Overigen > Overige sporten

Futsal

<< < (4/4)

hgrm:
Remco Bos komt uit het oosten, Zevenaar. Daarna hebben "wij" 'm naar het westen gehaald, als opvolger van de legendarische Tom Sier (zijn goal tegen FCK/De Hommel zal ik nooit vergeten; bal onderscheppen halverwege de eigen helft, doorsoleren en uit een onmogelijke hoek de bal achter Patrick Thomassen in het dak van de goal jensen). Met Tom Sier in de goal werd Hilversum tweemaal vicelandskampioen en éénmaal vicebekerwinnaar.

Na het tijdperk Sier nam Remco Bos het over. Net als Sier een geweldige keeper. Minder aanwezig, zowel binnen als buiten het veld, maar, zeker meevoetballend, een betere keeper. De successen van de jaren daarvoor werden met Bos in de goal niet herhaald; Hilversum haalde tweemaal de play-offs maar strandde steeds in de halve finales. Wel lukte het Bos om twee wedstrijden achter elkaar te scoren met een uittrap vanuit de eigen cirkel (dit terwijl de tegenpartij met vliegende keep speelde).

Ici c est Paris:
Is dat de Tom Sier die bij Ajax speelde (was wel geen keeper, maar wie weet)?

Wat is trouwens de reden dat je het futsal niet meer volgt hgrm?

Sebastiaan_W:

--- Citaat van: hgrm op sep 13, 2008, 21:30:44 ---Remco Bos komt uit het oosten, Zevenaar. Daarna hebben "wij" 'm naar het westen gehaald, als opvolger van de legendarische Tom Sier (zijn goal tegen FCK/De Hommel zal ik nooit vergeten; bal onderscheppen halverwege de eigen helft, doorsoleren en uit een onmogelijke hoek de bal achter Patrick Thomassen in het dak van de goal jensen). Met Tom Sier in de goal werd Hilversum tweemaal vicelandskampioen en éénmaal vicebekerwinnaar.

Na het tijdperk Sier nam Remco Bos het over. Net als Sier een geweldige keeper. Minder aanwezig, zowel binnen als buiten het veld, maar, zeker meevoetballend, een betere keeper. De successen van de jaren daarvoor werden met Bos in de goal niet herhaald; Hilversum haalde tweemaal de play-offs maar strandde steeds in de halve finales. Wel lukte het Bos om twee wedstrijden achter elkaar te scoren met een uittrap vanuit de eigen cirkel (dit terwijl de tegenpartij met vliegende keep speelde).--- Einde van citaat ---

Ik heb idd een ander voor me.

hgrm:

--- Citaat van: Ici c est Paris op sep 14, 2008, 03:16:18 ---Is dat de Tom Sier die bij Ajax speelde (was wel geen keeper, maar wie weet)?

Wat is trouwens de reden dat je het futsal niet meer volgt hgrm?

--- Einde van citaat ---

De KNVB heeft in haar oneindige wijsheid besloten de competitie van vrijdagavond naar zaterdagmiddag te verplaatsen.
Voor ons was dat niet rond te krijgen, te meer daar we ook geacht worden allerlei jeugdteams te hebben.
Dus we hebben een Wimbledon gedaan en de club verkocht naar Hoorn. Het FC Hovo dat nu in de topklasse speelt, is Hilversum in disguise.

De lol is er dus grondig af en mij zul je niet vaak meer bij het zaalvoetbal aantreffen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie