboom.

Mooi verslag weer.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Jehoentelaar op mrt 27, 2019, 15:22:28
Dat logo van Sint-Gillis lijkt verdacht veel op dat van een club uit noordwest Engeland ;-)

Apart ja. Er zijn meer clubs die een logo hebben die gebaseerd is op dat van een ander. Deltasport en SC Loppersum als voorbeelden.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 31, 2019, 20:31:03
Eendracht Elene/Grotenberge-KVE Drongen

https://www.scribd.com/document/403843695/261
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op apr 07, 2019, 22:10:13
Stade de Reims-Lille OSC

https://www.scribd.com/document/405313405/262
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op apr 21, 2019, 14:18:55
Dubbelslag en 950 kilometer op Paaszaterdag, met promotiewedstrijd in Osnabrück:

Osnabrück-Aalen
https://www.scribd.com/document/406998597/263

Emmen-Utrecht
(met dank aan fc_emmen voor het regelen van de tickets):
https://www.scribd.com/document/406998686/264
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: ksclgiov282 op apr 22, 2019, 17:37:01
Dat is wel een heel heftige dagtrip! Leuke verslagen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mei 19, 2019, 12:05:34
Na een maandje pauze weer eens een groundhop met Schalke-Stuttgart:

https://www.scribd.com/document/410650743/265
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jul 31, 2019, 10:52:47
2019-2020 is begonnen.

VC Boekhoute-KVE Drongen (Hofman Sport Cup):
https://www.scribd.com/document/420327675/266
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 12, 2019, 11:08:09
Schitterende wedstrijd in de DFB Pokal:
SV Waldhof Mannheim-Eintracht Frankfurt 3-5

https://www.scribd.com/document/421569949/267
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: fcbisart op aug 12, 2019, 13:08:23
Wedstrijd en sfeer benaderde de perfectie !
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 21, 2019, 22:18:22
Montluçon Foot-Ain Sud Foot in het leuke Stade Dunlop:

https://www.scribd.com/document/422692841/268
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 25, 2019, 21:39:18
Standaard Denderleeuw-VC Zwijnaarde (Beker van Oost-Vlaanderen, ronde vier):

https://www.scribd.com/document/423130863/269
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 01, 2019, 00:04:04
Jong Zulte-FC Latem (Eerste Provinciale):
https://www.scribd.com/document/423935067/270
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 06, 2019, 22:46:16
SK Ooidonck Leerne-KVV Zelzate (Hofman Sportcup Dames)
https://www.scribd.com/document/424776333/271
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: watergatehopper op sep 07, 2019, 12:45:25
SK Ooidonck Leerne-KVV Zelzate (Hofman Sportcup Dames)
https://www.scribd.com/document/424776333/271

Ben je zonder deuken in de auto weg gekomen?
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 08, 2019, 12:50:59
Ben je zonder deuken in de auto weg gekomen?
Ah, omwille van de auto's vlakbij het veld op één van de foto's ?
Ja, ik had hem wel veiligheidshalve verder gezet. Achter die eerste rij kon je ook aan de overkant parkeren. Toch zo'n 25 meter verder. Leek me wel zo verstandig ;p
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: watergatehopper op sep 09, 2019, 09:07:34
Ah, omwille van de auto's vlakbij het veld op één van de foto's ?
Ja, ik had hem wel veiligheidshalve verder gezet. Achter die eerste rij kon je ook aan de overkant parkeren. Toch zo'n 25 meter verder. Leek me wel zo verstandig ;p

ja dat bedoelde ik inderdaad. Wel lekker als het koud is en regent om vanuit de auto te kijken ;)
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 09, 2019, 10:43:37
ja dat bedoelde ik inderdaad. Wel lekker als het koud is en regent om vanuit de auto te kijken ;)
Voor de regen is er het dak van de kantine dat wat doorloopt naar het veld toe, waardoor je toch zo'n 2 meter overdekte ruimte hebt over een behoorlijke lengte. Er is daar gewoon heel weinig parkeerplaats, het dorp zelf is ook zeer smal om door te rijden, dus als je niet vroeg bent, moet je vlakbij het veld gaan staan met het bijhorende risico voor je auto. Als je het natuurlijk niet erg vindt om een 500-tal meter te stappen, vind je altijd plaats tot en met 1 Amateur. Probleem is dat de meeste mensen te lui zijn om die afstand te doen ;p
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 15, 2019, 21:00:00
FC Sint-Kruis-Winkel-VVE Hansbeke

De wedstrijd leek nergens op, maar wat een onvoorstelbaar decor daar in de Kanaalzone:
https://www.scribd.com/document/425961403/272
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 22, 2019, 09:58:54
Svelta Melsele-Avanti Stekene

https://www.scribd.com/document/426881678/273
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 29, 2019, 21:46:44
FC Kosova Schaerbeek-Union Saint-Ghislain-Tertre-Hautrage

https://www.scribd.com/document/427983203/274
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 06, 2019, 18:37:42
Sparta Ursel-FC Lembeke, soms wordt het al eens plan C...

https://www.scribd.com/document/428997749/275
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 13, 2019, 20:31:43
KSK Oostnieuwkerke-KVK Ninove

https://www.scribd.com/document/430078702/276
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 19, 2019, 23:32:20
FC Rooigem Rangers-SK Ooidonck Leerne

https://www.scribd.com/document/431078292/277
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 30, 2019, 21:03:41
CS Feytiat-Pau FC (Coupe de France, ronde 6):

https://www.scribd.com/document/432755864/278
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 03, 2019, 19:01:51
KVK Ninove-KVV Zelzate

https://www.scribd.com/document/433255204/279
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 09, 2019, 14:29:12
Almere City-NAC

https://www.scribd.com/document/434144376/280
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op nov 09, 2019, 15:56:58
Wat Almere heel slim gedaan heeft is zichzelf eerst een plekje in de lagere regionen van het profvoetbal gunnen. De club heeft een kleine maar steeds groter wordende groep supporters en het is inderdaad wachten tot ze een keer gaan promoveren.

Ik ben er drie keer geweest en drie keer was het stadion 'anders'. De eerste keer was het gebouw achter het doel niet meer dan kleedkamers met bovenop een grote kantine. De tweede keer was de tribune aan de lange zijde vernieuwd en vergroot, en de laatste keer was achter het doel zowaar een kleine businesstribune verrezen. Die zijn ze nu weer aan het uitbreiden zo te zien.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 17, 2019, 22:39:50
R Léopold FC-RFC Tournai

https://www.scribd.com/document/435458579/281
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 24, 2019, 18:10:36
KFC Assenede-FC Sint-Joris Sleidinge
https://www.scribd.com/document/436643695/282
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Hugo op dec 01, 2019, 22:21:52
FC Sint-Kruis-Winkel-VVE Hansbeke

De wedstrijd leek nergens op, maar wat een onvoorstelbaar decor daar in de Kanaalzone:
https://www.scribd.com/document/425961403/272

Ik ben vanmiddag bij Sint Kruis Winkel geweest, erg leuk terrein qua ligging en decor.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 08, 2019, 21:46:47
Ik ben vanmiddag bij Sint Kruis Winkel geweest, erg leuk terrein qua ligging en decor.
Net op tijd dan, want het verdwijnt binnenkort.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 08, 2019, 21:47:18
US Tourcoing-Valenciennes FC
https://www.scribd.com/document/438849433/283
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: ricodejong4 op dec 09, 2019, 09:18:13
Net op tijd dan, want het verdwijnt binnenkort.


Weet je ook wanneer dit verdwijnt? Wij hebben hem voor 22 december a.s. op de planning staan.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 09, 2019, 11:00:01

Weet je ook wanneer dit verdwijnt? Wij hebben hem voor 22 december a.s. op de planning staan.
Spelen ze dan thuis ?
Volgens Voetbal Vlaanderen zou de eerstvolgende thuiswedstrijd op 5 januari zijn, in elk geval wel nog daar gepland op dit moment, maar dat geldt blijkbaar zoals het nu is ook nog voor de rest van het seizoen.
Zie hier:
https://www.voetbalvlaanderen.be/club/2386/ploeg/167298/kalender

Krantenartikel over de geplande verhuis:
https://www.hln.be/in-de-buurt/gent/graafwerken-voor-nieuwe-terreinen-fc-sint-kruis-winkel-zijn-begonnen-eindelijk~a87271e2/Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op dec 09, 2019, 11:32:44
Spelen ze dan thuis ?
Volgens Voetbal Vlaanderen zou de eerstvolgende thuiswedstrijd op 5 januari zijn, in elk geval wel nog daar gepland op dit moment, maar dat geldt blijkbaar zoals het nu is ook nog voor de rest van het seizoen.
Zie hier:
https://www.voetbalvlaanderen.be/club/2386/ploeg/167298/kalender

Krantenartikel over de geplande verhuis:
https://www.hln.be/in-de-buurt/gent/graafwerken-voor-nieuwe-terreinen-fc-sint-kruis-winkel-zijn-begonnen-eindelijk~a87271e2/

Volgens een recent bericht is de laatste wedstrijd reeds gespeeld...

Ik had m voor 19 januari op de planning :(
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Hugo op dec 09, 2019, 11:45:22
Volgens de BBF app wordt er zowel 5- als 19 januari 2020 nog aan de Bokstraat gespeeld. 22 december staat er geen wedstrijd in de planning...
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: ricodejong4 op dec 09, 2019, 12:00:22
Nee klopt, we gaan 22 december naar Gent - Brugge en willen dus gewoon even langs het terrein rijden zonder een wedstrijd te zien. Ben benieuwd!
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op dec 09, 2019, 12:02:55
Volgens de BBF app wordt er zowel 5- als 19 januari 2020 nog aan de Bokstraat gespeeld. 22 december staat er geen wedstrijd in de planning...

Die verandering zal nog niet doorgevoerd zijn. Alle duels staan nog op de Bokstraat terwijl in een bericht van 29 november gezegd wordt dat tegen Watervliet voor het laatste daar gespeeld zal worden.

Wellicht dat er dan nog begin januari wat uitloop is maar zeker niet tot eind van het seizoen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 09, 2019, 13:14:03
Die verandering zal nog niet doorgevoerd zijn. Alle duels staan nog op de Bokstraat terwijl in een bericht van 29 november gezegd wordt dat tegen Watervliet voor het laatste daar gespeeld zal worden.

Wellicht dat er dan nog begin januari wat uitloop is maar zeker niet tot eind van het seizoen.
Zal er misschien van afhangen hoe snel de werken in de nieuwe locatie (Barkstraat) vorderen.
Niet te lang wachten zal de boodschap zijn, desnoods een jeugdwedstrijd meepikken in de Bokstraat.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 16, 2019, 14:28:16
Update rond FC Sint-Kruis-Winkel, zie link. Tussen de taal-en schrijffouten door kan je enige informatie vergaren, het niveau van het Nederlands van journalisten wordt steeds beschamender:
https://www.hln.be/in-de-buurt/gent/fc-sint-kruis-winkel-speelt-op-5-januari-eerste-match-op-nieuw-terrein~a9b94c65/
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Jef400 op dec 16, 2019, 15:29:44
De vraag is of je een verslaggever van HLN als journalist kan beschouwen. Maar dat is een andere discussie.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 16, 2019, 16:08:21
De vraag is of je een verslaggever van HLN als journalist kan beschouwen. Maar dat is een andere discussie.
Dat vinden ze van zichzelf in elk geval wel, maar het is helaas niet beperkt tot HLN, ook bij de zogenaamde "kwaliteitskranten" en de openbare omroep zie je dit fenomeen.

De snelheid waarmee iets op internet geplaatst wordt of in de media komt, zal meespelen, maar het feit dat spelling ruim 20 jaar geleden als "eerder bijkomstig" werd weggezet door de beleidsmakers, is ook een belangrijke factor. Ik vond het toen -als beginnende leerkracht- al een grote vergissing en nu is er een hele generatie die nog nauwelijks zonder groteske fouten kan schrijven. Dat dit zich zelfs voordoet bij mensen die beroepsmatig met taal bezig zijn, is dramatisch.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op dec 30, 2019, 11:48:06
Wycombe Wanderers-Coventry City

https://www.scribd.com/document/441263736/284
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jan 05, 2020, 18:27:03
FC Lembeke-KVV Zomergem

https://www.scribd.com/document/441791982/285
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jan 25, 2020, 18:55:28
VK Jong Neigem-VV Eendracht Winnik "B"

https://www.scribd.com/document/444254301/286
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jan 26, 2020, 18:11:07
VVE Hansbeke-Excelsior Donk

https://www.scribd.com/document/444341044/287
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 02, 2020, 18:42:11
FC Kleit-LS Merendree

https://www.scribd.com/document/445249020/288
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Hugo op feb 03, 2020, 09:53:26
FC Kleit-LS Merendree

https://www.scribd.com/document/445249020/288

Dan ben ik wel benieuwd naar een foto van die stoeltjes.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op feb 03, 2020, 12:01:25
Dan ben ik wel benieuwd naar een foto van die stoeltjes.
Helaas geen foto van gemaakt, nog even getwijfeld en daarnet ook even voor je opgezocht op google, maar zonder resultaat, dus ik vrees dat je het met de beschrijving zal moeten doen of wachten tot nog iemand naar FC Kleit gaat...
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 01, 2020, 12:30:49
Dubbelslag in Nederland gisterenavond:

VV Katwijk-HHC Hardenberg:
https://www.scribd.com/document/449597553/289

FC Twente-SC Heerenveen
https://www.scribd.com/document/449597669/290
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op mrt 01, 2020, 12:48:10
Het betreden van de kantine in Katwijk is heel normaal in Nederland. Er zijn de hele dag door duels op het sportpark, pupillen, junioren, dames, veteranen en ook senioren, volgende week worden er 26 duels gespeeld op zaterdag op alleen al dat Sportpark. Iedereen die lid is van de vereniging heeft gratis toegang tot de wedstrijden van het eerste team. Het niveau dat jullie zagen heeft overigens helemaal niets met amateurvoetbal te maken. Eerder hetzelfde als de Belgische 1e Amateur.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 01, 2020, 15:17:11
Het betreden van de kantine in Katwijk is heel normaal in Nederland. Er zijn de hele dag door duels op het sportpark, pupillen, junioren, dames, veteranen en ook senioren, volgende week worden er 26 duels gespeeld op zaterdag op alleen al dat Sportpark. Iedereen die lid is van de vereniging heeft gratis toegang tot de wedstrijden van het eerste team. Het niveau dat jullie zagen heeft overigens helemaal niets met amateurvoetbal te maken. Eerder hetzelfde als de Belgische 1e Amateur.
Het leek tot onze verbazing een stuk lager van niveau eerlijk gezegd, echt ontgoochelend zwak.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Hugo op mrt 01, 2020, 17:18:49
Erg vreemd om op basis van het technische niveau, of beter het ontbreken daarvan, te besluiten om in de toekomst helemaal geen wedstrijden in een bepaalde liga te gaan bezoeken.

Bij vincken gaat het toch om veel meer zaken? Kwaliteit van het stadion, gezelligheid op de tribune , het bijpraten met bekenden, de vette hap etc.?

Niveau van het spel vind ik zelf totaal ondergeschikt. De mate waarin het spel boeiend is is veel belangrijker, dat staat helemaal los van het technisch niveau. Ik krijg eigenlijk het idee dat er iets heel anders loos was in Katwijk.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: fcbisart op mrt 01, 2020, 18:46:13
Ik was ook vd partij en moet toegeven dat het niveau bedroevend was, voor de rest hebben we er een leuke middag gehad  hoor! Maw  we zullen volgend ongetwijfeld nog een ander sportpark bezoeken ...
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 01, 2020, 19:01:04
Erg vreemd om op basis van het technische niveau, of beter het ontbreken daarvan, te besluiten om in de toekomst helemaal geen wedstrijden in een bepaalde liga te gaan bezoeken.

Bij vincken gaat het toch om veel meer zaken? Kwaliteit van het stadion, gezelligheid op de tribune , het bijpraten met bekenden, de vette hap etc.?

Niveau van het spel vind ik zelf totaal ondergeschikt. De mate waarin het spel boeiend is is veel belangrijker, dat staat helemaal los van het technisch niveau. Ik krijg eigenlijk het idee dat er iets heel anders loos was in Katwijk.
Nee hoor, ik zou niet weten wat.
Misschien was het verwachtingspatroon wat te hoog qua spelniveau, voor het overige was het allemaal OK.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 08, 2020, 18:46:19
FC Utrecht-Sparta Rotterdam

https://www.scribd.com/document/450750214/291
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Jef400 op mrt 08, 2020, 19:42:08
De pendelbussen bij FC Utrecht zijn wel bedroevend ja. Ik probeer altijd met vrienden die Utrecht supporten mee te rijden.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Hugo op mrt 08, 2020, 20:53:49
Alkmaar ligt uiteraard niet in het noorden van Nederland hé.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 08, 2020, 22:06:33
Alkmaar ligt uiteraard niet in het noorden van Nederland hé.
Noord-West toch ? Enkel Heerenveen, Emmen en Groningen liggen noordelijker in de Eredivisie.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Kölsche Bosschenaar op mrt 08, 2020, 22:17:09
Alkmaar hoort bij West Nederland. Alleen Friesland, Groningen en Drenthe vormen cultureel gezien 'het Noorden'.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Jef400 op mrt 08, 2020, 22:34:06
Afhankelijk van de definitie al hoor. Alkmaar ben je als het ware de randstad alweer uit naar het noorden toe. Als je eenmaal de Velser/Wijkertunnel door bent veranderd er wel een het ander.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: dinkelburg19 op mrt 09, 2020, 17:41:01
De pendelbus tussen de galgenwaard en centraal station is wel prima geregeld.

Tussen het P+R de uithof en de galgenwaard is indd stukken slechter geregeld, puur om het feit dat er stuk minder bussen rijden, reden is omdat er niet heel veel mensen daar parkeren.

Ben zelf seizoenskaart houders dus weet er genoeg van xD
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Jehoentelaar op mrt 09, 2020, 20:15:12
Vanuit mijn woonplaats ligt bijna het hele land, qua perspectief, in het zuiden. Niet dat ik Assen nou het zuiden van het land ga noemen maar de lezer begrijpt de intentie van het bericht.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Jef400 op mrt 09, 2020, 21:02:57
De pendelbus tussen de galgenwaard en centraal station is wel prima geregeld.

Tussen het P+R de uithof en de galgenwaard is indd stukken slechter geregeld, puur om het feit dat er stuk minder bussen rijden, reden is omdat er niet heel veel mensen daar parkeren.

Ben zelf seizoenskaart houders dus weet er genoeg van xD
Heb zelf als periodieke bezoeker (5x jaar) andere ervaringen. Maar ik probeer tegenwoordig met vrienden mee te rijden.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 10, 2020, 08:49:57
Ja, kan inderdaad beter, maar dat is bijvoorbeeld in Gent met het nieuwe stadion ook. Daar stopt de tram midden op het terrein van het nabije ziekenhuis en moet je het vervelendste stuk te voet doen. Vooral na de wedstrijd over die brug waar grotendeels geen voetpad is en fietsers je bijna van de sokken rijden als ze naar beneden razen. Er is wel een bus die tot het stadion rijdt, maar die gaat dan niet naar het station.

In Duitsland zijn dit soort dingen over het algemeen wel goed, een bus of tram komt aan, loopt vol en dan komt direct de volgende, vol, volgende...
Zo moet dat in mijn ogen, maar veel beleidsmakers zien openbaar vervoer als basismobiliteit voor arme drommels die geen geld hebben voor een auto. In elk geval gebruiken ze het zelf nooit.

Nu voor mij was het geen probleem, na 2 uur rijden vind ik een wandelingetje van zo'n halfuurtje maken wel best fijn en ook na de wedstrijd, maar voor mensen die moeilijk te been zijn of mensen met kleine kinderen, is het wel een ramp.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mei 24, 2020, 17:59:00
Een mens moet wat in deze voetballoze tijden, tot nader order geen wedstrijden in België, maar oude stadions gaan bezoeken, kan natuurlijk wel.
Vandaag RAS Renaisienne en RFC Renaisien. Nostalgisch namiddagje in Ronse.

https://drive.google.com/file/d/1PUyvD9mz1HOtGQ7smBliNce6BLaWeLgy/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: fcbisart op mei 24, 2020, 19:50:10
Topverslag over 2 teams uit mijn achtertuin. Destijds had iedere inwoner of een blauwe of een rode voorkeur, mooie tijden waren dat ...Als kind heb ik het geluk gehad beide teams meerdere keren aan het werk te zien in hun aftandse stadion
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mei 24, 2020, 21:32:29
Kleine correctie.
Club Brugge werd in 1959 geen kampioen in Ronse, de kampioen was Daring, maar Club dwong wel de promotie af in het Lagachepark als tweede geklasseerde voor de neus van stadsrivaal Cercle.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op mei 24, 2020, 23:00:29
Een mens moet wat in deze voetballoze tijden, tot nader order geen wedstrijden in België, maar oude stadions gaan bezoeken, kan natuurlijk wel.
Vandaag RAS Renaisienne en RFC Renaisien. Nostalgisch namiddagje in Ronse.

https://drive.google.com/file/d/1PUyvD9mz1HOtGQ7smBliNce6BLaWeLgy/view?usp=sharing

Ronse, daar koester ik nog wel herinneringen aan. In dat nogal onbekende stadje zag ik mijn tweede duel op Belgische bodem. Ronse v KV Mechelen met een paar andere Rodasupporters in het uitvak. Destijds had ik nog geen auto en moesten we met de trein vanuit Nederland, dat was nogal een trip. We waren er erg vroeg omdat de trein naar daar slechts een twee-uursdienst had. Op weg naar het stadion liepen we over die Viermaartlaan en heb ik nog binnen kunnen kijken bij dat terrein, het hek stond gewoon open en volgens mij was het terrein toen ook onbespeeld. De muurschildering van de stadionnaam was aardig vervallen zie ik op foto's uit die tijd en de tribune heeft op jouw foto's ook een schilder op bezoek gehad.

KVM won die middag overigens betrekkelijk makkelijk met 1-3 van SK, na afloop was het hollen om de trein te halen anders was het twee uur wachten. Ik weet nog goed dat we daarna in de schemering uitstapten in Brussel, ik meen Brussel-Noord en het station uitliepen en middenin een rosse buurt terecht kwamen. Dwars door Schaerbeek, wisten wij veel toen, zijn we toen nog in het bijna donker het Josephatpark ingeslopen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mei 25, 2020, 08:56:34
Ronse, daar koester ik nog wel herinneringen aan. In dat nogal onbekende stadje zag ik mijn tweede duel op Belgische bodem. Ronse v KV Mechelen met een paar andere Rodasupporters in het uitvak. Destijds had ik nog geen auto en moesten we met de trein vanuit Nederland, dat was nogal een trip. We waren er erg vroeg omdat de trein naar daar slechts een twee-uursdienst had. Op weg naar het stadion liepen we over die Viermaartlaan en heb ik nog binnen kunnen kijken bij dat terrein, het hek stond gewoon open en volgens mij was het terrein toen ook onbespeeld. De muurschildering van de stadionnaam was aardig vervallen zie ik op foto's uit die tijd en de tribune heeft op jouw foto's ook een schilder op bezoek gehad.

KVM won die middag overigens betrekkelijk makkelijk met 1-3 van SK, na afloop was het hollen om de trein te halen anders was het twee uur wachten. Ik weet nog goed dat we daarna in de schemering uitstapten in Brussel, ik meen Brussel-Noord en het station uitliepen en middenin een rosse buurt terecht kwamen. Dwars door Schaerbeek, wisten wij veel toen, zijn we toen nog in het bijna donker het Josephatpark ingeslopen.
Klopt helemaal, de treinlijn waarover je spreekt is Eeklo-Ronse, waar op een groot deel van het traject slechts één spoor is en grotendeels niet geëlektrificeerd, het is een heel mooi traject, in beide richtingen, maar de frequentie is inderdaad dramatisch, één van de slechtste van Oost-Vlaanderen.
En in Schaarbeek ligt inderdaad achter Brussel-Noord de Aarschotstraat, berucht voor zijn prostitutie.
Kerkrade-Ronse met de trein, wauw, dat is inderdaad een tripje...
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 25, 2020, 21:22:10
Ruim 5 maanden na mijn bezoek aan Utrecht had ik drie plannen nodig om eindelijk nog eens een wedstrijdje te kunnen zien, ES Guérétoise-AS Domérat (dames):
https://drive.google.com/file/d/18xBaD3ldZhvAWlZTJ0Vj5sma73gIq0SX/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 30, 2020, 20:58:26
Beker van België, ronde 1:
SV Anzegem-FCE Meetjesland
https://drive.google.com/file/d/1K0KrO-UMvENkLGGswHnwPxmUc-IHvlPX/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Jef400 op sep 03, 2020, 08:42:14
Hebben ze in Anzegem inmiddels al een nieuwe kerk gebouwd of blijft die ruïne daar staan?
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 05, 2020, 20:29:45
Hebben ze in Anzegem inmiddels al een nieuwe kerk gebouwd of blijft die ruïne daar staan?
Daar weet ik eerlijk gezegd helemaal niets over, geen idee dus.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 05, 2020, 20:30:30
Beker van België, ronde 2
KVV Vl. Ardennen-Wezel Sport
https://drive.google.com/file/d/1CepbuPr99lFvgQy5LWQC1amfVOkiYAOL/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Jef400 op sep 05, 2020, 20:45:25
Daar weet ik eerlijk gezegd helemaal niets over, geen idee dus.
https://kw.be/nieuws/samenleving/vijf-jaar-na-verwoestende-kerkbrand-in-anzegem-de-kerktoren-die-skrjeemde-pakt-me-nog-altijd/article-normal-396703.html?cookie_check=1599331483

Misschien ook mijn mallotige brein dat ik dit soort nieuwsartikelen onthoud overigens. Voor de rest andermaal een tof verslag.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 05, 2020, 22:38:53
https://kw.be/nieuws/samenleving/vijf-jaar-na-verwoestende-kerkbrand-in-anzegem-de-kerktoren-die-skrjeemde-pakt-me-nog-altijd/article-normal-396703.html?cookie_check=1599331483

Misschien ook mijn mallotige brein dat ik dit soort nieuwsartikelen onthoud overigens. Voor de rest andermaal een tof verslag.
Grappig in elk geval hoe jij dat in Nederland hebt meegekregen en ik er hier praktisch in mijn achtertuin niets van wist.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 12, 2020, 20:29:33
RR Breivelde-Eendracht Winnik "B" (Vierde Provinciale C)
https://drive.google.com/file/d/1LBa2Kn1pix3b5fcgriGEorriR1s9OEn1/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op sep 12, 2020, 22:19:24
Breivelde werd opgericht door spelers die op (veel) hoger niveau hebben gespeeld, die worden juist als grote favoriet gezien in die reeks.
Dat terrein is geen aantrekkelijke plek.

Dank voor de opmerking over FC Anataolia, die ploeg kenden ik niet. Zijn ze pas recent opgericht want voor zover ik weet stonden ze niet in de reeksvoorstellen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 13, 2020, 12:03:12
Breivelde werd opgericht door spelers die op (veel) hoger niveau hebben gespeeld, die worden juist als grote favoriet gezien in die reeks.
Dat terrein is geen aantrekkelijke plek.

Dank voor de opmerking over FC Anataolia, die ploeg kenden ik niet. Zijn ze pas recent opgericht want voor zover ik weet stonden ze niet in de reeksvoorstellen.
Ze geven zelf Eendracht Winnik "B" aan als titelfavoriet op hun facebookpagina en op basis van de wedstrijd van gisteren wellicht niet onterecht, maar het niveau was gisteren inderdaad zeer hoog voor Vierde Provinciale.
Terrein zeker niet de moeite, maar voor mij te dichtbij om niet te doen, de sfeer was wel gezellig en met zo'n 100 mensen aanwezig was er toch veel volk voor dat niveau.
FC Anatolia heeft stamnummer 9752 ( Breivelde is 9734), dus dat wijst inderdaad op een recente aansluiting bij de KBVB. Ik weet verder niets over deze club, die gezien de naam wellicht aan de Turkse gemeenschap (die in Gent vrij groot is) is gelinkt.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op sep 13, 2020, 15:07:41
Verhip, er zijn nog meer ploegen toegevoegd! 9747 Jeunesse Sclaynoise was de laatste die ik had geregistreerd maar ondertussen zitten we al bij 9755 SV Blauw Wit Temse.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 13, 2020, 21:03:45
FCG Sint-Laureins-FCE Belzele (Tweede Provinciale A)
https://drive.google.com/file/d/1-yYIqYc0d5vPRyyQ9QMhrx0TPtM0hE2N/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 21, 2020, 13:03:14
Groundhopdebuut in Luxemburg:

F91 Dudelange-Fola Esch
https://drive.google.com/file/d/12LMBf1CQhRxEED0ZATN451Iql_ittrHr/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 27, 2020, 20:42:39
SKL Doorslaar-SK Grembergen
https://drive.google.com/file/d/162m_kpWO6ah-pDOTcm66DSNjO7Za8x8H/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 04, 2020, 20:45:11
Eendracht Winnik-Olympic Burst
https://drive.google.com/file/d/1CvgyI6LShCv5axXj8r0qxgUj1my0ziI3/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 11, 2020, 18:59:55
SK Grembergen-FC Sint-Joris Sleidinge
https://drive.google.com/file/d/1D-9eNS8O3Bs0d5Lg5ZErKK4CjIKKlpVI/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 25, 2020, 21:06:07
SC Hazebrouck-US Lesquin (Régional 1 Hauts de France):
https://drive.google.com/file/d/1zgnNomrccrSwjEIbqVMtzBVG3Bzb98YH/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 21, 2021, 19:19:28
Tweede trip naar verlaten stadions waar Racing Gent ooit speelde (na de twee in Ronse), maar die ik nooit bezocht;
RUS Lessinoise:
https://drive.google.com/file/d/1HfwSy726IO2Dif4JL1UW0R2FC2Hynr2s/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mrt 28, 2021, 18:45:29
SK Aalst (nieuwe trip naar stadions waar Racing Gent ooit speelde, maar ik nooit was geweest):
https://drive.google.com/file/d/1fB1LobtoOtHz6NxOuFK85bTuOgjOsK6J/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op apr 11, 2021, 15:36:48
Union Astene (2006-2013):
https://drive.google.com/file/d/177SbhXd1sT2G58RuB8QTiZ8ybmYNxAqq/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op apr 17, 2021, 16:09:43
RRC Wetteren (1920-2015)

Dit pareltje verdwijnt binnenkort helaas volledig onder de sloophamer, ik ging vandaag afscheid nemen. Het was mijn derde bezoek aan dit stadion, waarvan één met wedstrijd.

https://drive.google.com/file/d/1hQ4G6lNecbSBlWcUNEiTuvoUyY_s1zXK/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mei 31, 2021, 07:46:00
Racing Union-Progres Niederkorn (Luxemburg):
https://drive.google.com/file/d/1JANL7DXRMwXPln9ZfXFHBb_Hr7HWvkqm/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: DannyH79 op mei 31, 2021, 10:25:51
Nice hoor, eindelijk weer naar het voetbal, best beetje jaloers.......uitslag van 0-0 maakt dan ook ff niet uit lijkt me...
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mei 31, 2021, 10:45:14
Nice hoor, eindelijk weer naar het voetbal, best beetje jaloers.......uitslag van 0-0 maakt dan ook ff niet uit lijkt me...
Absoluut, heerlijk om weer in het stadion te zijn.
Laat ons hopen dat we deze nachtmerrie nu achter ons kunnen laten en weer mogen doen wat we graag doen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: DannyH79 op mei 31, 2021, 11:26:08
Absoluut, heerlijk om weer in het stadion te zijn.
Laat ons hopen dat we deze nachtmerrie nu achter ons kunnen laten en weer mogen doen wat we graag doen.

Inderdaad, hopelijk met de komende periode van oefenwedstrijden dat je dan alweer lekker kan gaan kijken, vooral met dit weer is het heerlijk......
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: watergatehopper op mei 31, 2021, 19:24:49
Leuk verslag!
Wellicht tot een volgende keer.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op mei 31, 2021, 21:55:32
Leuk verslag!
Wellicht tot een volgende keer.
Graag, fijn om jullie te ontmoeten!
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Luccie op jun 01, 2021, 08:17:46
Graag, fijn om jullie te ontmoeten!

Sluit ik mij hier volledig bij aan.
Leuk verslag trouwens!!
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jun 19, 2021, 20:54:32
2021-2022 is van start gegaan.
Rangers Opdorp-FC Antwerpen-Noord
https://drive.google.com/file/d/12p6I-e0Lv0u522JNumAAjvXZg847GsZc/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jun 25, 2021, 08:44:16
KVC Ardooie-KSV Rumbeke
https://drive.google.com/file/d/1pb1RZXhCvdpUA8kg1lrFqB5PBNE3EC4q/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jun 28, 2021, 09:48:50
Zwevegem Sport-Racing Waregem
https://drive.google.com/file/d/1rwpgjsdsK2ku9CKx9W4ygWzd8Pan7f7O/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jul 25, 2021, 20:40:58
Tollembeek-Dendermonde (voorronde Beker van België):
https://drive.google.com/file/d/15Ar6SaKK0W0ebR4185BrHJUslKYJ5hc5/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Mokum1900 op jul 26, 2021, 14:35:15
Leuke foto's Salta campos , leuk om je keer in het echt te hebben ontmoet (y)
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op jul 26, 2021, 16:57:08
Leuke foto's Salta campos , leuk om je keer in het echt te hebben ontmoet (y)
Bedankt en het genoegen was wederzijds!
Ik laat je zeker weten als ik eens naar Hoek kom, wat als de situatie wat genormaliseerd raakt, zeker een doel zal zijn.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 01, 2021, 12:12:42
Nancy-Toulouse (Ligue 2)
https://drive.google.com/file/d/13Lxypvhppq4RzxdOwzcq0rlE0PBBy_Up/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 01, 2021, 21:34:54
Crossing Schaerbeek-Union Lasne Ohain (Beker van België)
https://drive.google.com/file/d/1dWDRVTC6LIwT-0ivpW0lRrj7_uEKYYbg/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 06, 2021, 11:26:36
KAA Gent-Rigas FS 2-2 (Conference League)
Gisteren voor de 36ste keer naar de "Ghelamco"-arena geweest als ik het mij goed herinner, dus geen uitgebreid verslag, maar wel een paar scores uit de losse pols:

wedstrijd: 7/10
De spanning maakte veel goed, want dit was technisch ontzettend slecht, vooral Gent viel heel zwaar tegen, ik kan niet begrijpen dat je spelers gaat halen waarvoor je, zo neem ik toch aan, scoutingsverslagen hebt en dan bij deze wedstrijd moet vaststellen dat ze niet in staat zijn een medemaat te bereiken die 10 meter verder staat, geen bal kunnen stoppen en traag zijn als een slak. En dit ging niet over slechts één speler, er waren er een aantal. Onbegrijpelijk als je het mij vraagt.

Het ging van 0-2 voor de Letten bij rust naar 2-2 op het einde, met nog kansen op winst voor Gent in de slotfase tegen een compleet leeggespeeld RFS. Dit had altijd een makkelijke zege moeten zijn die van de terugwedstrijd een formaliteit zou hebben gemaakt, maar als je zo slap en ongeïnspireerd het veld op komt, kan elke tegenstander het je moeilijk maken.

sfeer: 1/10
Er was heel weinig publiek, niemand uit Letland en op de tweede helft na leek het op een bioscoopbezoek, heel zwak dus

organisatie: 0/10
Waarom je een tijdslot krijgt van 19u10 tot 19u35 voor een wedstrijd met beperkt publiek vind ik moeilijk te begrijpen, dat je vervolgens na de wedstrijd iedereen op hetzelfde moment laat vertrekken, maakt het zo mogelijk nog absurder. Wie verzint zoiets ?

catering: 5/10
Met voedsel en drank is niets mis in de Ghelamco, zelfs de friet is zeker OK te noemen, dat levert net een voldoende op die de lange wachttijden wegens te weinig geopende bars compenseert.

transport: 2/10
Ik vond al van dag één de bereikbaarheid van dit stadion niet goed en dat is ruim 7 jaar later niet verbeterd. Toen ik nog in Gent woonde ging ik te voet, nu was de fiets het minst ergerlijke transportmiddel. Het openbaar vervoer is slecht en onbetrouwbaar en met de auto moet je zo ver parkeren dat het de moeite niet is.

De fietsrit van Drongen naar Gent langs de Ringvaart hoort thuis in een handboek over hoe veilige en logische mobiliteit absoluut niet moet. Van hieruit moet ik eigenlijk aan de overkant van de Ringvaart zijn, dat lukt helaas zeer moeilijk van in het dorp zelf. De R4, een spoorweg en het kanaal verhinderen dat. Er is wel een brug net buiten het dorp, maar als je die over rijdt, moet je je leven riskeren om het fietspad in twee richtingen aan de linkerkant van de weg te bereiken. Hierdoor blijf je dus best aan de overkant van het kanaal om pas een aantal kilometer verder in Sint-Denijs een brug over te rijden die weliswaar veiliger is, maar ook druk verkeer heeft. Je bent dan aan de juiste kant van het kanaal en als je dit fietspad volgt, kom je uiteindelijk aan het stadion. Hier eindigt het verhaal echter niet, je moet op die weg drie maal het autoverkeer kruisen en dat telkens met een op-en afrit van een weg waar 90 kilometer per uur mag worden gereden. Eén keer word je rondgeleid via een fietstunnel, waarop het stadion niet staat aangeduid en waar je heel moeilijk de weg zou vinden als je het niet kent. Daarna volgen nog een paar kilometer tot het stadion, dat op geen enkele plaats staat aangeduid op het fietspad. Dat Gent zichzelf een fietsstad durft noemen is tekenend voor het schandalig slechte beleid waar deze stad al jaren door wordt geteisterd.

Enfin, ik wou de Conference League doen, dat is gebeurd, de wedstrijd was technisch slecht, maar onderhoudend en ik heb een aantal oude bekenden gezien, er zal echter veel water door Schelde en Leie moeten vloeien voor ik ooit nog eens naar dit stadion ga.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 08, 2021, 21:04:40
Erpe Mere United-Jeunesse Aischoise
(Beker van België, ronde 2):
https://drive.google.com/file/d/1EUAp2fKfUU1QeacEDg_aPvNUEVlwmQfi/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: willytown79 op aug 09, 2021, 14:42:12
Erpe Mere United-Jeunesse Aischoise
(Beker van België, ronde 2):
https://drive.google.com/file/d/1EUAp2fKfUU1QeacEDg_aPvNUEVlwmQfi/view?usp=sharing

Leuk verslag !
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 09, 2021, 16:52:44
Leuk verslag !
Bedankt, fijn dat je het leuk lezen vond!
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 15, 2021, 10:32:58
RC Hades Kiewit-FC De Kempen (Beker van België, ronde drie):
https://drive.google.com/file/d/1ipnmLZW9dR8yQPMfxPVvY3Ibliw85GCm/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op aug 15, 2021, 21:15:17
Toen ik ooit bij Hades was (nog 1e provinciaal destijds) stond je aan die lange zijde nog in het gras. Volgens mij heb ik toen zelfs nog een bal uit de struiken geplukt voor een van de spelers. Toen had het nog wel enige charme.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 22, 2021, 13:28:44
Dubbelslag in de Beker van België in het noorden van de provincie Antwerpen:

VVC Brasschaat-KSK Heist (dames):
https://drive.google.com/file/d/1MdFcaUMmDVj86OxAKvfbUYtBARX6K3sk/view?usp=sharing

Hoogstraten VV-FC Arlon (ronde 4):
https://drive.google.com/file/d/1kwyhiuPwJK5CXGkOtGirHlpJ-Oi9GlKW/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op aug 29, 2021, 19:53:36
Eerste Provinciale Henegouwen:
Excelsior Bever/Biévène-FC Gilly

https://drive.google.com/file/d/1iz3ablyO9k7x_S7rXUgSrcppFT3JBDBu/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 07, 2021, 21:32:29
Coupe de France, ronde twee:
AS Saint-Sulpice-le-Guérétois-AS Panazol
https://drive.google.com/file/d/1Wgxp3J-mEsv9PEt8yq84k6sPqkSJgwHg/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Olav op sep 07, 2021, 23:59:09
Leuk verslag! De Coupe de France blijft een prachtig toernooi, waar iedereen meetelt.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 08, 2021, 09:55:23
Leuk verslag! De Coupe de France blijft een prachtig toernooi, waar iedereen meetelt.
Bedankt! En absoluut, al heel leuke wedstrijden gezien in dat tornooi.
De kleine clubs kunnen bijna altijd ook gewoon thuis spelen tegen de profclubs.
De uitwedstrijden van amateurclubs uit het vasteland op één van die overzeese eilanden zijn ook altijd geweldig voor die spelers, de Franse bond betaalt dan een groot deel van de reis-en verblijfkosten zodat het mogelijk is voor de dorpsclubs om naar daar te reizen. Omgekeerd voor de spelers van de eilanden ook als ze naar de hexagoon komen.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: willytown79 op sep 09, 2021, 10:09:15
Coupe de France, ronde twee:
AS Saint-Sulpice-le-Guérétois-AS Panazol
https://drive.google.com/file/d/1Wgxp3J-mEsv9PEt8yq84k6sPqkSJgwHg/view?usp=sharing

Leuk verslag wederom en idd een prachtig uniek bouwwerkje !
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 11, 2021, 11:38:04
Roda JC-NAC
https://drive.google.com/file/d/1z4KLUPICWT2eitg5pRzPW-oB9cxlnCZi/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op sep 11, 2021, 21:46:58
Roda JC-NAC
https://drive.google.com/file/d/1z4KLUPICWT2eitg5pRzPW-oB9cxlnCZi/view?usp=sharing

Wat bijzonder dat jullie ervaring aan de andere kant van het stadion zoveel anders was. Aan de ingang voor mijn tribune was het de vorige keer erg druk omdat slechts een van de twee poorten geopend was. Nu waren beide poorten open en ging het vlotjes.

Kaalheide en de Kaldeborn moet je maar bezoeken als MVV op de planning staat, in die stad is toch niets te beleven
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 12, 2021, 18:45:36
KE Machelen-KFC Olympic Burst:
https://drive.google.com/file/d/1DCZ9GW6f1dQKTfWQyMB5PthvDE6VrWg-/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 19, 2021, 18:43:21
KFC Voorde/Appelterre-SV Anzegem
https://drive.google.com/file/d/1ryKQjTeP-0vjxc6oDUp1AsmbFmwkkFvh/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 25, 2021, 23:17:20
KSV Rumbeke-K Sassport Boezinge
https://drive.google.com/file/d/1oLII16teVVB2Q96h3s2bm2GC53i4Pmk6/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op sep 26, 2021, 00:29:42
Geen fan van padel?
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op sep 26, 2021, 09:32:48
Geen fan van padel?
Jawel hoor, ik heb het nog een paar jaar gespeeld tot ik moest stoppen omwille van te veel last aan mijn knieën (bij voetbal had ik enkel hinder van mijn rechterknie, bij padel van beide) en toen was het in België nog niet zo bekend (ik kende het al van in Spanje en de velden van de club waar ik speelde bevinden zich op het oude B-terrein van Racing Gent in Gentbrugge), nu verschijnen er schijnbaar overal padelterreinen.
Veel tennisclubs maken (gedeeltelijk) de overstap.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Joost op sep 26, 2021, 12:47:01
Het is inderdaad aan een grote opmars bezig, hier in de buurt verschijnen ze ook steeds meer.
Ik heb het zelf ook al een aantal keer gedaan en vind het leuker dan tennis.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 02, 2021, 20:51:47
KVV Zelzate-KSV Oudenaarde
https://drive.google.com/file/d/1v_QCc8Xl3SNm-LDb6uS5JSQ4INUinFFT/view?usp=sharing
Tweede Amateur A 15/16 "v"
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: watergatehopper op okt 03, 2021, 09:49:39
KVV Zelzate-KSV Oudenaarde
https://drive.google.com/file/d/1v_QCc8Xl3SNm-LDb6uS5JSQ4INUinFFT/view?usp=sharing
Tweede Amateur A 15/16 "v"

Was er al iets zichtbaars van de geplande nieuwbouw?
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 03, 2021, 11:07:40
Was er al iets zichtbaars van de geplande nieuwbouw?
Daar weet ik niets van, zouden ze dat op dezelfde locatie doen ? In dat geval was daar nog niets van te zien.
Om eerlijk te zijn, het is allemaal wat gedateerd, maar als je, behalve misschien tegen grote buur Lokeren/Temse (en die gaan op korte termijn wellicht toch naar Eerste Amateur), toch maar een 200-tal toeschouwers aantrekt, is het ook allemaal niet zo dringend. Het zal vooral zijn om de mensen die het geld in het laadje moeten brengen (de business club zeg maar) een betere ontvangst te kunnen bieden dan een pre-fab kantine, neem ik aan.
Op één of andere manier vind ik het allemaal wel passen bij een wat rauwe en down to earth arbeidersstad(je) als Zelzate.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: watergatehopper op okt 03, 2021, 21:05:54
Daar heb je gelijk in. Over twee tot drie jaar zou er een echte hoofdtribune moeten staan. Ik weet niet zeker of dit op dezelfde locatie is. Wellicht een verhuis in de planning staat.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 09, 2021, 22:51:42
KFC Meulebeke-RC Lauwe

https://drive.google.com/file/d/1AueAxJeCApADRNyikhIuciBo5HT7bl8o/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 17, 2021, 19:53:45
KSK Voorwaarts Zwevezele-KSK Ronse

https://drive.google.com/file/d/11zllu5owpb3236KqU-6hYqyQ085F3Y9o/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op okt 24, 2021, 18:43:18
Avanti Stekene-KFC Voorde/Appelterre

https://drive.google.com/file/d/1XAEUIj6QZL-UyhIEu4qiVDTJOtwWXk1d/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 01, 2021, 12:30:10
Zwitserland, deel 1:
FC Zürich-FC Basel
https://drive.google.com/file/d/18tWNLWx56KFJ1V9NmoxRNg9mgu9KfklG/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: ricodejong4 op nov 01, 2021, 13:10:02
Zwitserland, deel 1:
FC Zürich-FC Basel
https://drive.google.com/file/d/18tWNLWx56KFJ1V9NmoxRNg9mgu9KfklG/view?usp=sharing

Gaaf dat je hierbij was! Zag inderdaad al beelden voorbij komen en die zagen er goed uit.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 01, 2021, 15:31:19
Gaaf dat je hierbij was! Zag inderdaad al beelden voorbij komen en die zagen er goed uit.
Was inderdaad een voltreffer. Echt leuke club.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 01, 2021, 15:32:02
Zwitserland, deel 2
FC Sion-Grasshopper Club
https://drive.google.com/file/d/11T85H9Pbj4YC-I0ySXFVME59Cj3H4MHf/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Olav op nov 01, 2021, 16:11:15
Zwitserland, deel 2
FC Sion-Grasshopper Club
https://drive.google.com/file/d/11T85H9Pbj4YC-I0ySXFVME59Cj3H4MHf/view?usp=sharing

Prachtige achtergrond!
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: DanielsenAxedal op nov 02, 2021, 12:31:59
Mooie verslagen man!
En schitterende foto's, vooral met het gebergte op de achtergrond.
Sta alleen te kijken van de bizar hoge ticketprijzen, 30 en 55 euro?!
Typisch Zwitserland wel..
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: ALenstra op nov 02, 2021, 13:51:34
Zwitserland is duur. Voor een ijshockeywedstrijd bij SC Bern vier jaar geleden betaalde ik ook iets van 60 euro.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 02, 2021, 17:03:27
Mooie verslagen man!
En schitterende foto's, vooral met het gebergte op de achtergrond.
Sta alleen te kijken van de bizar hoge ticketprijzen, 30 en 55 euro?!
Typisch Zwitserland wel..
Bedankt! En klopt, Zwitserland is niet bepaald een goedkope bestemming.
Koffietje 5€, biertje 5,5€, de beste was nog burger met friet aan het stadion voor 15€
Het hotel in Zürich was wel niet duur, vermoedelijk omdat het weekend was en er dan niet veel gasten zijn daar.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: jdebruin96 op nov 02, 2021, 18:29:33
Ik was ooit bij Hammarby 24 euro kwijt voor een drankje, frietje en burger...
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Nort op nov 02, 2021, 18:54:04
De lonen zijn er dan ook naar... Relatief gezien is het voetbal in beide landen zeer goed betaalbaar.
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 07, 2021, 18:15:59
KFC Wambeek/Ternat-Boka United
(Eerste Provinciale Vlaams-Brabant)
https://drive.google.com/file/d/1wvQi3l9F7LbYqJrhISXXY47VF_2wyWFK/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 12, 2021, 11:30:16
RRC Etterbeek-R Union Lasne Ohain
https://drive.google.com/file/d/1xDFMJEx4xGv1z2f70-gdUt6Xcz1yUBtv/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 14, 2021, 18:06:02
Boka United-VK Liedekerke
https://drive.google.com/file/d/1ExtnoPunr64ezJ7T8bgC1Dxc522_43Hl/view?usp=sharing
Titel: Re: Saltacampos on tour
Bericht door: Saltacampos op nov 21, 2021, 18:25:44
VC Osta Meerbeke-Kluisbergen Sportief

https://drive.google.com/file/d/1dyJzG4NXvVTnxTG2TrZHTaaj14Qy-JYD/view?usp=sharing